Boşananlar Kulübü...

Kızlar, eşimede söyledim boşanmak istediğimi. Anlaşalım dedim yanaşmadı.İyi sen bilirsin ne kadar sürerse sürsün, bitirecem dedim. Elinden geleni ardına koyma dedi.

2 çocuğum var okul çağındalar.Çalışıyorum. 2 ev ve bir araba var ama hepsi eşimin üzerine. Sanırım yarı yarıya mal paylaşımı oluyor. 5 parasız ortada bırakmak istiyorum onu. Çocuklarımın ikisinide alabilirmiyim bilmiyorum. Büyük bir boşluk var içimde, eşimden yana değil ama çünkü hiçbirşey hissetmiyorum ona artık.Tek düşündüğüm çocuklarım. Çocukları almak için yapmayacağı yoktur.:umursamaz:

SAğlam bir boşanma avukato bul bir an önce ve ona danışmadan tek bir adım bile atma. Peki sizin sorunuz ne? Ne oldu da bu noktaya geldin, böyle hissediyorsun?

bizimde kendi aramızda problemlerimiz var. daha 1,5 yıllık evliyiz.

eşimin eski kız arkadaşının resimlerini buldum, aldatıldım! hemde hamileyken..

unutamıyorum bu yaptıklarını.yaptığı herşey gözüme batar oldu.mutsuzum.

boşansam ailem beni öldürür zaten onların ısrarıyla evlenmiştim. 2 yıllık mezunuyum iyi bir işim yok.

üstelik kızımda var.kendi ayaklarım üzerinde durabilir miyim kimseden destek almadan. bilemiyorum..

kafam çok karışık..

Daha çok erken değil mi evliliğnde? bebeğinde var bak.... Ben de iki yıllık Y.O. mezunuyum ve 10 yıllık devlet memuryum KPSS ye girmeyi düşünmüyor musun? Ailen neden seni öldürecek? Destek olma ihtimalleri yok mu?

KIZLARRRR, hadi ama nerede moraller. Kadın olmak güçlü olmaktır, erkekler bizim kadar güçlü olmadıkları için allah onlara fiziksel kuvvet vermiş. Hadi silkelenin kendinize gelen. O kadar güzel bir dünyada yaşıyoruz ki. Şu anda sıkıntılardan fark edemiyorsunuz biliyorum ama bu dünyanın mükemmel bir düzeni var. Şimdi herkes derin bir nefes alsın ve ben dünyanın en güzel kadınıyım diyerek kendini motive etmeye başlasın. Ne kadar şanslıyız ki kadınız. Hepinizi öptüm ..

Daha çok erken değil mi evliliğnde? bebeğinde var bak.... Ben de iki yıllık Y.O. mezunuyum ve 10 yıllık devlet memuryum KPSS ye girmeyi düşünmüyor musun? Ailen neden seni öldürecek? Destek olma ihtimalleri yok mu?

ailem çok tutucu ve nasıl desem biraz uzak çağdaşlıktan

var gücümle hazırlanıyorum kpss ye ..inşallah atanırım bu sene

ailem asla destek olmaz aksine uzaklaşır benden. bi kere eşimle tartışmıştık ki tartışma bile sayılmazdı babam geçinemezsen bi daha gelme bu ewe dedi. hatta evlenirken de bi anlaşmazlığın olursa boşanırsan ibret-i alem öldürürüm seni demişti.

ailem de pek sevmez zaten beni.

ailem çok tutucu ve nasıl desem biraz uzak çağdaşlıktan

var gücümle hazırlanıyorum kpss ye ..inşallah atanırım bu sene

ailem asla destek olmaz aksine uzaklaşır benden. bi kere eşimle tartışmıştık ki tartışma bile sayılmazdı babam geçinemezsen bi daha gelme bu ewe dedi. hatta evlenirken de bi anlaşmazlığın olursa boşanırsan ibret-i alem öldürürüm seni demişti.

ailem de pek sevmez zaten beni.

Kıyamam sana, lütfen çok sıkı çalış KPSS ye. Memur olmak anlatıldığı gibi üç kuruşla geçinmek değil. Allah yardımcı oluyor. Kendi paranı eline aldın mı gerisi kolay, inan eşinin bile tavrı değişecek. İstemezsen o zaman çekip git, ya da eşini gönder, ailene de resti çekersin, hayatına devam edersin. Ama bu arada planlarından kimseye bahsetme. Benim annem eğitimli bir insan, emekli öğretmen, ona rağmen şu anda benimle irtibatı yok, eski eşimle her gün görüşüyor. Sanki ben gelinim de o oğlu. Açıkçası benim de umrumda değil. Artık kimsanin çenesin de kahrını da çekemem. KPSS sonucu tercih yaparken ailenin yaşadığı yer dışında illeri tercih et. Taşra denilen yerler, esasında ilçe. Ve sana yalnız yaşayacaksan küçük yerlerde yaşamak daha kolay ve tasarrflu olur.

saol edacım,
elimden geleni yapıyorum,sorunlarımızı düzelteyim diye çok uğraştım ama sonuç alamadım.
kızım için üzülüyorum, ya velayeti babasına kalırsa. onsuz naparım ben
tercih konusunda da aynı şeyi düşünüyorum, gidebileceğim en uzak yere gitmek istiyorum

Hiç merak etme, özellikle kız çocuğunun velayetinin babaya veilmesi çok zodur. Ancak anne haysiyetsiz bir hayat sürüyorsa verilebilr. Hiç üzme kendini. ınan herşey çok güzel oluyor Sadece sabret. Çok zor ama inan allah sabrını veriyor.

edanaz teşekkür ederim canım ilgilendiğin için benim kafamın karışk olmasının sebebi acaba boşanmaktan bebeğim içinmi yoksa kendim içinmi korktuğum ya bide ailem hala bilmiyor bu durumu nasıl onlara açıklarım diye sıkılıyorum zaten severek evlendim onlar istemediler ama şimdi anlıyorum ben aslında yıllar önce yanlış karar vermişim.şimdi hayıflanmanın manası yok biliyorum en kısa zamanda kararımı verip bişeyler yapmam lazım...uzadıkça sıkıntılarım artıyor...

Hiç merak etme, özellikle kız çocuğunun velayetinin babaya veilmesi çok zodur. Ancak anne haysiyetsiz bir hayat sürüyorsa verilebilr. Hiç üzme kendini. İnan herşey çok güzel oluyor Sadece sabret. Çok zor ama inan allah sabrını veriyor.

saol edacım,
sorunlarımızı halletmeye çalışıyorum.boşanmak isteyeceğim en son şey ama böyle giderse yapmak zorunda kalıcam.
eşim askere gidecek bu ay. belki bu ayrılık ikimize de iyi gelir.
gitmeden de küçük bi tatile çıkalım diyoruz..inşallah düzelir herşey

edanaz teşekkür ederim canım ilgilendiğin için benim kafamın karışk olmasının sebebi acaba boşanmaktan bebeğim içinmi yoksa kendim içinmi korktuğum ya bide ailem hala bilmiyor bu durumu nasıl onlara açıklarım diye sıkılıyorum zaten severek evlendim onlar istemediler ama şimdi anlıyorum ben aslında yıllar önce yanlış karar vermişim.şimdi hayıflanmanın manası yok biliyorum en kısa zamanda kararımı verip bişeyler yapmam lazım...uzadıkça sıkıntılarım artıyor...

Ailen hiç beklemediğin kadar yanında olacak. Bebeğin için korkuyor olabilirsin, belki de bebeğini babağından mahrum bırakacağını düşünüyorsun. Ama inan huzursuz bir ortamda çocuk büyütmektense anne babasının ayrı evleri olarak çocuk büyütmek çocuk psikolojisi açısından daha sağlıklı. Kendini sıkma, ben de ailein istemediği bir evlilik yaptım, Deliler gibi sevdim aşık oldum ama değmezmi anladım. Eki eşime kötü demiyorum, çok iyi bir insan ama iyi insn olmak iyi eş olmak anlamına gelmiyor. Boşandığımı aileme söyleyemedim. Annem duymuş ve hiç beklemediğim bir tepki verdi. Benim eski eşim sanki onun oğlu, her gün telefonlaşıyorlar.Araları kötü olsun, sorun olsun istemem zaten. Bu şekilde olması da biraz kolaylık sağladı bana. Hiç merak etme, su akıp yatağını buluyor.

Kızlar bana dua edin... Dualarınıza çok ihtiyacım var. Bilecik'e ev tutmaya gidiyorum 15 nisanda da doğduğum, büyüdüğüm, aşık olduğum şehirden ayrılıyorum. Neden boşanmanın acısını biz kadınlar çekiyoruz? Korkuyorum, belirsizlikten korkuyorum ve dışarıya güçlü gözükmek zorundayım. ıçimi açabildiğim bir tek kk var. Dışarı farklı gözüp içinde farklı şeyler yaşamak ne kadar zor. Ne kadar daha dayanabileceğim bilmiyorum.

Kızlar bana dua edin... Dualarınıza çok ihtiyacım var. Bilecik'e ev tutmaya gidiyorum 15 nisanda da doğduğum, büyüdüğüm, aşık olduğum şehirden ayrılıyorum. Neden boşanmanın acısını biz kadınlar çekiyoruz? Korkuyorum, belirsizlikten korkuyorum ve dışarıya güçlü gözükmek zorundayım. İçimi açabildiğim bir tek kk var. Dışarı farklı gözüp içinde farklı şeyler yaşamak ne kadar zor. Ne kadar daha dayanabileceğim bilmiyorum.

canım seni kk sayesinde biraz tanıdım artık yorumlarını çok beğeniyorum
eşinle sorunlarını boşanma sebebini de az çok biliyorum
çok güçlü ve olgun bir bayansın herşeyin üstesinden gelirsin eminim
allah yardımcın olsun canım
birde şunu soracaktım annenle ilişkinin çok iyi olmadığını biliyorum ama yinede seninle gelmezmi annen.ne de olsa hiç bilmediğin bir yerde yanında birinin olması senin için daha iyi olur diye düşünüyorum canım

canım seni kk sayesinde biraz tanıdım artık yorumlarını çok beğeniyorum
eşinle sorunlarını boşanma sebebini de az çok biliyorum
çok güçlü ve olgun bir bayansın herşeyin üstesinden gelirsin eminim
allah yardımcın olsun canım
birde şunu soracaktım annenle ilişkinin çok iyi olmadığını biliyorum ama yinede seninle gelmezmi annen.ne de olsa hiç bilmediğin bir yerde yanında birinin olması senin için daha iyi olur diye düşünüyorum canım

Esasında benim ve kardeşimin ruh ağlığı açısından annemle hiç ilişkimiz olmaması en iyisi. Kendi ailesiyle ilgili sorunlar kısmında anne veya babasını erken yaşta kaybedenler bölümüne epey uzun yazdım nedenlerini. Sıkılmazsan müsait olduğun da belki okursun. İşin esası ben zaten ex eşimle ondan kaçıyorum. Bir de kardeşimi kurtarma imkanım olsa daha ne isterim allahdan....

merhaba kızlar ben de aranıza geldim

yarın dilekçemi yazdırıp en kısa zamanda evliliğimi bitirmeyi düşünüyorum

Günaydın kızlar, bugün haftanın son günü.... Yaşasın tatil, gerçi ben üç gündür işe gitmiyorum ya... Bugün yeni evimi tutmak üzere yenişehrime gidiyorum...

merhaba kızlar ben de aranıza geldim

yarın dilekçemi yazdırıp en kısa zamanda evliliğimi bitirmeyi düşünüyorum

Hayırdır inşallah, ne oldu da alevlendin. Mesajlarına göz attım da hiç bir sıkıntın olduğundan bahsettiğini göremedim. Konuşmak istersen her zaman beklerim. Gördüüm kadarı ile çocuğunda var, sakin düşünüp karar veriyorsun değil mi?

Hayırdır inşallah, ne oldu da alevlendin. Mesajlarına göz attım da hiç bir sıkıntın olduğundan bahsettiğini göremedim. Konuşmak istersen her zaman beklerim. Gördüüm kadarı ile çocuğunda var, sakin düşünüp karar veriyorsun değil mi?

evet görünürde bir sıkıntı yoktu

sebep aldatılma dün öğrendim herşeyi

Nasıl yani ya? Nasıl öğrendin? Emin misin? Bacım taksit taksit anlatma, dökülever artık

eminim çünkü kocam da itiraf etti en sonunda

kadın aradı beni dün öğleden sonra

anlattı bir bir herşeyi

kocam olacak adinin evli olduğunu bile bile başlamışlar bu ilişkiye

bir kere yüzyüze görüşmüşler

gerisi de telefon ve msn görüşmesi

kocam ona bitti deyince kadın da beni aramış işte dün

mesele aslında biraz karmaşık yani anlayacağın

Back
X