14 yıllık evlilik ve 1 cocuktan sonra 1,5 yıl önce aldatıldığımi anlayıp bosanmak istedim.Pislik yalanlar yeminler inkar etti.Önce boşanmayi kabul etti sonra vazgecti.Ben çekişmeli dava acinca Velayet , tazminat vs karsi davalar acti.Yapmadigi rezillik atmadığı iftira kalmadi.Beni rezil etti.Bu süreçte beni aldattığı o..sun kim olduğu vs ortaya çıktı.Korkudan anlaşmalı bosanmayi kabul etti.Bosandik 1 ay sonra evlendi.4.5 ay oldu bosanali.11 kg mi iki ayda verdim.Tek bir gece tam uyumadim.Hirsimdan ağlamadığım, üzülmeden geçirdiğim tek bir saniyem olmadi.Kizimi pedagoglara taşıdım, yaninda yeni hayatimizin provasini yapmaya çalıştim.Kalbimdeki bıçak tek bir an çıkmadı, dönmeye devam etti.
Acilarimin üzüntümün nedeni aşk , sevgi vs değildi.Bu hayatta en güvendiğim adamin attığı kazik ve devaminda yaptıklariydi.(Konularimi okursaniz ayrintilar var.)2 yilda 10 yaş yaşlandım.Saçlarim yün gibi bembeyaz.Zaman kime ne gösterir bilinmez.Zamanla geçer diyor herkes.Ben de bekliyorum geçmesini, ilahi adaleti.
Giden 16 yıla mi? evladimin yaşadıklarına mi yanayim? bilmiyorum.
Yaşadıklarınızi tam olarak bilemesemde hissediyorum.Aldatilmak ölümden betermis gerçekten.Ama bu şerefsizleri affetmek zorunda olmayip, ayaklarimizin üzerinde durabilmek hatta bosananilmek bile çok kıymetli.Ekonomik veya sosyal nedenlerle bosanamayan kadinlari düşündükce iyi ki diyorum.Davaniz bitince hemen olmasa da birgun hepsi geçecek.Alllah büyük, yuvanizi yikanlarin yuvasini yapmasin, göstersin size, ahınız yanlarina kalmasin.