Boşanacağız sanırım

Manipülatif. Sıkılmış da bahane bulmuş. Suçu siz kendinizde görün diye böyle diyor. Allah hidayet versin.
Amin inşallah , kendisi sıkıldığı için belkide böyle yapıyor haklısınız.

Evet , hatta dün akşam çok abarttı bende jigololuk mu yapayım yani doğru düzgün kazanmaya çalışıyoruz hakkıyla diye mi böyle oluyo dedi
Fal bakmak toplumumuzda kabul görmüş, saygın bir iş değil. Ben olsam ben de bu kafadaki birine çok kızarım. Çok müslüman olması gerekmez, itibarına önem veriyor demek ki

Fal bakmak toplumumuzda kabul görmüş, saygın bir iş değil. Ben olsam ben de bu kafadaki birine çok kızarım. Çok müslüman olması gerekmez, itibarına önem veriyor demek ki
Dediğiniz gibi belkide ama ben bunu kullandığını düşünmeye başladım artık , ki daha bakmayı geç eğitiminin ilk dersini bile alamadım. Allah’ın sopası yok işte beni güzel uyardı.

Dediğiniz gibi belkide ama ben bunu kullandığını düşünmeye başladım artık , ki daha bakmayı geç eğitiminin ilk dersini bile alamadım. Allah’ın sopası yok işte beni güzel uyardı.
Ne için kullanacak, bu zamana kadar geçimsiz miydiniz? Bu aşamaya gelmiş miydiniz?

Zaten hemen boşanalım demeyin. Ben de boşanmak istiyorum, iyi niyetimle yaptıklarımın sorgulanmasından sıkıldım, borçları öde sonra ayrılalım diyin. Burnunuzdan kıl aldırmayın. Niye böyle ezik büzük davranıyorsunuz valla anlamıyorum. Ne yapmışsınız sanki Allah aşkına. Ne demek gözüne görünmemi istemiyor. Ne demek yaptığım yemekleri yemiyor ? Zıkkım yesin. Niye bu kadar şımarmış bu herif ? Bakmayın suratına.

Bak niyeti iyi olsa alır seni karşısına güzelce konuşur, derdini anlatır. Bu adam bahane arıyor ve şımarmış. Aklınca sana böyle davranarak erkeklik egosunu kabartıyor. Biz yüz veriyoruz bunlara. Biz böyle kaldırıyoruz bi yerlerini. Sonra tepemizden indiremiyoruz. 8 sene boyunca ayrılalım boşanalım diyip durdu bendeki de, en son boşadım salya sümük ağladı. Ulan otur oturduğun yerde işte. Efendi gibi sahip çık yuvana, yok! İlla rahat batacak. Defolsun gitsin. 2 değil 12 çocuğun da olsa boşanalım diyen bir adama asla şans verme asla.

Annemden aldığımız elden alınan bir borç kâğıt yok belge yok mahkemede hayır almadım dese yok öyle bir borç dese kurtulma ihtimali var kanıtlamam lazım öyle bir borç olduğunu
Siz cesaret edemiyorsunuz ama o da edemez. Sadece böyle ezik büzük durduğunuz için şımarmış. Yağmasanız da gürleyeceksiniz. Onun yaptığı gibi.

Herşey olabilir,sorumluluk ağır gelmiş, özgür tek tabanca olmayı özlemiş, çocuklara size sevgisi bitmiş olabilir.Aldatma yok diyorsunuz ama o kadar emin olmayın

Ne için kullanacak, bu zamana kadar geçimsiz miydiniz? Bu aşamaya gelmiş miydiniz?
Daha önce bir kere daha gelmiştik boşanma konusuna ama toparlamıştık. Ortak karardı. Bu sefer farklı ama gözleri farklı bakıyor yani duygusu yok.

Herşey olabilir,sorumluluk ağır gelmiş, özgür tek tabanca olmayı özlemiş, çocuklara size sevgisi bitmiş olabilir.Aldatma yok diyorsunuz ama o kadar emin olmayın

Şu "aldatmıyor eminim" dediklerinde o kadar gülüyorum ki.
Adam suratına bakmıyor, aynı sofrada yemek yemiyor, aynı yatakta yatmıyor ama aldatmadığına eminsin!
Nasıl emin olabilirsin ya. Ne boklar yiyor ayrı odada yatarken nerden bilebilirsin.

Daha önce bir kere daha gelmiştik boşanma konusuna ama toparlamıştık. Ortak karardı. Bu sefer farklı ama gözleri farklı bakıyor yani duygusu yok.
12 yılda bir kere mi geldiniz, o zaman zaten boşanmak istiyordu diyemeyiz. Ben bu sebeple sizden soğumuş olduğunu düşünüyorum. Arkasından iş çevirmişsiniz, saygısızlık bu. Bir de bazı insanlar için öfke, gurur her şeydir. Aldatıyor yazanlar olmuş. Aldatsaydı tarot eğitimine başldığınızı yakalamayı beklemezdi herhalde.

Ben yaptım sanırım böyle değer verdim tepeme çıktı. İyi davranıyorum çünkü kötü davranmıyorum hiç. Sigarasına içkisine laf etmiyorum. Kendine yaparsın diyorum mesela olay çıkartmıyorum. Devamlı isteğim yok ondan kendi işimi kendim hallediyorum. Beyimiz evden çalıştığı için yatıp kalkıp takılıyor. Arada temizlik yapmak ve markete gitmek dışında birşey yapmıyor evde. Ben herşeyi hallediyorum çünkü.

Çünkü şifreleri vs herşeyi var bende bilgisayarı yatak odasında açık WhatsApp vs hepsi açık görüyorum. Kontrol ediyorum arada bir iki günde birini bulduysa bilemicem tabi ama iki gün öncesine kadar eminim olmadığına.

Siz cesaret edemiyorsunuz ama o da edemez. Sadece böyle ezik büzük durduğunuz için şımarmış. Yağmasanız da gürleyeceksiniz. Onun yaptığı gibi.
Belki de ben sessiz kaldığımdan tepeme biniyor haklısınız.

O zaman adam nankörün teki.
Gerçekten kendini yıpratma artık bu adam için. Boşansan emin ol şuanki hayatından daha güzel bi hayatın olur.
Hiç de korkutamasın seni. Kendi topuğuna sıkar boşanırsa, keyfi bilir. Hiç engel olma.

Arkadaşım whatsap'tan yazışmıyor kimse artık böyle durumlarda. Telegram gibi başka uygulamalar var mı telefonunda ?

Bende şuan onu düşünüyorum sizlerle konuşmak iyi geldi konuşabileceğim çok insan yok şuan çevremde birde evde telefonla konuşmak istemiyorum sesimi duyar diye kimseden de akıl alamıyorum onun için.

Tamamen bahane kocanız zaten önceden kafasına koymuş bu durumu kendine kaçış yolu arıyor onu da bahane etmiş
Dediğiniz gibi sanırım , bende tuz biber olarak ekleme yaptım

Arkadaşım whatsap'tan yazışmıyor kimse artık böyle durumlarda. Telegram gibi başka uygulamalar var mı telefonunda ?
Evet whatsapp tehlikeli, yedekleme açık kalırsa zönk diye geri getiriyor her şeyi uygulamayı silip tekrar yükleyince, telegramda öyle bir durum yok. Temizzz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…