Ben daha önce tarot hiç bakmadım zaten bilmiyorum da tarot kartı bile görmedimBen anlamadim simdi peki butun bunlar tarotta cikmamis miydi? Bari ise yarar bir seyin dersini alsaydiniz ya. Kendi gelecegini bilmeyem kahin tarot bakacakti yani
Dediğiniz gibi de olabilir bilemedim gerçektenSonuna kadar okumadım daha, aradan yazıyorum ama borçlar gibi arazi de ortak, öyle kolay değil ayrılmak. Sadece arabayı değil araziyi de satacaksın parayı kırışacağız yok öyle mehrini ödeyeceğim demek. Tarot işi kötü olmuş ama dünyanın sonu değil adam her şeyi bırakıp çıkıp gidin diye uğraşıyor. Yıldırma politikası bunlar. Aldatmadığına da hiç emin olmayın. Böyle eziyet eden boşanır boşanmaz da sevgilisiyle evlenen adam gördü bu gözler
Ben daha önce tarot hiç bakmadım zaten bilmiyorum da tarot kartı bile görmedim
EvetOndan gizli yaptınız diye mi kızdı yani
Arsa aldık oraya yatırım yapıyoruz kapatıyoruz çevresini küçük bi kulube yaptık falan Borçlar benim üzerime iş arkadaşlarımla konuşurken oldu yoksa gerçekten öyle bir fikrim yoktuBu fikri kafaniza kim soktu? Bu arada yukarida calistiginizi okudum. Ne borcunuz var merak ettim? Umarim esinizin borclari icin bu kadar ugrasmiyordunuzdur.
Keşke hiç yapmasaydım tarotta öğrenmedim zaten dersi alamadımTarot yerine başka bişey öğrenseydin ya
Arsa aldık oraya yatırım yapıyoruz kapatıyoruz çevresini küçük bi kulube yaptık falan Borçlar benim üzerime iş arkadaşlarımla konuşurken oldu yoksa gerçekten öyle bir fikrim yoktu
Sanırım öyleBahane ...
Bilmiyorum gerçekten çünkü daha önce hiç yaptırmadım da görmedim de.Tarot öyle biri eğitim verecek sonra da bakmaya başlayacaksınız gibi bir şey değildir zaten. İyi ki o alana girmemişsiniz.
Eşiniz bahaneye bakmıyorsa eğer bu bir boşanma nedeni değildir. Sonuçta kötü niyetli bir irade ortaya konmamış. O nedenle siz de fazla üstüne gitmeyin.
Eşimin üstüne aldık ben izin alamıyorum iş yerimden diye , o kredi çekemedi o zamanda onun içinAnladim. Esiniz madem o kadar erkek borclari neden sizin ustunuze yapti? Arsa kimin adina? Sanki sizi uygunsuz basmis gibi triplere girmis.