Boşanacağım

Bu erkeklerin hepsi mi ayni b.k?Benim ki 13 yıldan sonra sacmaladi sizin ki hic olmazsa erken sinyal vermis.Benzer yalanlar inkar ben hissedince yeminler, ağlamalar.
Bosanmamak için türlü yalanlar ben dava açtım karşı dava açtı.vs vs konuma bakarsiniz.
Benim kanıtım yoktu Acikcasi şüphesi bile Benim için boşanma sebebiydi.Sonradan keşke pesine birini takıp kanit toplamadigima pisman.olmustum.
Kronoloji şöyle: 1.Size gelip pişman olduğunu söyleyip yalvaracak.Anlasmayacak
2.Siz net durursaniz size çamur atacak."Ben karımı seviyorum, o beni boşamak istiyor,nedenini ben de anlamadim.( siz aldatmissiniz imasi)Dava çekişmeli devam etcek, para mal mülk vermek istemeyecek
3.Cekismeli dava sürecinde kendi de ailesi de çirkeflesip iftira atacak bolca

Hepsine hazırlıkli olun.Siz çok güçlü bir kadınsınız.Zor olani karar vermek onu başarmışsınız.Asla pes etmeyin ev araba tazminat ne varsa alın.Kanitlariniz da sağlam.
Bu süreçte kimseye güvenmeyin.Dost arkadaş demeyin.Dava ayrintilarini asla anlatmayin.
Bir de erkek arkadaş akraba kimseyle fazla samimi olmayı.Yanlis anlamayin lütfen avukat tavsiyesiydi bana.
Erkekler her türlü iftirayi atabilir kendinizi koruyun demişti.

Hakkinizda hayırlisi olsun.Kurtulduguzun haberini paylasin insallah.sevgiler

Peki düşündün mü niye ? Amacı onlara kendini bu şekilde gösterip elde tutup amacına ulaşmak bu yüzden üzülme lütfen güçlü ol ve verdiğin karardan asla ama asla geri dönme

Peki düşündün mü niye ? Amacı onlara kendini bu şekilde gösterip elde tutup amacına ulaşmak bu yüzden üzülme lütfen güçlü ol ve verdiğin karardan asla ama asla geri dönme
Kararımın son derece arkasındayım. Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Keşke insanları tanıyabilmek mümkün olsaydı

Kızlar iyi geceler hepinize. Benim davam açıldı şükür ancak içimdeki acı geçmiyor. Yuvamın yıkılmasına sebep olan o iğrenç şeylerden sonra sürekli aklıma geldikçe mide bulantısı tutuyor. Uzunca bir süre gayet iyi hissetmiştim ancak yine diplere daldım. Ne fena bir süreç. Aldatan ne hissediyordur acaba biz yaşayanlar böyleysek.. Biz hiç iletişim kurmadık o günden beri. Sadece avukatlar görüşüyor. Duyduğuma göre çok üzgünmüş, işe gidemiyormuş bazen. İnsan onca yılın hatrına bir kez özür dilemez miydi.. Ya da ne bileyim.. Evliliğimizin bomboş bir şeymiş gibi hissettirilmesine çok içerliyorum. Sizler bu süreçlerde neler gördünüz hem karşı taraf nasıldı hem siz nasıl atlattınız? Daha önce konuma destek veren üyeler sayesinde epey yol kat etmiştim ancak yine ciğerimin söküldüğü günlerdeyim... Desteklerinize çok ihtiyacım var . Lütfen yanlış anlaşılmasın davadan dönmek gibi bir niyetim, düşüncem hiç olmadı. Olmayacakta...

14 yıllık evlilik ve 1 cocuktan sonra 1,5 yıl önce aldatıldığımi anlayıp bosanmak istedim.Pislik yalanlar yeminler inkar etti.Önce boşanmayi kabul etti sonra vazgecti.Ben çekişmeli dava acinca Velayet , tazminat vs karsi davalar acti.Yapmadigi rezillik atmadığı iftira kalmadi.Beni rezil etti.Bu süreçte beni aldattığı o..sun kim olduğu vs ortaya çıktı.Korkudan anlaşmalı bosanmayi kabul etti.Bosandik 1 ay sonra evlendi.4.5 ay oldu bosanali.11 kg mi iki ayda verdim.Tek bir gece tam uyumadim.Hirsimdan ağlamadığım, üzülmeden geçirdiğim tek bir saniyem olmadi.Kizimi pedagoglara taşıdım, yaninda yeni hayatimizin provasini yapmaya çalıştim.Kalbimdeki bıçak tek bir an çıkmadı, dönmeye devam etti.
Acilarimin üzüntümün nedeni aşk , sevgi vs değildi.Bu hayatta en güvendiğim adamin attığı kazik ve devaminda yaptıklariydi.(Konularimi okursaniz ayrintilar var.)2 yilda 10 yaş yaşlandım.Saçlarim yün gibi bembeyaz.Zaman kime ne gösterir bilinmez.Zamanla geçer diyor herkes.Ben de bekliyorum geçmesini, ilahi adaleti.
Giden 16 yıla mi? evladimin yaşadıklarına mi yanayim? bilmiyorum.
Yaşadıklarınızi tam olarak bilemesemde hissediyorum.Aldatilmak ölümden betermis gerçekten.Ama bu şerefsizleri affetmek zorunda olmayip, ayaklarimizin üzerinde durabilmek hatta bosananilmek bile çok kıymetli.Ekonomik veya sosyal nedenlerle bosanamayan kadinlari düşündükce iyi ki diyorum.Davaniz bitince hemen olmasa da birgun hepsi geçecek.Alllah büyük, yuvanizi yikanlarin yuvasini yapmasin, göstersin size, ahınız yanlarina kalmasin.

En azından neyin ne olduğunu net görmüşsünüz. Donuna kadar alırdım bu pisliğin şahsen. Hakkınız neyse alın. Sizin kanıtlarınızdan da haberi olmasın bence şoka uğrasın mahkemede. Yalancı şahitle bile uğraşabilir. Hayır inkar etme kısımlarında ben bile okurken sinirleniyorum. Ya ortada mesajların sapıklıkların her şey var görülmüş neyini inkar ediyorsun ki? Kendisiyle hiç irtibat kurmadan bağınızı koparın bence hatta ben olsam numaramı değiştirirdim sonradan en ufak rahatsızlığı ile karşılaşmamak adına.

Hiç üzülmeyin ve umutsuzluğa kapılmayın , ben her gün ne dava dosyaları okuyorum sizin hikayeniz yanında hiç kalır, yalnız değilsiniz, benzer problemleri yaşamış ve yaşamakta olan bir sürü insan var , bir de bu insanların kandırdıkları başka kadınlar da oluyor ne yazık ki, kimileri şahitlik bile yapıyor , bazen bu kadınların birbirine güç verdiklerine bile şahit olup duygulanıyorum. En doğru kararı vermişsiniz, kararlı olmaya devam edin , her şey sizin lehinize görünüyor zaten, paylaşım konusunda asla duygusal davranmayın , gururunuzu bir kenara bırakıp akılcı düşünün , avukatınız sizi zaten yönlendirecektir hakkınızı da alın.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Eminim benden çok daha kötü durumda olanlar vardır. Ben çok şaşırıyorum olanlara, bunca sessizliğe, bu denli kötü olunabilirliğe... Avukatım zaten çok destekliyor sağ olsun. Hep yanımda o da şaşırıyor yaptıklarına kendisi de görüştüğü için onun duygu durumunu daha iyi fark ediyor. İnanın çok üzüyor bu durum, konular beni. Davada da elimiz çok güçlü diyor avukatım. Kızın da şahitliği olacak üstelik evet hikayede bir çok kişi var ne yazık ki. Ben de dahil baya insan kandırılmış..

Kanıtlarımı biliyor ne yaptığının farkında hatta kızların bana neler anlattığını da biliyor. Kızlar belki eksik anlatmıştır ancak yapan kendisi olduğu için kim bilir daha neler oldu ve neler konuşuldu... Hiç irtibatım olmadı hep avukatımla konuşuyorum. Kendisinden bana yaşattıkları için nefret ediyorum. Ancak hiç bir Allah'ın kulu arayıp en azından nasılsın diye sormadığı için kırgınım. Ne oldu diye bile kimse sormadı inanır mısınız... Kimse bilmiyor neler yaşadığımı. Neden yuvamın yıkıldığını...

Çok zor sadakati erkek hiç kalmamış. Babam hiçbir zaman geri kalmıyor kadınlarla mesajlaşmakran. O kadar yüzüne de vurdum yalvardı yakardı bana ama nafile. Eskisi gibi samimi olamıyorum babamla yaptığı pislikler aklıma geliyor.

Yani ben kendime hep şunu söylüyorum eğer sen yapmıyorsan ve böyle şeyleri aklından geçirmiyorsan senin gibi birileri de vardır diyorum. İnanın erkeklerin bu olaylarını aklım almıyor. Belki birileriyle gönül eğlenirdiklerini sanıyorlardır peki ya aşık olurlarsa o zaman işler kötü oluyor. Ben bilmiyorum aşık olup olmadığını ama benim hayallerimi yıktı. Ne kadar sürer toparlanmam açıkcası emin değilim ancak çok ama çok kırgınım ve hakkımı helal etmiyorum hiç birisine...

Üzüldüğünüz İçin üzüldüm ama bir an önce kurtulacağınız İçin sevindim. Geçecek bu günler, acınız hafifleyecek ve sizi hak eden biri gönlünüzü kazanacak. Güzel günleriniz olsun.

Çok teşekkür ederim inşallah

Sizin konunuzu okumuştum.. Gerçekten çok acı bir de kızı hamile bırakmıştı değil mi.. Allah karartsın dünyasını onun... Ben benden önceki sevgililerini de aldattığını öğrendim. Muhtemelen herkesin ahını evliliğimizin yakasında taşıyorduk. Belki kendisi maymun iştahlıydı bilmiyorum. Kimine evlilik vaadi vermiş kimine seni unutamadım demiş bunlar kulaklarımda yankılanıyor. Canım çok acıyor hayallerim vardı benim güya bebeğimiz olacaktı, güya gideceğimiz yerleri planlamıştık falan filan.. Ama ailesine de yazıklar olsun bir kere merak edip arayıp ne oldu demediler. Hoş kendisi de bir kere aramadı. Allah diyorum allah hepsinin bağrına benim gibi kor alevler düşürsün benim canım bu hikayede çok yandı..

Canım doğru olan iyi olan sallanır ama Yıkılmaz derdi babaannem. Emin ol Biraz sallanırsın ama yıkılmayacaksın Allah tez zamanda kurtarsın

Ilahi adalet var mi bilmem.Ama en azindan oldugunua ve birgun gerçeklesecegini inanmaya çok ihtiyacım var.16 yıl ve 7 yaşında çocukla rezil etti beni.Valla benimkinin ailesi 16 yıldan.sonra kayboldu o yüzden herseye inanirim artik.Hem hayaller hem de geçmişimiz yalan oldu.En çok da o koydu galiba.
Allah ahımızı yanlarina bırakmasın

Canım doğru olan iyi olan sallanır ama Yıkılmaz derdi babaannem. Emin ol Biraz sallanırsın ama yıkılmayacaksın Allah tez zamanda kurtarsın
Aminnn aminnn eşyalarımı tüllerle güllerle süslemiştik gelirken, dönerken siyah çöp poşetlerine koymak hem ailemin hem de benim yüreğimi dağladı... İnanın tarifi yok. Tek tutunduğum şey ailemin yüzünü yere eğdirmediğim gerçeği oldu. Başka tutunacak ne eşim kalmıştı ne de bir yuvam. Bana bunu yaşatanların da bahtı o çöp poşetleri gibi kapkara olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…