- 23 Ağustos 2012
- 49.445
- 229.051
Bende şuan onu düşünüyorum sizlerle konuşmak iyi geldi konuşabileceğim çok insan yok şuan çevremde birde evde telefonla konuşmak istemiyorum sesimi duyar diye kimseden de akıl alamıyorum onun için.
Belki de kafam ondan karışık zaten, biz çok kavga eden bir çift değiliz genelde sakiniz ben kavga etmeyi sevmiyorum. Genelde unuturumda zaten. Benim hatam ona söylememek oldu zaten ısrarla yalan söyledin deyip duruyor. Dürüst olmadığımı onun arkasından iş çevirdiğimi söylüyor12 yılda bir kere mi geldiniz, o zaman zaten boşanmak istiyordu diyemeyiz. Ben bu sebeple sizden soğumuş olduğunu düşünüyorum. Arkasından iş çevirmişsiniz, saygısızlık bu. Bir de bazı insanlar için öfke, gurur her şeydir. Aldatıyor yazanlar olmuş. Aldatsaydı tarot eğitimine başldığınızı yakalamayı beklemezdi herhalde.
Ailem arkamda zaten şimdi anneme babama söylesem gel derler hemen o konuda da korkum yok aslında neden duruyorum hala onu da biliyorum aslında borçları ödetmem lazım ona yoksa beni ortada bırakır o borçlarlaO zaman adam nankörün teki.
Gerçekten kendini yıpratma artık bu adam için. Boşansan emin ol şuanki hayatından daha güzel bi hayatın olur.
Hiç de korkutamasın seni. Kendi topuğuna sıkar boşanırsa, keyfi bilir. Hiç engel olma.
E yavrucum ağzınızı açıp gık dememişsiniz ki adama, siz de kavga etmeyin bi zahmet.Belki de kafam ondan karışık zaten, biz çok kavga eden bir çift değiliz genelde sakiniz ben kavga etmeyi sevmiyorum. Genelde unuturumda zaten. Benim hatam ona söylememek oldu zaten ısrarla yalan söyledin deyip duruyor. Dürüst olmadığımı onun arkasından iş çevirdiğimi söylüyor
Kuzenim avukat ondan yana sıkıntım yok ama borçları ödetmem lazım en azından bir kısmını ödese öyle ayrılmalıyım, konuşurken tarlayı satmaktan asla bahsetmiyor sadece araba ve motoru satacakmışKart falan bahane boşanmaya yer arıyir bu adam
O borçlari eşsek gibi ödersiniz, adam da elini kokunu sallayarak o tarlanin yarısinı alır. Yapılacak şey belli avukat bulun boşanın ben olsam satarım tarlayi kapatırim borcu borçlu boşanmam
Bende öyle yapmaya başladım kahvaltımızı yaptık oğlumla sofrayı topladık şimdi takılıyorum bende evde birbirimizle uğraşmıyoruz görüşmüyoruz şeklinde konuşmuyorum da iyi olacak böylesi sanırım birde ağlamasam arada birHiç eğilip bükülme. Dik dur. Yüzüne bile bakma.
Kafanda bitirmiş gibi davran. Evinle çocuklarınla ilgilen, aç müziğini, al kitabını, aç dizini.
Yok say onu. Hiiiiç canını sıkma. İnan ki değmezler.
Ben giden yıllarıma o kadarrrrr acıyorum ki....
Hiç kimse canımızdan kıymetli değil.
Evet maalesef kavga gerçekten sevmiyorum , bana kötü davranıldığında çok üzülüyorum ben ondan kavga etmiyorum. Birde bizim evde de kavga olmazdı annem bağırırdı babama babamda evden giderdi o kadar öyle kavga vs görmedim benE yavrucum ağzınızı açıp gık dememişsiniz ki adama, siz de kavga etmeyin bi zahmet.
Bu kafayı değiştirmezseniz daha çok ezerler sizi, genç yaşınızda kutu kutu ilaca bağımlı olursunuz.Evet maalesef kavga gerçekten sevmiyorum , bana kötü davranıldığında çok üzülüyorum ben ondan kavga etmiyorum. Birde bizim evde de kavga olmazdı annem bağırırdı babama babamda evden giderdi o kadar öyle kavga vs görmedim ben
Hayır kullanmıyorArkadaşım whatsap'tan yazışmıyor kimse artık böyle durumlarda. Telegram gibi başka uygulamalar var mı telefonunda ?
Yani bu evlilikte bu zamana kadar eziliyor muydunuz, her şeyinize kızıyor muydu… şimdi eğri oturalım doğru konuşalım eşiniz cinci hocalığa başlasaydı kabul eder miydiniz?Evet maalesef kavga gerçekten sevmiyorum , bana kötü davranıldığında çok üzülüyorum ben ondan kavga etmiyorum. Birde bizim evde de kavga olmazdı annem bağırırdı babama babamda evden giderdi o kadar öyle kavga vs görmedim ben
Bişey diyemezdi ki, adam bağıra çağıra bastırırdı hep yaptığı gibi. En basitinden konu sahibi ağzına sigara alkol alabilir mi? Adam hüpür hüpür götürüyo da. Sonra günahtan bahsediyor. Kadın ağzını açıp senin yaptığın günah değil mi diyebiliyor mu?Yani bu evlilikte bu zamana kadar eziliyor muydunuz, her şeyinize kızıyor muydu… şimdi eğri oturalım doğru konuşalım eşiniz cinci hocalığa başlasaydı kabul eder miydiniz?
Evet böyle demeliydim belki de ben hatalıyım özür dilerim dedim diye böyle oldu . Nedenini anlatırken bile suratıma bakmadı. Ben anlattım o dinledi cevap bile vermedi bende tepesine çıkmalıydım belkideEşinizden gizli pekte hoş olmayan bir iş yapma düşüncesinde olmanız kötü açıkçası. Birde gizli gizli fal bakacakmışsınız, eşinizin kulağına bir şekilde giderdi bu zaten. Çok çaresiz hissettiğiniz için böyle bir saçmalığı çözüm olarak görmüşsünüz diye düşünüyorum.
Eşiniz başta tepki verebilir ama boşanmaya kadar mevzuyu getirmesi şovdan başka bir şey değil. Kaç yıllık karısısınız, bu kadın borçları bu kadar dert ediyor demek ki diye düşünsün biraz da. Anne babanızdan para istemek yerine kocanızdan isteseydiniz. Sizin ne kadar bunaldığınızın farkında değil beyfendi herhalde.
Evet senden gizli öyle bir şey yapmam hataydı ama borçlardan çok bunaldım,kaç yaşında kadınım annemden babamdan harçlık almak zoruma gitti. Bunun için boşanacaksan yalvaracak değilim deyip sessiz kalın bir süre.
Siz alttan aldıkça eşiniz iyice coşuyor belli ki.
Biraz akıllanmam lazım sanırımBu kafayı değiştirmezseniz daha çok ezerler sizi, genç yaşınızda kutu kutu ilaca bağımlı olursunuz.
Ama haram kazanç da istemiyor demek ki, namaz kılmıyor diye kazancınızı da mı sorgulamasın.Başta öyle sandı dedim öyle değil tarot öğreniyordum ben ama Müslümanım diyorsun dinin uygun görmediği şeyleri yapıyorsun diye çıkıştı bu sefer bu arada kendisi Müslümanlığı yaşamıyor yani namaz oruç vs tutmaz öyle aşırı bi dine bağımlılığı yok
Ay hadi inş.Biraz akıllanmam lazım sanırım
Evet kızardım muhtemelen ama tarotu hocalık diye düşünmemiştim hiç. Evet benden fazla kızdığı kesin. Ben genelde sessiz olan tarafım laf etmem fazlaYani bu evlilikte bu zamana kadar eziliyor muydunuz, her şeyinize kızıyor muydu… şimdi eğri oturalım doğru konuşalım eşiniz cinci hocalığa başlasaydı kabul eder miydiniz?
Demedim gerçekten.Bişey diyemezdi ki, adam bağıra çağıra bastırırdı hep yaptığı gibi. En basitinden konu sahibi ağzına sigara alkol alabilir mi? Adam hüpür hüpür götürüyo da. Sonra günahtan bahsediyor. Kadın ağzını açıp senin yaptığın günah değil mi diyebiliyor mu?