Boşananlar Kulübü...

mrb paylaşımlarınız çok hoşuma gitti herkes destek birbirine . çalışmıyorum ve boşanmayı düşünüyorum ama nasıl yapıcam sonrasına dayanabilcekmiyim pişmanmı olucam die hep düşünüyorum.oysaki sadece anlayış ve sevgi istiyorum bide huzur.napym ben ya kendi ailemi düşünüorum vazgeçiorum napym bilmyrm oofff

Son düzenleme:
mrb paylaşımlarınız çok hoşuma gitti herkes destek birbirine bende 8 yıllık evliyim bir kızım var küçk yaşta evlendim 3 yıllıkta öncesi var.çalışmıyorum ve boşanmayı düşünüyorum ama nasıl yapıcam sonrasına dayanabilcekmiyim pişmanmı olucam die hep düşünüyorum.oysaki sadece anlayış ve sevgi istiyorum bide huzur.napym ben ya kendi ailemi düşünüorum vazgeçiorum napym bilmyrm oofff

Sorunlar nedir?Yani düzlemeyecek şeyler mi?Paylaşmak istersen daha yardımcı olabiliriz..Hani sadece monotonlaşmış bir ilişki ise,çocuk da varken boşver derim ama..tabi neler oluyor orada bilmek gerek...a.s.

kızlar biliyorum giremedim hastaydım ben psikiyatrıma gittim felan bide kullandığım ilaçların karaciğerime etkisi olduğundan şüphelenmişti başka bir doktor tahlil yaptırdım bir sürü ama temiz çıktı,ordanda işe geldim acayip yoruldum bugün kızlar...

monotonluk değil birikim kötü yıllar ve hala devam ediyor.bana karşı çok asabi bense daha anlayışlı bir erkek istiyorum .aşağlanmaktan bıktım maddi anlamda ilk yıllar çalıştırmak istemedi beni şimdide ben iş bulamıyrm

Son düzenleme:
monotonluk değil birikim kötü yıllar ve hala devam ediyor.bana karşı çok asabi bense daha anlayışlı bir erkek istiyorum .aşağlanmaktan bıktım maddi anlamda ilk yıllar çalıştırmak istemedi beni şimdide ben iş bulamıyrm kpss filan birde küçük biryerde oturduğumuz için hep mutluluk oynuyorum dışarıya karşı sıkıyorum kndimi aman laf olmasın die.ama artık bağırmak kendi ayaklrım üzerinde durmak hakırmak ve anlayışlı bir eş istyrm.hayalperest dedeğilim ve artık bayan mantığı oynamaktan bıktımmm.duygu istyrm.hı arada aldatmalarda oldu halada var belki sıkıldım artık takip etmek istemiyorum yani onu istemiyorum ben ama cesaretim yok napym ben yaaaaaaaaaa

canım acaba çalışmadığınn içinde bu gelgitler olabilir mi,hani işe girsen belki değişik düşünmeye başlarsın sonuçta evdesinya belki sıkılıyorsundur

merhabalar arkadaşlar
burayı tesadüfen gördüm
okudum yazdıklarınızı okurken üzüldüm ama hayat bu ne getireceği hiç belli olmuyor
bende sizlerden biriyim bende ayrıldım yani.
burada yalnız olmadığımı bilmek güzel umarım daha çok yazarız hep birlikte
şimdilik iyi geceler arkadaşlar

kızlar biliyorum giremedim hastaydım ben psikiyatrıma gittim felan bide kullandığım ilaçların karaciğerime etkisi olduğundan şüphelenmişti başka bir doktor tahlil yaptırdım bir sürü ama temiz çıktı,ordanda işe geldim acayip yoruldum bugün kızlar...

çok geçmiş olsun bitanem

merhabalar arkadaşlar
burayı tesadüfen gördüm
okudum yazdıklarınızı okurken üzüldüm ama hayat bu ne getireceği hiç belli olmuyor
bende sizlerden biriyim bende ayrıldım yani.
burada yalnız olmadığımı bilmek güzel umarım daha çok yazarız hep birlikte
şimdilik iyi geceler arkadaşlar

hoşgeldin bitanem a rmaıza:dance:

tşk ederim hoş buldum canım a.s.
burda olmaktan mutluyum sevgiler.....:teytey:

bende hoşgeldin diyorum ama biraz buruk karşılıyorum seni canım keşke herşey dilediğimiz gibi olsaydıda burda kimse olmasaydı değil mi

lii canım senin mahkemen başladımı ay şimdi adli tatilede girerler

bende hoşgeldin diyorum ama biraz buruk karşılıyorum seni canım keşke herşey dilediğimiz gibi olsaydıda burda kimse olmasaydı değil mi

lii canım senin mahkemen başladımı ay şimdi adli tatilede girerler

haklısın canım kimse böyle olsun istemezdi ama demekki yaşanması gerekiyormuş
her ne kadar artık hayatın bir anlamı kalmasada yaşamaya mecburuz başka çaremiz yok

haklısın canım kimse böyle olsun istemezdi ama demekki yaşanması gerekiyormuş
her ne kadar artık hayatın bir anlamı kalmasada yaşamaya mecburuz başka çaremiz yok

ben annem için yaşıyorum şuan anneme bişey olsa ben de ölürüm allah benim canımı ondan önce alsın ki zaten diğer türlü öldürürüm kendimi

Back
X