Büyüyle falan mı uğraşıyorsunuz sandı?Merhaba arkadaşlar , ben 12 yıllık evliyim 2 çocuğum var şuan maddi olarak zorlanıyoruz diye eşimden gizli bir tanıdıktan ücretsiz tarot eğitimi alacaktım sonrasında da o bana müşterilerinden yönlendirecekti ve ben para kazanacaktım borçları ödeyene kadar ancak ben buna eşimden gizli karar verdim gizlice ders yaparken yakanlandım ve eşim çok kızdı artık benimle konuşmuyor. Kesinlikle beraber yatmıyor bana kendisine dokunmamı gözünün önünden geçmemi bile istemiyor yaptığım yemekleri yemiyor ayrılmak istediğini söylüyor ve ben yaptığım şeyin nedenini anlattım ona daha çok kızdı , borçları bitirip ayrılacakmış benden şuan sadece borç var diye duruyormuş vs vs ne yapacağım ben nasıl düzeltebilirim bir akıl verin bana lütfen yakalanınca ders almayacağım artık pişmanım belki de Allah’ın tokatıydı bu bilemedim
Başta öyle sandı dedim öyle değil tarot öğreniyordum ben ama Müslümanım diyorsun dinin uygun görmediği şeyleri yapıyorsun diye çıkıştı bu sefer bu arada kendisi Müslümanlığı yaşamıyor yani namaz oruç vs tutmaz öyle aşırı bi dine bağımlılığı yokBüyüyle falan mı uğraşıyorsunuz sandı?
Ben ona sormamışım gizli yapmışım diye tepki verdi ama bana da saçma geliyor sanki boşanmaya zemin hazırlıyor gibi yani bahanesi bu gibi daha öncede bir kere yatak odasında sigara içiyordu üff diyerek odadan çıktım diye sonraki gün içip sarhoş olup boşanmak istiyorum senden ne varsa al git herşey senin olsun çocukları da istersen al ben tek kalıcam diye bağırmış çağırmıştı sanırım asıl derdi benden ayrılmak çünkü dün akşam suç sende şuanda bende değil dedi ailesine durumu anlattık hatta önce ben anlattım sonra o aradı anlattı hatta ailesine de boşanıcam dedi aldatma falan yok bu arada ona eminimniye bu kadar keskin bir tepki verdi anlamadım.
tam olarak neye kızdı?
tarot bakmanın dersini almak istiyorsanız alırsınız bunda kızılacak ne var hiç anlamadım ben konuyu.
Evet , hatta dün akşam çok abarttı bende jigololuk mu yapayım yani doğru düzgün kazanmaya çalışıyoruz hakkıyla diye mi böyle oluyo dediPara kazanmak için, harama düşmüş olarak gördü sizi sanırım
Bende çalışıyorum ve bütün borçlar benim üzerime daha geçen gün haciz gelecekti borç buldu arkadaşından ödedik bu kadar zor durumda kalmasam düşünmezdim zaten çok pişmanımDini tarafi bir tarafa. Sanirim egosu zedelendi.
Evet , hatta dün akşam çok abarttı bende jigololuk mu yapayım yani doğru düzgün kazanmaya çalışıyoruz hakkıyla diye mi böyle oluyo dedi
tek sorun gizli yapmanız. adamın onay vermeyeceğini biliyormuşsunuz demek. yine de eşinizin tepkisi çok abartılı. kompleks yapmış da olabilir. başka bir iş bakın siz deMerhaba arkadaşlar , ben 12 yıllık evliyim 2 çocuğum var şuan maddi olarak zorlanıyoruz diye eşimden gizli bir tanıdıktan ücretsiz tarot eğitimi alacaktım sonrasında da o bana müşterilerinden yönlendirecekti ve ben para kazanacaktım borçları ödeyene kadar ancak ben buna eşimden gizli karar verdim gizlice ders yaparken yakanlandım ve eşim çok kızdı artık benimle konuşmuyor. Kesinlikle beraber yatmıyor bana kendisine dokunmamı gözünün önünden geçmemi bile istemiyor yaptığım yemekleri yemiyor ayrılmak istediğini söylüyor ve ben yaptığım şeyin nedenini anlattım ona daha çok kızdı , borçları bitirip ayrılacakmış benden şuan sadece borç var diye duruyormuş vs vs ne yapacağım ben nasıl düzeltebilirim bir akıl verin bana lütfen yakalanınca ders almayacağım artık pişmanım belki de Allah’ın tokatıydı bu bilemedim
Arsa aldık orayı yapmaya çalışıyoruz onun için borcumuz var oraya yerleşmeyi planlıyoruz kartlar falan derken iyice arttı doğal olarakAdam boşanmaya bahane arıyor,. Siz de çalışırken neden tarot öğrenmeye çalıştınız? Bunca yıldır bitmeyen borç neyin borcu?
Yok artık bakmayacağım resmi işim yeterli uğraşmayacağım birşeyletek sorun gizli yapmanız. adamın onay vermeyeceğini biliyormuşsunuz demek. yine de eşinizin tepkisi çok abartılı. kompleks yapmış da olabilir. başka bir iş bakın siz de
Bende öyle düşündüm sanki ayrılasımda rahatlayayım diyor diyorki çocukları ben alırsam gül gibi bakarım sen alırsan görmem bile diyor planlamış kafasında gibiOoo adamın iç dünyasında varmış jigolo fantezisiTarot kursu alıyorsun diye boşanacam demesi de ne biliiim bahane
zaten işiniz varsa kılınızı bile kıpırdatmayınYok artık bakmayacağım resmi işim yeterli uğraşmayacağım birşeyle
15 yıldır çalışıyorum ama hiç bu zamanki kadar zorlanmamıştık ondan düşünmüştüm ben ama hata etmişimzaten işiniz varsa kılınızı bile kıpırdatmayın
Bende çalışıyorum ve bütün borçlar benim üzerime daha geçen gün haciz gelecekti borç buldu arkadaşından ödedik bu kadar zor durumda kalmasam düşünmezdim zaten çok pişmanım