Boşanacağız sanırım

svdd

Herşey senden sonra daha da anlam kazandı...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mart 2012
337
68
35
Merhaba arkadaşlar , ben 12 yıllık evliyim 2 çocuğum var şuan maddi olarak zorlanıyoruz diye eşimden gizli bir tanıdıktan ücretsiz tarot eğitimi alacaktım sonrasında da o bana müşterilerinden yönlendirecekti ve ben para kazanacaktım borçları ödeyene kadar ancak ben buna eşimden gizli karar verdim gizlice ders yaparken yakanlandım ve eşim çok kızdı artık benimle konuşmuyor. Kesinlikle beraber yatmıyor bana kendisine dokunmamı gözünün önünden geçmemi bile istemiyor yaptığım yemekleri yemiyor ayrılmak istediğini söylüyor ve ben yaptığım şeyin nedenini anlattım ona daha çok kızdı , borçları bitirip ayrılacakmış benden şuan sadece borç var diye duruyormuş vs vs ne yapacağım ben nasıl düzeltebilirim bir akıl verin bana lütfen yakalanınca ders almayacağım artık pişmanım belki de Allah’ın tokatıydı bu bilemedim

Büyüyle falan mı uğraşıyorsunuz sandı?

niye bu kadar keskin bir tepki verdi anlamadım.
tam olarak neye kızdı?
tarot bakmanın dersini almak istiyorsanız alırsınız bunda kızılacak ne var hiç anlamadım ben konuyu.
Ben ona sormamışım gizli yapmışım diye tepki verdi ama bana da saçma geliyor sanki boşanmaya zemin hazırlıyor gibi yani bahanesi bu gibi daha öncede bir kere yatak odasında sigara içiyordu üff diyerek odadan çıktım diye sonraki gün içip sarhoş olup boşanmak istiyorum senden ne varsa al git herşey senin olsun çocukları da istersen al ben tek kalıcam diye bağırmış çağırmıştı sanırım asıl derdi benden ayrılmak çünkü dün akşam suç sende şuanda bende değil dedi ailesine durumu anlattık hatta önce ben anlattım sonra o aradı anlattı hatta ailesine de boşanıcam dedi aldatma falan yok bu arada ona eminim

Para kazanmak için, harama düşmüş olarak gördü sizi sanırım
Evet , hatta dün akşam çok abarttı bende jigololuk mu yapayım yani doğru düzgün kazanmaya çalışıyoruz hakkıyla diye mi böyle oluyo dedi

Dini tarafi bir tarafa. Sanirim egosu zedelendi.
Bende çalışıyorum ve bütün borçlar benim üzerime daha geçen gün haciz gelecekti borç buldu arkadaşından ödedik bu kadar zor durumda kalmasam düşünmezdim zaten çok pişmanım

tek sorun gizli yapmanız. adamın onay vermeyeceğini biliyormuşsunuz demek. yine de eşinizin tepkisi çok abartılı. kompleks yapmış da olabilir. başka bir iş bakın siz de

Adam boşanmaya bahane arıyor,. Siz de çalışırken neden tarot öğrenmeye çalıştınız? Bunca yıldır bitmeyen borç neyin borcu?
Arsa aldık orayı yapmaya çalışıyoruz onun için borcumuz var oraya yerleşmeyi planlıyoruz kartlar falan derken iyice arttı doğal olarak

tek sorun gizli yapmanız. adamın onay vermeyeceğini biliyormuşsunuz demek. yine de eşinizin tepkisi çok abartılı. kompleks yapmış da olabilir. başka bir iş bakın siz de
Yok artık bakmayacağım resmi işim yeterli uğraşmayacağım birşeyle

Ooo adamın iç dünyasında varmış jigolo fantezisi Tarot kursu alıyorsun diye boşanacam demesi de ne biliiim bahane
Bende öyle düşündüm sanki ayrılasımda rahatlayayım diyor diyorki çocukları ben alırsam gül gibi bakarım sen alırsan görmem bile diyor planlamış kafasında gibi

zaten işiniz varsa kılınızı bile kıpırdatmayın
15 yıldır çalışıyorum ama hiç bu zamanki kadar zorlanmamıştık ondan düşünmüştüm ben ama hata etmişim

Sonuçta keyfinize göre değil aileniz için yapacağınız bişeydi. Bu iyi niyetin hiç kıymeti yok mu? Sanki eskortluk yapacakken yakalamış bu kadarı anormal. Merak etmeyin boşanmazsınız. Her başı sıkıştığında tepesi attığında boşanma lafını alıyormuş ağzına, korktuğunuzu bildiğinden silah yapmış bunu istediği yerde kullanıyor. "Eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokup durma, bu kadar dillendirme dua yerine geçer, sonra vay efendim niye böyle oldu deme. " deyin, alır mesajı oturur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…