Boşananlar Kulübü...

şimdi de hayatta kalma mücadelesi veriyorum işte,annemin üzülmeyeceğini bilsem bir an bile yaşamam sadece o üzülmesin diye herşey şuan yine zor yollar o yüzden hani kız arkadaşın bile yanlış anlayabiliyor seni belki benim gibi olan yada bana destek olmak istersiniz diye düşünüyorum hani şuan yaşadığımız zorluklarla ilgili işte

yani tabikide destek olmak isterim. ama kimse senden daha değerli olamaz canım... hayatına sen son vermesin rabbim hepimizi yaşatıklarıyla sınıyor sabır ediceksin eminim bunlar geçicek ve sen kendini bukadar üzüp hırpaladığına pişman olucaksın.. onun için silkelen zamanı kaçırma mutlu olucağın şeylerle ilgilen içinde kötü anı biriktirme dök içini

benimle istediğin gibi konuşalbirsin canım dinlemekten sıkılmam tek başına bişeyleri atlamazsın zati birlikten güç değer lafı doğruymuş tecrübeyle sabit

ben istiyormuyum sanki ilaç kullanmayı,2 kere intihar teşebbüsüm oldu elimde değil grip olunca bile ilaçlaar etki etmiyor bana karaciğerimi fazla çalıştırıyormuşlar ağrı kesici felan hiç bişey etki etmiyor bana,üniversite hastanesine gidip karaciğerimle ilgili muayene olmam gerekiyormuş
ben bunu anlatamıyorum kimseye işte elimde olmuyor ahanda işyerinde oturdum 1 saattir ağlıyorum elimde değil beni delirrtiler işte annem babam çok uzaktaydı 6 ayda beni delirttiler hastaneyemi yatırmadılar ya o kadar kötüyü neyse ya ama elimde değil gerçekten doktorum şey diyor zaten hassas bi yapın var ailende öyle gerekrse ömür boyu kullanacan bide boşandıktan sonra biri girdi hayatıma çok kötü bitti nasıl hakaretler küfürler ipin ucu koptu yani lütfen bana düşünme,vs söylemeyin yapamıyorum istiyorum olmuyor

Hayır canım ben seni inan ki anlıyorum.Boşver,düşünme de demiyeceğim.Yaşayan bilir.İlaç kullanmayı istemediğini biliyorum,birçok şeyin elinde olmadığınıda..Benim kardeşim kafasına göre ilaç kullandığı için bir gün intihar etmeye kalktı da o yüzden diyorum.Belki ilaçlardandır diye canım.O ilaçlar çok kuvvetli ve beyne hükmeden şeyler olduğu için insanı hayatta yapmayacağı şeyleri yaptırıyorlar bildiğimden sormak istedim.

Bence boşanmaktan çok diğer 2.kişi de seni çok üzmüş.Acaba onu yaşamasaydın daha çabuk düzelebilirdin mi? Acaba...a.s.

şimdi de hayatta kalma mücadelesi veriyorum işte,annemin üzülmeyeceğini bilsem bir an bile yaşamam sadece o üzülmesin diye herşey şuan yine zor yollar o yüzden hani kız arkadaşın bile yanlış anlayabiliyor seni belki benim gibi olan yada bana destek olmak istersiniz diye düşünüyorum hani şuan yaşadığımız zorluklarla ilgili işte

Canım sana destek olduğumuzu bilmen yada burada dertleşmek iyi gelecekse sonuna kadar destek ve zaman sana :teselli:
Ama inşallah yakın zamanda burada senden başka şeyler okumak da kısmet
olur...:hooray:
:1hug:
:enbuyukkk:

buradaki herkese allah sabırlar versin inş. kolay değil anlayabiliyorum....badire atlatmak ve yaşamaya çalışmak zaten yorgun olan kalbi daha da yorar... önemli olan güçlü olabilmektir...herşeye rağmen ayakta durabilmektir...tek başına var olabilme savaşı içine girebilmek ve aynı zamanda varsa çocuklarla ilgilenmek ve bu arada da kendimizi bırakmamak zorundayız... çevrenin dediğine ve demediğine kulakları tıkamak lazım... mutluluk ve mutsuzluk kimseyi ilgilendirmiyor....herşey bizim elimizde...birileri birşey diyecekmi acaba diye yaşamak ve badirenin hemen arkasından teselliyi başkalarında aramak bir yara daha açabilir iyileşmekte olan kalbimizde....güçlü olmak bizim elimizde... dualarlada kalbimizi ruhumuzu rahatlatabiliriz...
unutmayalım ki bu dünyaya bikere geliniyor.... ve en değerli şey allahın bize werdiği sağlık ve sıhhat.. bunu elden kaçırmayalım ve deymeyen kişiler için sağlığımızı yitirmeyelim...isyan etmektense yaşadıklarımızı bizim için zor bir tecrübe olarak nitelendirelim..
mutlaka her karanlığın bir aydınlığı vardır... üzüntümüzü biraz yaşayalım sonra onu bir kenara itip itebildiğimiz kadar itip yeni bir sayfa açalım...eski için hüzün yaşamaktansa gelecek için umut yaşayalım.. canlarım allah sabırlar versin..herkesin başına gelebilecek birşey olduğunu akıldan çıkarmayıp birbirimizi asla yargılamayalım...umudun bittiği yerde hayat bitermiş..umut güç verir..inanç kalbi yeniler... diyorum ben....
öpüyorum hepinizi........
:teselli:
herşeye rağmen gülümsemeye devam edin..mutlaka birşeyler yoluna girecek emin olun...:Saruboceq:

Unutulmaz birşeydi lii ama...gerçekten geçmiş olsun canım:1hug:...Ama senden çok pozitif elektrik alıyorum.Sana hiç bişee olmaz.a.s..Kendine yaptı...:enbuyukkk:

hala inanamıyorumki o gece öyle olmasına sakinliğim ondan belki... olayın ertesi günü zaten pişmanlıkları ona buna aratmaları intihar girişimleri vsss gözümde okadar küçüldüki çünkü ogece olan hiç bişeyin benim adıma hiç bi mantığı yoktu iğreniyorum ya neyse konuşmaylımsenağlama

Ben iyiyim canım ben de de evlat yarası var sadece.Babası hiç ilgilenmedi ayrıldığımızdan beri.Benimde derdim zorum o işte...Ne olacak derdi :(

keşek erkekleri yontamak diye bişey olsa eminim canım o adamın kafasınada dank edicek de inşallah iş işten geçmez

Back
X