Boşanacağım

Allah razı olsun... Evet üzülmemek mümkün değil. Onca emek, sevgi... Bir anda küt diye bitmesi.. Ciğerini yakıyor insanın. Napayım dualara sığınıyorum.. Amin bu günler gelecek güzel günlerin habercisi olsun..

Nolur dua edin bana nolur. İçimin yangını sönmüyor...

Kızlar, okuyup okuyup güç alıyorum yazdıklarınızdan. Yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim. Beni böyle kötü bir tecrübeden sonra yalnız bırakmadınız. Çok teşekkür ederim.

Kızın zaten neden konusup görüşmeye devam ettiğini anlamak mümkün değil, anlamaya da çalışma.

Senin eş kişisi baya evliliğin altında ezilmiş, aldatmayı yaşam tarzı haline getirmiş. Cahil cesareti, neyseki safmış yakalanmış. Bir de anlamadığını düşün, yıllarca yalan hayatı yasamaya devam edecektin.
Onun kafasındaki evlilik, normal evlilik yaşantısına uymuyor.

Haklısın... Belki de en başından beri vardı ve ben göremedim.. Safta değil aslında teknolojinin azizliğine uğradı fotoğrafları sildiği halde kayıt altında kaldığını bilemedi. Allah'a havale ettim ve gerçekten yaşattıklarını yaşamadan ölmesinler..

Sen yakalamışsın, ben olduğunu ama yakalayamadığımı düşünüyorum.

Bu arada gerçekten meraktan soruyorum google hsbına kayıtlı oluyor fotograflar sanırım buna nasıl eriştin, yani bu tlfda nerde saklanıyor aklımda bulunsun

Kızlar herkese iyi geceler.. Dilekçe sürecindeyiz. Karşı tarafta bana dava açarak aldatma iddiaları dışında kalan her şeye saçma sapan cevaplar vermiş. Iftiraların haddi hesabı yok..

Geçecek mi bu günler? Ayağa kalabilecek miyim? O kadar yoruldum ki..

Destekleriniz bana hep güç vermişti. Bu süreçte nasıl sinirlerinize hakim oldunuz? Nasıl kendinizi toparladınız?

İnanın gram özlem yok içimde sadece maddi manevi gidenlere yanıyorum. Bu kadar rezil bir duruma düşmesine rağmen uğraşmasına, canımı yakmaya çalışmasına üzülüyorum...

Söylemeden geçemeyeceğim bugün eski konuma gelen yorumları okudum... Bana o zaman boşan diye yol gösteren kardeşlerimi, ablalarımı dinlemediğim için çok pişmanım çookk.. Çok sevdiğimden gözüm kör olmuştu. Ben de herkes gibi o iyi bir adam ama deyip aklamıştım. Şimdi dilekçesini görünce canım çok yandı..

Ooo daha dur hele bi tanik dinlemeler baslasin yilanlari beslemisim koynumda diyeceksin benim oyle oldu butun akrabalri tanik dinleme neler dedi neler hic cvp bile vermedim avktimla konustik bosver desinler dedi delilin varmi var dedi .çakı gibi sinir lazim cekismeliye hep derim yine diyorum biz .4. Durusmaya doğru ilerliyoruz 5.durisma da bitecek 5 te gelecek bizde 3 te kurtulurum dedim olmadi cok uzilmustum ama tek hatam aileme konusmak oldu onlar iyice üzüldü sinirlendi ogrendiklerini bana kullandi suan bisey demiyorum givendigim 1 2 sırdaşım var onlara anlatiyorum iyi geliyor zamanla alisiyorsun . şunu diyim ben avkt olamazmisim

Yaaa ben zaten o kısmı anlamıyorum. Hiç mi Allah'tan korkmaz kuldan utanmazlar? Benim karşıma dikeceği şahit benim hakkımda atıp tutabilir ama benim elimde beni aldattığına dair somut kanıtlar ve tanıklar var. Bu boş çaba inanılmaz. Evliliğim boyunca bu adamı hiç böyle dik görmedim adam şok etti beni.

Çok üzüldüm gerçekten doğru bi karar almışsınız siz ondan başkasını düşünmez bakmazken kendi farkli alemlerdeymiş kadın yapsa namusumu temizledim vs erkek yapsa o erkektir yapar hayır canım öyle bi dünya yok...onlar nasıl paylaşamiyorsa bizde ayni çok zor ama bu süreçte kendinizi sakın suçlamayın kusur aramayın o onun kusuru ve karaktersizliği insallah bian önce boşanır toparlarsiniz ve ömür boyu kurtulursunuz

Amiiinn inşallah ilk bir kaç ay sürekli kendime sorup durdum. Neyi eksik yaptım dedim. Nerem çirkin dedim. Hep sorguladım. Konuştuğu insanların neyi çekici geldi diye sorguladım. Ama kendimi dibe çekmekten başka bir işe yaramadı. Şu süreç o kadar ağrılı sancılı ki çok zor.. Zaten travma yaşamışım üstüne bir de dilekçelerde çirkinleşmesini kaldırmıyor bünye.

Sakınnn biz kadınlar ilk bunu yapıyoruz adriana lima bile aldatılmış düşün bu konunun kesinlikle güzellikle alakası yok karaktersizlikle alakası var Rabbim yar ve yardımcın olsun

Ooo ben diyorum bu benim evlendigim adam mi . resmen hirs içinde nasil bosanirsin benden diye hirsa girmis utanma yok olsa zaten bosanir gider oda yok aile cok onemli anne babada cirkef olunca oyle oluyor malesef herkes gazliyor beyfendiyi

O kadar acı verici ki... Dilerim ahlarım yerini bulur...
Burda diğer kadınların hic sucu yok hatta biri demiş ki dilekçeyi at s.sizlik tek adamın ins mutlu olmasın herkesle oynamış lanet herif

Daha fazla zaman kaybetmeden öğrenmeniz iyi olmuş yıllarınız heba olmamış.
Mutlaka takıları talep edin tazminat davası açın.
Bir yalanı yasamaktansa bitirmek en doğrusu.
Tabi ki tüm sulaleye anlatın hatta delilleri gösterin çünkü belli ki profesyonel bir yalancı kendisi sizin hakkinizda da neler neler anlatır kimbilir.
Bu süreçte desteğe ihtiyaç duyarsanız yazın mutlaka buraya da biz yaninizdayiz.

Sakınnn biz kadınlar ilk bunu yapıyoruz adriana lima bile aldatılmış düşün bu konunun kesinlikle güzellikle alakası yok karaktersizlikle alakası var Rabbim yar ve yardımcın olsun
Haklısın çok haklısın ama insan yediremiyor gururuna. Hadi bir kişi olsa neyse ama birden çok kişiye yeşil ışık yaktığını gördüğüm için canım çok yandı. Bana dokunmuyordu demek ki dokunduğu çok kişi varmış dedim. Halbuki dua eder, ne iyi gelir diye araştırmalar yapardım. Çok salaklık ettim çok.

Ooo ben diyorum bu benim evlendigim adam mi . resmen hirs içinde nasil bosanirsin benden diye hirsa girmis utanma yok olsa zaten bosanir gider oda yok aile cok onemli anne babada cirkef olunca oyle oluyor malesef herkes gazliyor beyfendiyi
Yemin ediyorum dilekçedeki her şeyi aileye dayandırmış. Benimle birlikte olmamasını bile ailemle iyi anlaşmıyordu psikolojim bozulduğu için yaklaşmak içimden gelmiyordu falan demiş. Çok aileciydi gerçekten kafayı yemektense görmezden gelmeyi seçmiştim.
Arkamdan sebepsiz yere ayrılmak istediğimi söylemiş. Beni tanıyanlar şaşırmış ama ailesine ne dedi bilmiyorum. Bunun ailesi torunlarının fotoğrafını paylaşıp duruyor. Kimsenin umrunda değil resmen. Zaten beni kimse arayıp bir de senden duyalım ne oluyor demedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…