- 19 Temmuz 2024
- 52
- -47
- 3
- 25
- Konu Sahibi bitmeyencilem
Ben 15 yıllık evliyim iki tane çocuğum var eşimden çok soğudum ona asla ısınamıyorum seneler sonra onun gerçek yüzünü anladım. Hani derler ya aşk insanın gözünü kör edermiş. Tam da öyleymişim ama yaşım büyüdükçe birşeylerin farkına o kadar vardım ki.. örnek vereyim eşim ailesinde çok ezilen taraf oldu senelerce ve onun yüzünden bende hep ezildim.18 yaşında baba baskısına dayanamayıp kaçarak evlilik yaptım ve 10 kişilik bir ailenin içine gelin gittim. Yaşım küçük diye hep hor görüldüm ailesin tarafından. Bana demediklerini yapmadıklarını bırakmadılar. 7 sene sonunda ayrı eve çıktık. Bu sefer de eşimin gerçek yüzünü yavaş yavaş görmeye başladım. Mesela beni ailesine hep kötüledi sırf onların gözüne girmek için çünkü ailesi de beni sevmiyor. Mesela yapmadığım şeyleri yapıyor gibi anlattı hep ailesine. Ben buna kaç kere şahit oldum ve yıkıldım. En sevdiğimiz en güvendiğim eşim bana bunu mu yapıyordu gerçekten. Ben onsuz nefes alamazken koynumda yılanla yatiyormusum resmen. Seneler geçtikçe daha da çekilmez hale geldi..kumara başladı, en ufacık bi kavgada bana küfürler üstüme yürümeler. Hatta darp raporum bile var. Artık böyle bir adama tahammülüm kalmadı ve boşanma davası açtım.. bu sefer de ailem bana destek çıkmadı. Çocukların var onlar için sabret. Onun dediklerini duyma kendini başka şeylerle oyala vs.seyler.diyerek beni hep gecistirdiler. Ben şuan çocuklarım için görmeden geliyorum bazı şeyleri sırf onlar mutlu olsun diye ama ben bu evde ne yapsam adama batıyor..resmen içi hep kötülük fesatlık düşünüyor. Sanki evdeki kocam değilde kaynanam, eltim. Hep benimle uğraşıyor bıktım artık inanın kafayı yicem. Aklımı yitirmekten korkuyorum. Ya böyle bir evlilik olur mu Allah aşkına. Cinsel yönden de sıkıntılı birisi zaten. Oldum olası isteksiz. Ben buna da bağlıyorum. Çünkü istekli bı adam olsa sürekli kavga çıkarır mı? Sonuçta kavga olunca cinsellik olmuyor. Ama adamın umrunda değil. Mesela kaç gündür yapmıyoruz bugün cumartesi yarın iş yok. Ve az önce olmadık biseyden kavga çıkardı. Kalbimi o kadar kırdı ki. O kadar soğudum ki ondan. Hayatım bu adamla rezil oldu. Ailesinden de bundan da nefret ediyorum