Boşanacağız sanırım

Boşanmaya bahane arıyor. Dini vecibelerini yerine getirmeyen birinin de Tarot öğrenmeye çalışana çıkışması ayrıca komik. O tarotun ne olduğunu çok iyi biliyordur.
Amaan boşanırsa boşansın. Zevzek
Belki de dediğiniz gibi bahane kendi başına kalmaya çalışıyor bekar olup rahata erecek

Ama haram kazanç da istemiyor demek ki, namaz kılmıyor diye kazancınızı da mı sorgulamasın.
Dün öyle dedi ama bundan sonra bende düşünmicem demekki düşünülmeyebilirmiş dedi bende pişmanım düşünmemeliydim yanlıştı dedim umrumda değil dedi

Belki de dediğiniz gibi bahane kendi başına kalmaya çalışıyor bekar olup rahata erecek
Bahane bacım yaa. Bu kadar basit şey için böyle tepki verilmez. Senin boşanmaktan korktuğunu bildiği için bunu koz olarak kullanıyor. Sen de de ki ; bir gün dediğini yaptığım zaman biz neden boşandık deme.
Hem suçlu hem güçlü

Bahane bacım yaa. Bu kadar basit şey için böyle tepki verilmez. Senin boşanmaktan korktuğunu bildiği için bunu koz olarak kullanıyor. Sen de de ki ; bir gün dediğini yaptığım zaman biz neden boşandık deme.
Hem suçlu hem güçlü
Şuan zaten borçları bitirelim de ayrılayım diye ciddi ciddi düşünüyorum boşansam rahatlarım belki de sorunlar gider azıcık aşım ağrısız başım der otururum

Dün öyle dedi ama bundan sonra bende düşünmicem demekki düşünülmeyebilirmiş dedi bende pişmanım düşünmemeliydim yanlıştı dedim umrumda değil dedi
Tüm sayfaları okumadım ama sanırım öfke problemi var.
Uzatma huyu da var.
Allah sabır versin, ne diyeyim.

Tüm sayfaları okumadım ama sanırım öfke problemi var.
Uzatma huyu da var.
Allah sabır versin, ne diyeyim.
Evet ama öfkesi tamamen kendine bizimle ilgili bişey yaptığı yok dokunmaz yani bize uzatma olayı çok fazla maalesef her konuyu uzatabilir kendisi amin inşallah

Son düzenleme:
Bişey diyemezdi ki, adam bağıra çağıra bastırırdı hep yaptığı gibi. En basitinden konu sahibi ağzına sigara alkol alabilir mi? Adam hüpür hüpür götürüyo da. Sonra günahtan bahsediyor. Kadın ağzını açıp senin yaptığın günah değil mi diyebiliyor mu?
Günah lafın gelişi. İnsan İstediği zaman içki sigara içer ama eşi zina yapsa günah der. Bir günahı işledik diye hepsine kapı açmak gerekmiyor. Zaten bence günahı sevabı bırak onur kırıcı gizli saklı böyle bir yola girmek. Konu sahibi evde hediye paketleme işi alsaydı yine gizli mi tutacaktı, sanmıyorum. O da hoş olmadığının farkınd

Günah lafın gelişi. İnsan İstediği zaman içki sigara içer ama eşi zina yapsa günah der. Bir günahı işledik diye hepsine kapı açmak gerekmiyor. Zaten bence günahı sevabı bırak onur kırıcı gizli saklı böyle bir yola girmek. Konu sahibi evde hediye paketleme işi alsaydı yine gizli mi tutacaktı, sanmıyorum. O da hoş olmadığının farkınd
Farkında da, onun bir önemi yok. Kadının hata lüksü yok kesinlikle, adam bi yerinin keyfine göre yaşıyor mesele o. Birinin sesi daha çok çıkıyor diye haklı oluyor işte.

Farkında da, onun bir önemi yok. Kadının hata lüksü yok kesinlikle, adam bi yerinin keyfine göre yaşıyor mesele o. Birinin sesi daha çok çıkıyor diye haklı oluyor işte.
Hataya göre değişiyor bence. Hatadan ne anladığına bağlı

Eğer eşinizin aklında ya da hayatında bir başkası yoksa muhtemelen bu borç harç sorumluluk ağır gelmiş bunalmış çareyi boşanmakta arıyor. Çocukları al sen de git ben de yalnız kalıcam ne güzel dünya. Dini hassasiyeti olan adam da değilmiş ona yükselmemiştir zaten demişsiniz adam sorumluluktan kurtulmak istiyor

Ben farkındayım ama çok abartmıyor mu bana mı öyle geliyor yoksa ben pişmanım diyorum zaten yapmamalıydım da diyorum ama kendi yaptığını haklı mı çıkarıyor peki ? Daha önceleri Birkaç kere ek iş konusunu açtığımda hayır yapma demişti paketleme işini bile gizlemem gerekebilirdi belki de bilemiyorum. O anki kafamla böyle düşündüm öyle yaptım keşke söyleseydim de öyle olay patlasaydı en azından bu kadar üzülmezdim yapmadığım birşeye tepki veriyor derdim

Eğer eşinizin aklında ya da hayatında bir başkası yoksa muhtemelen bu borç harç sorumluluk ağır gelmiş bunalmış çareyi boşanmakta arıyor. Çocukları al sen de git ben de yalnız kalıcam ne güzel dünya. Dini hassasiyeti olan adam da değilmiş ona yükselmemiştir zaten demişsiniz adam sorumluluktan kurtulmak istiyor
Sanırım sonuçta bekar olsa kendi borcu olursa olur olmazsa olmaz kendi geçim derdi olur birde biz başına bela olmayız haklısınız

Ben farkındayım ama çok abartmıyor mu bana mı öyle geliyor yoksa ben pişmanım diyorum zaten yapmamalıydım da diyorum ama kendi yaptığını haklı mı çıkarıyor peki ? Daha önceleri Birkaç kere ek iş konusunu açtığımda hayır yapma demişti paketleme işini bile gizlemem gerekebilirdi belki de bilemiyorum. O anki kafamla böyle düşündüm öyle yaptım keşke söyleseydim de öyle olay patlasaydı en azından bu kadar üzülmezdim yapmadığım birşeye tepki veriyor derdim
Ben de onun gibi davranıyorum (aynı laflar aynı hareketler) o yüzden abartı ya da bahane olduğunu düşünmüyorum. Çok öfkeli olduğunu, gururuna yediremediğini düşünüyorum. Bence boşanmayı gerçekte düşünmüyordur. Sessizce bekle bakalım ne olacak… ha davayı açarsa elbette ki yalvaracak değilsin.

Evet , hatta dün akşam çok abarttı bende jigololuk mu yapayım yani doğru düzgün kazanmaya çalışıyoruz hakkıyla diye mi böyle oluyo dedi
Senin kocanın aklı çoktan gitmiş haberini veriyor alttan alttan. Yarın bir gün aldatilirsin ne yapayım sen nasıl Tarot baktiysan ben jigolo oldum diyecek kadar yuzsuzlesebilir.

Senin kocanın aklı çoktan gitmiş haberini veriyor alttan alttan. Yarın bir gün aldatilirsin ne yapayım sen nasıl Tarot baktiysan ben jigolo oldum diyecek kadar yuzsuzlesebilir.
Öyle bir durum olduğu takdirde borç bilmem ne hiç birşey düşünmem direk giderim yıllarca öderim yine durmam

Ben de onun gibi davranıyorum (aynı laflar aynı hareketler) o yüzden abartı ya da bahane olduğunu düşünmüyorum. Çok öfkeli olduğunu, gururuna yediremediğini düşünüyorum. Bence boşanmayı gerçekte düşünmüyordur. Sessizce bekle bakalım ne olacak… ha davayı açarsa elbette ki yalvaracak değilsin.
İnşallah şu anlık çok sakinleşti zaten belki de düşünmeye başladı oda düzelir zamanla kafasında bir mantığa oturtur yaptığımı

Başta öyle sandı dedim öyle değil tarot öğreniyordum ben ama Müslümanım diyorsun dinin uygun görmediği şeyleri yapıyorsun diye çıkıştı bu sefer bu arada kendisi Müslümanlığı yaşamıyor yani namaz oruç vs tutmaz öyle aşırı bi dine bağımlılığı yok
Ya defolsun gitsin öte tarafa. Bahane aramasın ona neymiş ister tarot bakarsın ister kahve falı. Altı üstü kartlara bakacaksın yorum yapacaksın. Kendisi dindar olur buna göre yaşar anlarım. Tamamen bahane. Zor gelmiş borçlar, evlilik artık her neyse. Yüz verdim ayıya geldi sıçti halıya oluyor nedense hep.
Ben söylemem gerek bile duymam böyle şeylerde. Cidden ona ne, ne ilgilendirir. Hobi olarak yapanlar var bunu. Canım istedi tarot bakıyorum bu kadar. Sanki kuzu kellesi kesip, hayvan bağırsaklarıyla büyü mü yapıyorsun?

Arsa aldık orayı yapmaya çalışıyoruz etrafını çeviriyoruz içini düzeltiyoruz içine küçük bi kulube yaptık vs vs birde kirada oturuyoruz ev masrafları falan derken hepsi durumu sıkıştırdı , aldığımız yer 3,5 dönümün üzerinde çünkü fazla büyük olunca malzemelerde çok pahalı olunca , şimdi de arabayı ve kendi motoru var onları satıp borçları kapatıcam senin mihrini verincem ayrılcam deyip duruyor

Arsanizin degeri Artti mi? Yerinizde olsam satip o borctan kurtulmaya bakarim. Esiniz ayrilmak icin bahaneler üretiyor gibi geliyor. Bütün haklarinizi almaya hazir olun. Hem bütün borclari size yikip bunalima girdim numaralari yemem sahsen.

İnşallah şu anlık çok sakinleşti zaten belki de düşünmeye başladı oda düzelir zamanla kafasında bir mantığa oturtur yaptığımı
yıllarca kızgın kalacak değil sakinleşir doğal olarak

X