Tüm borçlar benim üzerime olunca kısamıyorum maalesef zaten maşımın nerdeyse tamamı krediye gidiyor birde üzerine kredi kartı borcu eklenince iyice çıkmaza girdim ama para isticem artık cebimde yokken babamdan annemden istiyordum sıkışınca ondan isticem artıkDesteğinizi de kısın, debelensin dursun cep erkeği.
Adam resmen bastırmış sindirmiş, işine gelmeyince boşanırım diye tehdit savuruyor, bi gün hadi s.git nasılsa borçların yarısı sana kalacak boşanınca beraber öderiz deyin, zönk diye kalır daha ağzına alamaz, boşanma kelimesini süresiz lügatinden siler atar.Tüm borçlar benim üzerime olunca kısamıyorum maalesef zaten maşımın nerdeyse tamamı krediye gidiyor birde üzerine kredi kartı borcu eklenince iyice çıkmaza girdim ama para isticem artık cebimde yokken babamdan annemden istiyordum sıkışınca ondan isticem artık
Arsa aldık orayı yapmaya çalışıyoruz etrafını çeviriyoruz içini düzeltiyoruz içine küçük bi kulube yaptık vs vs birde kirada oturuyoruz ev masrafları falan derken hepsi durumu sıkıştırdı , aldığımız yer 3,5 dönümün üzerinde çünkü fazla büyük olunca malzemelerde çok pahalı olunca , şimdi de arabayı ve kendi motoru var onları satıp borçları kapatıcam senin mihrini verincem ayrılcam deyip duruyorNeyin borcu bu?
Farkındayım zaten iyice sinmiş durumdayım görünmez kıldı beni görmüyor duymuyor borçlardan korkmasam cidden çıkıp gidicem çocukları da alıp o duruma geldim artıkAdam resmen bastırmış sindirmiş, işine gelmeyince boşanırım diye tehdit savuruyor, bi gün hadi s.git nasılsa borçların yarısı sana kalacak boşanınca beraber öderiz deyin, zönk diye kalır daha ağzına alamaz, boşanma kelimesini süresiz lügatinden siler atar.
Boşanırsa hem borçların yarısını alacak hem de nafaka ödeyecek, hem de nazını kahrını çeken kalmayacak, onun işine hiç gelmez.Farkındayım zaten iyice sinmiş durumdayım görünmez kıldı beni görmüyor duymuyor borçlardan korkmasam cidden çıkıp gidicem çocukları da alıp o duruma geldim artık
Zaten diyorki istersen boşanmayalım nikah dursun kendi hayatlarımızı yaşayalım merak etme seni aldatmam derdim o değil, bana yalan söylemen diyor. ben boşanmam dediğimde böyle diyor. İnsanlar o zaman bana dul demezlermiş milletin dilinde olmazmışım dedikodum yapılmazmış sanki derdim o gibi.Boşanırsa hem borçların yarısını alacak hem de nafaka ödeyecek, hem de nazını kahrını çeken kalmayacak, onun işine hiç gelmez.
Borçların yarısı ile nafakayı sana yedirmem diyemiyor. Siz saf mısınız? Ne anladım o işten, hem zibil borç ödicem hem sıfır destek çocuk büyütcem sen şeyini sallayıp gezcen,bi akıllı sen misin diyemiyor musunuz?Zaten diyorki istersen boşanmayalım nikah dursun kendi hayatlarımızı yaşayalım merak etme seni aldatmam derdim o değil, bana yalan söylemen diyor. ben boşanmam dediğimde böyle diyor. İnsanlar o zaman bana dul demezlermiş milletin dilinde olmazmışım dedikodum yapılmazmış sanki derdim o gibi.
Ben zaten düşündüğümden eğitim almaya çalışmaktan pişman oldum , büyü yapmadım yapmamda oda bunu biliyor severek evlendik biz öyle bir derdimiz olmadı hiç çok sıkıştık diye düşünmüştüm zaten öyle bir eğitimi. Büyü vs değildi derdim yapmadım yapmamda Allah korusunEski sevgilimle evlenmeyi düşünüyordum büyü işleriyle uğraştigini yakaladigimda ayrıldım çünkü bende müslümanım bu tarz şeyler içine giren kişilerle olmak istemedim çok şey duydum seviyordumda yinede barismadim o zaman bilgisayarını satıp bağlama büyüsü yaptırmış sözde ben böyle şeylere inanan biri olmadığım için etki edeceğini de inanmadim çok şükür evliyim eşimle sorunum yok sizinde bu yola düştüğünuzu zannedip ayrılmak istemiş olabilir fal dediginiz şeyde boş birşey yani geçerliliği yok daha doğru yoldan para kazanmayı deneseydiniz
Ay oh hislerime tercüman oldun.Sonuçta keyfinize göre değil aileniz için yapacağınız bişeydi. Bu iyi niyetin hiç kıymeti yok mu? Sanki eskortluk yapacakken yakalamış bu kadarı anormal. Merak etmeyin boşanmazsınız. Her başı sıkıştığında tepesi attığında boşanma lafını alıyormuş ağzına, korktuğunuzu bildiğinden silah yapmış bunu istediği yerde kullanıyor. "Eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokup durma, bu kadar dillendirme dua yerine geçer, sonra vay efendim niye böyle oldu deme. " deyin, alır mesajı oturur.
Pişmanlığınizi dile getirin anlar sanırım birde korkmayın bosanmakta o kadar kolay değil biraz aranıza zaman girsin iyi niyetle yaptığınıza inanır inşallah çünkü hepimiz hata yapabiliriz ve bu çokda büyük bir hata değil aldatmamissin birşey yapmamissin boşanma sebebi değilBen zaten düşündüğümden eğitim almaya çalışmaktan pişman oldum , büyü yapmadım yapmamda oda bunu biliyor severek evlendik biz öyle bir derdimiz olmadı hiç çok sıkıştık diye düşünmüştüm zaten öyle bir eğitimi. Büyü vs değildi derdim yapmadım yapmamda Allah korusun
Güldüm sadece dediğine anlamıştır zaten 12 yıldır evliyiz 15 yıldır birlikteyiz onunla bir bakışımdan ne dediğimi anlayan biri. Şuan aklınca beni süründürüyor ama ben cidden sıkıldım yoruldum çocukları düşünüyorum artık böyle bir aile ortamında büyümesinler diye karar almaya çalışıyorum açıkçası sadece şuan evcilik oynayalım borçları bitirene kadar dedim aynı evde ayrı yaşamaya başladık 2 gündürBorçların yarısı ile nafakayı sana yedirmem diyemiyor. Siz saf mısınız? Ne anladım o işten, hem zibil borç ödicem hem sıfır destek çocuk büyütcem sen şeyini sallayıp gezcen,bi akıllı sen misin diyemiyor musunuz?
Valla hiç anlamışa benzemiyor, günün sonunda bi şekilde menfaatine çeviriyor anlasa nolur umrunda mı? Aklınızı başınıza alırsanız dötüne baka baka dönecek de ah işte.Güldüm sadece dediğine anlamıştır zaten 12 yıldır evliyiz 15 yıldır birlikteyiz onunla bir bakışımdan ne dediğimi anlayan biri. Şuan aklınca beni süründürüyor ama ben cidden sıkıldım yoruldum çocukları düşünüyorum artık böyle bir aile ortamında büyümesinler diye karar almaya çalışıyorum açıkçası sadece şuan evcilik oynayalım borçları bitirene kadar dedim aynı evde ayrı yaşamaya başladık 2 gündür
Söyledim ben namussuzluk yapmadım diye en son artık bıraktım zamana şerefsizlik yapmışım en büyük günahı yapmışım gibi davranmasından dolayı şuan tek derdim doğru karar vermekPişmanlığınizi dile getirin anlar sanırım birde korkmayın bosanmakta o kadar kolay değil biraz aranıza zaman girsin iyi niyetle yaptığınıza inanır inşallah çünkü hepimiz hata yapabiliriz ve bu çokda büyük bir hata değil aldatmamissin birşey yapmamissin boşanma sebebi değil
Şuan hemen boşanalım dersem borçları ödemezse ya napıcam araba alırken annemden altın borcu almıştık uzun zaman sonra ödemek işin annemin ihtiyacı yok diye , onu ödemezse ben nasıl ödeyeceğim 30 bin maaşla hem çocuklara bakıp hemde ev geçindiremem ki o an bunları düşünüp öyle dedim boşandıktan sonra sadece resmi borçlar ortak olacak sonuçtaNiye boşanmam diyorsunuz anlamadım.
Borçları öde, yükümü hafiflet, herkes yoluna baksın diyeceksiniz.
Mallar gibi borçlar da ikiye bölünüyor ben iki saat ne anlatıyorum burda?Şuan hemen boşanalım dersem borçları ödemezse ya napıcam araba alırken annemden altın borcu almıştık uzun zaman sonra ödemek işin annemin ihtiyacı yok diye , onu ödemezse ben nasıl ödeyeceğim 30 bin maaşla hem çocuklara bakıp hemde ev geçindiremem ki o an bunları düşünüp öyle dedim boşandıktan sonra sadece resmi borçlar ortak olacak sonuçta
İşte fazla duygusalım sanırım ağlıyorum konuşmaya başlarken devamlı doğru söylüyorsunuz. Benim kafamı toparlayıp düzeltmem lazım kendimi artıkValla hiç anlamışa benzemiyor, günün sonunda bi şekilde menfaatine çeviriyor anlasa nolur umrunda mı? Aklınızı başınıza alırsanız dötüne baka baka dönecek de ah işte.
Annemden aldığımız elden alınan bir borç kâğıt yok belge yok mahkemede hayır almadım dese yok öyle bir borç dese kurtulma ihtimali var kanıtlamam lazım öyle bir borç olduğunuMallar gibi borçlar da ikiye bölünüyor ben iki saat ne anlatıyorum burda?