Allah razı olsun... Evet üzülmemek mümkün değil. Onca emek, sevgi... Bir anda küt diye bitmesi.. Ciğerini yakıyor insanın. Napayım dualara sığınıyorum.. Amin bu günler gelecek güzel günlerin habercisi olsun..Sevgili konu sahibi,
Yazdıklarınızı üzüntü ile okudum. Sonuna kadar haklı olsanız da üzülmemek elde değildir mutlaka. Umarım bu zorlu süreci kısa sürede atlatırsınız. İnşallah Allah size daha güzel bir yaşam sunar.
Nolur dua edin bana nolur. İçimin yangını sönmüyor...Merhaba inanın bu forumda ilk defa birine yüzde yüz hak verdim çünkü bu site toksik ilişkiler yaşayan ,ayrilamayan şımarık ergenlerle dolu sizi tenzih ederim ve gerçek dersi olanlarıda alınmasınlar lütfen. bosanmakta.yuzde yüz haklısınız .adam ne kadar sahtekarmis ya en fenası da aptal yerine konulmak ah güzel kardesim herşeyden habersiz onu bekliyorken o neler yapıyormuş inan okurken iliklerime kadar hissettim haklılığıni ve en korktuğum seyi yasamissin Allah'ım sabır versin sana.
Hani bir insana sevip bütün benliginle guveniyorsun ve arkandan böyle rezilce bir aldatma olayı yaşatıyor sana ve inkar edip daha da aptal yerine koymaya çalışıyorgerçekten boşanıp onun donuna kadar al demişler bencede öyle delilleri toplayıp davada kullan ve onu bedbaht edersin inşallah ve tüm kalbimle söylüyorum gecicek atlatacaksin kardeşim
Kızın zaten neden konusup görüşmeye devam ettiğini anlamak mümkün değil, anlamaya da çalışma.Kızın söylediği bir kelimeyi hiç unutmuyorum. Senin yüzünden tartışıyorduk demişti. Adam benim üzerimden prim kasıp onunla tartışıyormuş. Onu ikna edebilmek için, inandırabilmek için.. Halbuki ben bunların çoook uzağında her şeyden habersiz onun sağ salim eve gelmesini bekliyordum. Yazık..
Canımsın dualarım seninle tüm kalbimleNolur dua edin bana nolur. İçimin yangını sönmüyor...
Haklısın... Belki de en başından beri vardı ve ben göremedim.. Safta değil aslında teknolojinin azizliğine uğradı fotoğrafları sildiği halde kayıt altında kaldığını bilemedi. Allah'a havale ettim ve gerçekten yaşattıklarını yaşamadan ölmesinler..Kızın zaten neden konusup görüşmeye devam ettiğini anlamak mümkün değil, anlamaya da çalışma.
Senin eş kişisi baya evliliğin altında ezilmiş, aldatmayı yaşam tarzı haline getirmiş. Cahil cesareti, neyseki safmış yakalanmış. Bir de anlamadığını düşün, yıllarca yalan hayatı yasamaya devam edecektin.
Onun kafasındaki evlilik, normal evlilik yaşantısına uymuyor.
Çook teşekkür ederimCanımsın dualarım seninle tüm kalbimle
Sen yakalamışsın, ben olduğunu ama yakalayamadığımı düşünüyorum.Haklısın... Belki de en başından beri vardı ve ben göremedim.. Safta değil aslında teknolojinin azizliğine uğradı fotoğrafları sildiği halde kayıt altında kaldığını bilemedi. Allah'a havale ettim ve gerçekten yaşattıklarını yaşamadan ölmesinler..
Amin Aminn Aminn . Allahümme amin . bulur da inşallah . Allah adaleti sonsuz olandırO kadar acı verici ki... Dilerim ahlarım yerini bulur...
Ooo daha dur hele bi tanik dinlemeler baslasin yilanlari beslemisim koynumda diyeceksin benim oyle oldu butun akrabalri tanik dinleme neler dedi neler hic cvp bile vermedim avktimla konustik bosver desinler dedi delilin varmi var dedi .çakı gibi sinir lazim cekismeliye hep derim yine diyorum biz .4. Durusmaya doğru ilerliyoruz 5.durisma da bitecek 5 te gelecek bizde 3 te kurtulurum dedim olmadi cok uzilmustum ama tek hatam aileme konusmak oldu onlar iyice üzüldü sinirlendi ogrendiklerini bana kullandi suan bisey demiyorum givendigim 1 2 sırdaşım var onlara anlatiyorum iyi geliyor zamanla alisiyorsun . şunu diyim ben avkt olamazmisimKızlar herkese iyi geceler.. Dilekçe sürecindeyiz. Karşı tarafta bana dava açarak aldatma iddiaları dışında kalan her şeye saçma sapan cevaplar vermiş. Iftiraların haddi hesabı yok..
Geçecek mi bu günler? Ayağa kalabilecek miyim? O kadar yoruldum ki..
Destekleriniz bana hep güç vermişti. Bu süreçte nasıl sinirlerinize hakim oldunuz? Nasıl kendinizi toparladınız?
İnanın gram özlem yok içimde sadece maddi manevi gidenlere yanıyorum. Bu kadar rezil bir duruma düşmesine rağmen uğraşmasına, canımı yakmaya çalışmasına üzülüyorum...
Söylemeden geçemeyeceğim bugün eski konuma gelen yorumları okudum... Bana o zaman boşan diye yol gösteren kardeşlerimi, ablalarımı dinlemediğim için çok pişmanım çookk.. Çok sevdiğimden gözüm kör olmuştu. Ben de herkes gibi o iyi bir adam ama deyip aklamıştım. Şimdi dilekçesini görünce canım çok yandı..
Yaaa ben zaten o kısmı anlamıyorum. Hiç mi Allah'tan korkmaz kuldan utanmazlar? Benim karşıma dikeceği şahit benim hakkımda atıp tutabilir ama benim elimde beni aldattığına dair somut kanıtlar ve tanıklar var. Bu boş çaba inanılmaz. Evliliğim boyunca bu adamı hiç böyle dik görmedim adam şok etti beni.Ooo daha dur hele bi tanik dinlemeler baslasin yilanlari beslemisim koynumda diyeceksin benim oyle oldu butun akrabalri tanik dinleme neler dedi neler hic cvp bile vermedim avktimla konustik bosver desinler dedi delilin varmi var dedi .çakı gibi sinir lazim cekismeliye hep derim yine diyorum biz .4. Durusmaya doğru ilerliyoruz 5.durisma da bitecek 5 te gelecek bizde 3 te kurtulurum dedim olmadi cok uzilmustum ama tek hatam aileme konusmak oldu onlar iyice üzüldü sinirlendi ogrendiklerini bana kullandi suan bisey demiyorum givendigim 1 2 sırdaşım var onlara anlatiyorum iyi geliyor zamanla alisiyorsun . şunu diyim ben avkt olamazmisim
Çok üzüldüm gerçekten doğru bi karar almışsınız siz ondan başkasını düşünmez bakmazken kendi farkli alemlerdeymiş kadın yapsa namusumu temizledim vs erkek yapsa o erkektir yapar hayır canım öyle bi dünya yok...onlar nasıl paylaşamiyorsa bizde ayni çok zor ama bu süreçte kendinizi sakın suçlamayın kusur aramayın o onun kusuru ve karaktersizliği insallah bian önce boşanır toparlarsiniz ve ömür boyu kurtulursunuzMerhaba kızlar,
Geçmiş konumdan bağımsız olarak yeni bir gündemle geldim. Bugün avukatla görüştüm. Kendisine dava açıyorum. Avukat önce anlaşmalı olması için kendisi ile görüşeceğini söyledi. Çünkü çekişmeli olupta 3 yıl onun soyadını taşımanı öyle ya da böyle hayatında olmasını istemem gençsin daha dedi (29 yaşındayım). Kısaca özetlemek gerekirse ben 2 hafta önce eşimin telefonunu karıştırdım WhatsApp üzerinden alınan ve gönderilen fotoğraflara eriştim (konuşmalar silinmiş). Şubat ayından mayıs sonuna kadar 3 kadınla karşılıklı atılmış fotoğraflar vardı. Bunlardan biriyle karşılıklı müstehcen fotoğraflar vardı. Ayrıca eski sevgilisine de ulaşmaya çalışmış hatta kızın yeni numarasını bile bulup konuşmaya çalışmış kız sakın bir daha bana yazma demiş ve ardından onu engellemiş ama ismini de farklı kaydetmiş. Müstehcen fotoğrafları olan kıza ulaştım görüştük ve her şeyi anlattı. 2 ay kadar ilişkileri olduğunu ilk buluşmaya yüzük takmadan geldiği için evli olmadığını düşündüğünü instagram hesabını sorduğunda sorunlu olduğunu söylediğini ve bir şekilde evli olduğunu öğrenmesi üzerine bizim boşanma aşamasında olduğumuzu söylemiş. Hatta öyle şeyler söylemiş ki duyduğumda aklım çıkacak sandım. Bahsettiği şeylerin ucundan kıyısından bile yaşadıklarımızla alakası yoktu. Baya biz boşanma aşamasında mal mülk para konusunda anlaşamadığımız için süreç uzuyormuş. Halbuki adam evde ve gayet iyiyiz. Kız madem ayrılacaksın gitme diyormuş o tamam deyip sonra gitmem lazım babam hastanede doktor açıklama yapacak ömrü ne bilmiyoruz beni mutlu görmesi lazım vs diyormuş. Eski konumu bilenler eşimin ailesinden yana yaşadıklarımı bilirler. En son onlarla bile buzlar çözülmüştü (elti ve kayınbirader hariç). Edindiğim bilgiye göre kasım ayında eski sevgilisine ulaşmaya çalışmış ulaştığı eski sevgilisinin arkadaşı olan kişiye de evliliğinde çatırdamalar olduğunu, mutsuz olduğunu söylemiş. Hatta ona aldatma taktiği vermiş vs. Bu arada evliliğimizde tartışma yoktu normal çiftler arasında ne olursa o kadardı. Örnek vermek gerekirse 6 da gelecektin işten neden 7ye kaldın söz vermiştin gibi (iş dolayısıyla sık sık farklı illere seyahatinden dolayı kızardım zaten hep dışarıdasın erken gel ki daha çok vakit geçirelim diye). Sonra kızlar bunları öğrendikten sonra ben büyük bir şok yaşadım. Bunun evlilik değil bir şaka olduğunu anladım. Elimdeki kanıtlar epey ciddi (fotoğraflar işte şahitler falan) anlayacağınız olay baya büyük. Adam aslında yaşamadığımız şeyleri yalan söyleyerek hayatına çekmiş. Şimdi şu yüzden boşanamıyoruz dediği her şeyi yaşayacak. Diyeceğim o ki bazen asla anlamıyorsunuz. Ama o altıncı his size her şeyi gösteriyor. Ha bu arada atladığım bir nokta var evliliğimizin başından beri cinsel sorunlar vardı doktora terapiste falan gitti ama üstünde durmadı ben de ona elimden geldiğince destek olmaya çalıştım. Kıza da sürekli onu görmek ve beraber olmak istediğini söylüyormuş. Kız dava kağıdı görmeden olmaz ancak uzaktan diyormuş ve öyle yapıyorlarmış(doğru yalan biliyorum ama o fotoğraflar atıldıysa kesin fiziksel olmuştur düşüncesindeyim) Açıkcası ben adam için öğle yemeği yedi mi ay canım diye düşünürken o başka alemlerde olmuş. Bunları bulduğumu söylediğimde her şeyi inkar etti. Kendi şeyini bile bu kimin ne bu ya falan diyerek. Kızları tanımadığını fotoğrafların buraya nasıl geldiğini bilmiyorum falan diyerek. Biz bu hale nasıl geldik inanın bilmiyorum süreçte hiç hissetmedim. Belki daha da öncesi vardı inanın bilgim yok ama yapmış baya beni çatır çatır aldatmış. Ha bu arada çalışıyordum işten yeni ayrıldım çalışmamın sebebi ise düğün borçları yüzünden sırtındaki kamburu azaltmaktı. Normalde atanmak için ders çalışan biriyim onu bile bir süreliğine askıya almıştım. Ben evde onu beklerken o dışarı çıkıp avcı olma derdindeymiş. Kıssadan hisse düşüncelerinizi ve desteklerinizi bekliyorum kızlar. Hayatta ne yaşayacağımızı bize kimlerin ne yapacağını gerçekten bilemiyoruz. Bu arada kendisi 1 haftadır yazmıyor ama sağdan soldan bana ulaşmaya çalışıyor. Henüz birebir irtibata geçmedi. Muhtemelen bu kadar elimin güçlü olduğunu bilmiyor. Daha ailesi ve çevresinde kimseye anlatmadım. Anlatacağım ama süreç başlasın diye bekledim. Yani bu kızlar buraya kadarmış.
Amiiinn inşallahÇok üzüldüm gerçekten doğru bi karar almışsınız siz ondan başkasını düşünmez bakmazken kendi farkli alemlerdeymiş kadın yapsa namusumu temizledim vs erkek yapsa o erkektir yapar hayır canım öyle bi dünya yok...onlar nasıl paylaşamiyorsa bizde ayni çok zor ama bu süreçte kendinizi sakın suçlamayın kusur aramayın o onun kusuru ve karaktersizliği insallah bian önce boşanır toparlarsiniz ve ömür boyu kurtulursunuz
Sakınnn biz kadınlar ilk bunu yapıyoruz adriana lima bile aldatılmış düşün bu konunun kesinlikle güzellikle alakası yok karaktersizlikle alakası var Rabbim yar ve yardımcın olsunAmiiinn inşallahilk bir kaç ay sürekli kendime sorup durdum. Neyi eksik yaptım dedim. Nerem çirkin dedim. Hep sorguladım. Konuştuğu insanların neyi çekici geldi diye sorguladım. Ama kendimi dibe çekmekten başka bir işe yaramadı. Şu süreç o kadar ağrılı sancılı ki çok zor.. Zaten travma yaşamışım üstüne bir de dilekçelerde çirkinleşmesini kaldırmıyor bünye.
Ooo ben diyorum bu benim evlendigim adam mi . resmen hirs içinde nasil bosanirsin benden diye hirsa girmis utanma yok olsa zaten bosanir gider oda yok aile cok onemli anne babada cirkef olunca oyle oluyor malesef herkes gazliyor beyfendiyiYaaa ben zaten o kısmı anlamıyorum. Hiç mi Allah'tan korkmaz kuldan utanmazlar? Benim karşıma dikeceği şahit benim hakkımda atıp tutabilir ama benim elimde beni aldattığına dair somut kanıtlar ve tanıklar var. Bu boş çaba inanılmaz. Evliliğim boyunca bu adamı hiç böyle dik görmedim adam şok etti beni.
Burda diğer kadınların hic sucu yok hatta biri demiş ki dilekçeyi at s.sizlik tek adamın ins mutlu olmasın herkesle oynamış lanet herifO kadar acı verici ki... Dilerim ahlarım yerini bulur...
Haklısın çok haklısın ama insan yediremiyor gururuna. Hadi bir kişi olsa neyse ama birden çok kişiye yeşil ışık yaktığını gördüğüm için canım çok yandı. Bana dokunmuyordu demek ki dokunduğu çok kişi varmış dedim. Halbuki dua eder, ne iyi gelir diye araştırmalar yapardım. Çok salaklık ettim çok.Sakınnn biz kadınlar ilk bunu yapıyoruz adriana lima bile aldatılmış düşün bu konunun kesinlikle güzellikle alakası yok karaktersizlikle alakası var Rabbim yar ve yardımcın olsun
Yemin ediyorum dilekçedeki her şeyi aileye dayandırmış. Benimle birlikte olmamasını bile ailemle iyi anlaşmıyordu psikolojim bozulduğu için yaklaşmak içimden gelmiyordu falan demiş. Çok aileciydi gerçekten kafayı yemektense görmezden gelmeyi seçmiştim.Ooo ben diyorum bu benim evlendigim adam mi . resmen hirs içinde nasil bosanirsin benden diye hirsa girmis utanma yok olsa zaten bosanir gider oda yok aile cok onemli anne babada cirkef olunca oyle oluyor malesef herkes gazliyor beyfendiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?