- 6 Temmuz 2024
- 208
- 306
- 32
Evin erkegi sen olmussun gibi bu kadar yükü üstüne almandaki amaç neydi boşar diye mi korkuyodun? Bu anlattigin profildeki adamin seni boşadigi günü bayram gunu ilan et kendine cunku kölelik mutlakiyet bitti cumhuriyetini ilan edersin, azcik değer verin kendinize lütfen. Bu ulkede şiddet gören aldatılan hor görülen kadinlarda ortak gordugum tek nokta kendinden çok verip vefasizlikla karşilaşmalari. Kendinden verecek kadar sevmek hayatinin merkezi yapmanin kimseye faydası yok hele ki erkeklere. Çünkü erkekler yumuşak gordugu naif sandigi kadınları sindirmekten çok hoşlanir o nedenle kendi ayaklari uzerinde duran ne istedigini bilen kadinlar genelde tektir yalniz yaşar çünkü erkekler bükemeyecegi kadina yaklaşamiyor uzerinde hüküm sürebilecegi hatunlar ariyo egosu yıkılmasın diye yemiyo çünkü.Ben yaptım sanırım böyle değer verdim tepeme çıktı. İyi davranıyorum çünkü kötü davranmıyorum hiç. Sigarasına içkisine laf etmiyorum. Kendine yaparsın diyorum mesela olay çıkartmıyorum. Devamlı isteğim yok ondan kendi işimi kendim hallediyorum. Beyimiz evden çalıştığı için yatıp kalkıp takılıyor. Arada temizlik yapmak ve markete gitmek dışında birşey yapmıyor evde. Ben herşeyi hallediyorum çünkü.
Adamın haram kazançla vs bir derdi yok. O kadar haram muhabbeti düşünen insan parasını alkole sigaraya da vermez. Eşine böyle de davranmaz alır karşısına düzgünce konuşur anlatır. Daha duyduğu an ben boşanıcam demez. Hadi dedi arsayı satalım borçları sıfırlandıralım kimse mağdur olmadan ayrılalım der. çocukları alırsan ben onları görmem vs demez. Tamamen manipüle ediyor konu sahibi arkadaşı.Ama haram kazanç da istemiyor demek ki, namaz kılmıyor diye kazancınızı da mı sorgulamasın.
Defolsun gitsin.Arsa aldık orayı yapmaya çalışıyoruz etrafını çeviriyoruz içini düzeltiyoruz içine küçük bi kulube yaptık vs vs birde kirada oturuyoruz ev masrafları falan derken hepsi durumu sıkıştırdı , aldığımız yer 3,5 dönümün üzerinde çünkü fazla büyük olunca malzemelerde çok pahalı olunca , şimdi de arabayı ve kendi motoru var onları satıp borçları kapatıcam senin mihrini verincem ayrılcam deyip duruyor
Bunca yıldır olduğunu söylemedim arsa aldık onun borcu , ben ek iş yaparım belki diye bedava öğreten biri olduğu için almak istemiştim sadeceAdam boşanmaya bahane arıyor,. Siz de çalışırken neden tarot öğrenmeye çalıştınız? Bunca yıldır bitmeyen borç neyin borcu?
İşte derdim de bu ve daha kartlarını bile görmüşlüğüm yok tarotun hiç elime bile almadım baktırmışlığımda yoktur dediğiniz gibi bahane güzel bahane buldu oynuyor benimleYa defolsun gitsin öte tarafa. Bahane aramasın ona neymiş ister tarot bakarsın ister kahve falı. Altı üstü kartlara bakacaksın yorum yapacaksın. Kendisi dindar olur buna göre yaşar anlarım. Tamamen bahane. Zor gelmiş borçlar, evlilik artık her neyse. Yüz verdim ayıya geldi sıçti halıya oluyor nedense hep.
Ben söylemem gerek bile duymam böyle şeylerde. Cidden ona ne, ne ilgilendirir. Hobi olarak yapanlar var bunu. Canım istedi tarot bakıyorum bu kadar. Sanki kuzu kellesi kesip, hayvan bağırsaklarıyla büyü mü yapıyorsun?
Evet doğru diyorsunuz bende dedim zaten namuzsuluk mu yaptım diye biliyorum yapmadığını diyor ama yalan söylemişim ona kızmışDefolsun gitsin.
Sanırsın yatakta basmış sizi. Altı üstü borçları azaltmak için eve katkı niyetiyle birseyler yapmaya çalışmışsınız.
Yok kızma anlamında söyledim tavırlar hala aynı onda değişen birşey yok katır inadı dediklerinden kendisi çünküyıllarca kızgın kalacak değil sakinleşir doğal olarak
Yok kızma anlamında söyledim tavırlar hala aynı onda değişen birşey yok katır inadı dediklerinden kendisiyıllarca kızgın kalacak değil sakinleşir doğal olarak
Boşanmaktan korkmadım aslında sadece mizacım bu hayır diyemiyorum ben , yüz verdikçe dahasını istiyor haklısınız önceden bu kadar değildi ben daha fazla verdikçe daha fazla ister oldu yıllardır sonumuz belli mahkeme olacak gibi duruyor zaten.Evin erkegi sen olmussun gibi bu kadar yükü üstüne almandaki amaç neydi boşar diye mi korkuyodun? Bu anlattigin profildeki adamin seni boşadigi günü bayram gunu ilan et kendine cunku kölelik mutlakiyet bitti cumhuriyetini ilan edersin, azcik değer verin kendinize lütfen. Bu ulkede şiddet gören aldatılan hor görülen kadinlarda ortak gordugum tek nokta kendinden çok verip vefasizlikla karşilaşmalari. Kendinden verecek kadar sevmek hayatinin merkezi yapmanin kimseye faydası yok hele ki erkeklere. Çünkü erkekler yumuşak gordugu naif sandigi kadınları sindirmekten çok hoşlanir o nedenle kendi ayaklari uzerinde duran ne istedigini bilen kadinlar genelde tektir yalniz yaşar çünkü erkekler bükemeyecegi kadina yaklaşamiyor uzerinde hüküm sürebilecegi hatunlar ariyo egosu yıkılmasın diye yemiyo çünkü.
Aldatma gibi birşey olmadığını biliyorum şuanlık ilerleyen günlerde yapar mı bilmem ama derdim zaten bu kadar abartması artık kendimi kötü biri olarak görmeye başladım hak etmiyorum gibi geliyor hiç birşeyi iyice kötü hisseder oldum kendimiBen ev hanımısınız sandım ekstradan ek iş yapmaya çalışmışsınız. Sizin kocanız nankör. Kendince sebeplerden size kızmış olabilir ama azcık utanması olan adam karım yuvamız için ikinci iş yapmaya çalışıyor diyip size kıyamazdı. Boşanmayı düşünüyor bir de utanmaz. Başka bir kadın olabilir mi bana çok saçma geldi bu haller
Boşanma işinizi bilemem ama tarottan para kazanma fikriniz çok saçma kusura bakmayın. Kazanılan parada ne kadar haktır onu düşünün.Merhaba arkadaşlar , ben 12 yıllık evliyim 2 çocuğum var şuan maddi olarak zorlanıyoruz diye eşimden gizli bir tanıdıktan ücretsiz tarot eğitimi alacaktım sonrasında da o bana müşterilerinden yönlendirecekti ve ben para kazanacaktım borçları ödeyene kadar ancak ben buna eşimden gizli karar verdim gizlice ders yaparken yakanlandım ve eşim çok kızdı artık benimle konuşmuyor. Kesinlikle beraber yatmıyor bana kendisine dokunmamı gözünün önünden geçmemi bile istemiyor yaptığım yemekleri yemiyor ayrılmak istediğini söylüyor ve ben yaptığım şeyin nedenini anlattım ona daha çok kızdı , borçları bitirip ayrılacakmış benden şuan sadece borç var diye duruyormuş vs vs ne yapacağım ben nasıl düzeltebilirim bir akıl verin bana lütfen yakalanınca ders almayacağım artık pişmanım belki de Allah’ın tokatıydı bu bilemedim
Yukarıda yazdıklarımı okuduysanız eğer zaten Allah’ın sopası yok ben anladım öyle bir düşüncemin hata oluşunu dedim bunu kocama da söyledim hattaBoşanma işinizi bilemem ama tarottan para kazanma fikriniz çok saçma kusura bakmayın. Kazanılan parada ne kadar haktır onu düşünün.
Ona sormam gerekiyormuş izinde vermezdi zaten keşke sorsaydım da bunları yaşamasaydımOndan gizli yaptınız diye mi kızdı yani
Merhaba arkadaşlar , ben 12 yıllık evliyim 2 çocuğum var şuan maddi olarak zorlanıyoruz diye eşimden gizli bir tanıdıktan ücretsiz tarot eğitimi alacaktım sonrasında da o bana müşterilerinden yönlendirecekti ve ben para kazanacaktım borçları ödeyene kadar ancak ben buna eşimden gizli karar verdim gizlice ders yaparken yakanlandım ve eşim çok kızdı artık benimle konuşmuyor. Kesinlikle beraber yatmıyor bana kendisine dokunmamı gözünün önünden geçmemi bile istemiyor yaptığım yemekleri yemiyor ayrılmak istediğini söylüyor ve ben yaptığım şeyin nedenini anlattım ona daha çok kızdı , borçları bitirip ayrılacakmış benden şuan sadece borç var diye duruyormuş vs vs ne yapacağım ben nasıl düzeltebilirim bir akıl verin bana lütfen yakalanınca ders almayacağım artık pişmanım belki de Allah’ın tokatıydı bu bilemedim
Ben çalışıyorum zaten bunu ek olarak yapmak istemiştimTarottla uğraşacağına gir bir iş yerine çalış ama o zor gelir sabahın köründen akşama kadar çalışmak .
Kocan abartmış , tamam istemiyorum tarot gir bir yere çalış dese daha mantıklı olurdu .
Boşarsa boşasın kaç yıllık evlisin kocanı annesinden daha iyi tanırsın . Kızcağını bilip gizli saklı neden iş yapıyorsun