Boşanamıyorum yardım edin

Julujulu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
18
84

Merhaba arkadaşlar. Eski konumun linkini nasıl ekleyeceğimi bilmedığım icin alıntıladım.
Ben evden polis esliginde cıktım. Eşimden şıkayetci oldum. Şimdi bebegimle gizleniyorum. Sorunum şu ki. Gitmeden önce dilekcemi ve vekaletimi verdigim avukatım yan cizdi. Resmen karşı tarafı tutuyor. Beni de eşimi de tanıyan bir avukat ve anlam veremedigim sekilde dolaylı yoldan davama bakmak istemiyor. Kaldım ortada. Dava açamıyorum. Hukukçu arkadaslar yardımcı olabilirler mi. Davayı ben açmazsam karşı taraf önce acarsa aleyhime olur mu. Karşı taraf anlasmali dava acmak istiyor ama bana ulasamadigi icin protokolu isleme koyamiyor ancak ben yaptiklari yanına kar kalmasın istiyorum cunku bosanmak kurtulus olmayacak. Cocugu gorme bahanesi ile yine iskencelere devam edecek. Bulundugum yerden dava acmamamin sebebi desifre olmak istememem. Ne kendim acabiliyorim ne de bu sekilde uzaktan avukat ayarlayabiliyorum. Lüften akıl verin.

Halinize çok ama çok üzüldüm. Ailenize dd ağza alınmayacak şeyler söylemiş

Allah yardımcınız olsun. Ailenize söyleseniz belki hiç olmazsa avukat falan hallederler. Acaba avukatı tehtit falan mı ettiler çünkü anlattığınız kadar öyle bir profil görünüyo. Allah ıslah etsin böyle insanları. Kalplerine merhamet versin ne denir ki. Maddi açıdan iyi misiniz. Ne bilim aklıma bişi de gelmiyo. İnşallah atlatırsınız bu günleri en kısa zamanda

Eski konunuzla birlikte hayretle okudum. Sabır ve güç diliyorum.
Deneyimim yok ancak anlaşmalı davada zaten iki tarafın da onayı olmalı davayı bu şekilde açamaz. Çekilmeli açmak istese ona avantaj kazandırabilecek sunabileceği birşey yok. Siz acele etmeyin adımlarınızı düzgün atın, davayı açmakta geciktim diye düşünüp hata yapmayın.

olur mu bilmiyorum ama günübirlik şehir değiştirip avukat ayarlasanız tabi öncesinde avukatı bulacaksınız görüşme için gidin açın davayı ya da ne gerekiyorsa yapın. avukatın olduğu şehirde sanarlar sizi en kötü ihtimalle. aklıma başka bir fikir gelmedi.

Bu avukatı davama bakacak hakim ayarlamısti. Ve adli yardımlı acacaktı. Yani para vermeyecektim ama ben yasadigim yeri terkedince taraf degistirdi.
Ben sanki geçmiş hikayelerinizi okumus gibiyim yazdıysanız eğer korkularınızı anlıyorum fakat boşnama aşamasında her erkek tehdit eder fakat sandıgınız kadar ciddiye taşıyacagını sanmıyorum korkmamakla cesaretle davranmakla baslayın lütfen

Hukukçu arkadaşlar mutlaka yasal konularda yorum yapacaklardır.

Ben sadece sizi tebrik etmek ve tüm dualarımda bundan sonra sizin ve bebeğinizin de olacağını söylemek için geldim.

Zor olanı başarmış, o rezil hayattan bir şekilde kurtulmuşsunuz. Bundan sonra dilerim Allah'tan tüm iyilikler ve huzur siz ve bebeğinizle olur.

Not: Ailenize bile nerede olduğunuzu söylememenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…