Boşanacağız sanırım

Ben anlamadim simdi peki butun bunlar tarotta cikmamis miydi? Bari ise yarar bir seyin dersini alsaydiniz ya. Kendi gelecegini bilmeyem kahin tarot bakacakti yani
Ben daha önce tarot hiç bakmadım zaten bilmiyorum da tarot kartı bile görmedim

Dediğiniz gibi de olabilir bilemedim gerçekten

Ben daha önce tarot hiç bakmadım zaten bilmiyorum da tarot kartı bile görmedim

Bu fikri kafaniza kim soktu? Bu arada yukarida calistiginizi okudum. Ne borcunuz var merak ettim? Umarim esinizin borclari icin bu kadar ugrasmiyordunuzdur.

Bu fikri kafaniza kim soktu? Bu arada yukarida calistiginizi okudum. Ne borcunuz var merak ettim? Umarim esinizin borclari icin bu kadar ugrasmiyordunuzdur.
Arsa aldık oraya yatırım yapıyoruz kapatıyoruz çevresini küçük bi kulube yaptık falan Borçlar benim üzerime iş arkadaşlarımla konuşurken oldu yoksa gerçekten öyle bir fikrim yoktu

Arsa aldık oraya yatırım yapıyoruz kapatıyoruz çevresini küçük bi kulube yaptık falan Borçlar benim üzerime iş arkadaşlarımla konuşurken oldu yoksa gerçekten öyle bir fikrim yoktu

Anladim. Esiniz madem o kadar erkek borclari neden sizin ustunuze yapti? Arsa kimin adina? Sanki sizi uygunsuz basmis gibi triplere girmis.

Tarot öyle biri eğitim verecek sonra da bakmaya başlayacaksınız gibi bir şey değildir zaten. İyi ki o alana girmemişsiniz.

Eşiniz bahaneye bakmıyorsa eğer bu bir boşanma nedeni değildir. Sonuçta kötü niyetli bir irade ortaya konmamış. O nedenle siz de fazla üstüne gitmeyin.

Bilmiyorum gerçekten çünkü daha önce hiç yaptırmadım da görmedim de.
Eşimin bahanesi gibi sanki az önce de konuştum hala aynı tepkiler beni affederse aptallık olurmuş o aptal değilmiş ben onu kandırmışım vs vs bunları söyleyip duruyor

Anladim. Esiniz madem o kadar erkek borclari neden sizin ustunuze yapti? Arsa kimin adina? Sanki sizi uygunsuz basmis gibi triplere girmis.
Eşimin üstüne aldık ben izin alamıyorum iş yerimden diye , o kredi çekemedi o zamanda onun için
Şuan Allah’a dua ediyorum kendine gelsin diye en azından karşılıklı konuşabilecek duruma gelelim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…