Boşanacağım

Güven samimiyet bitince nereye kadar giderki zaten…Bir yakınım çekişmeli boşandı 1 yıl sürdü aslında onunki. en azından tazminat isteseniz yoksa uzatırım deseniz . Hayatınızı kurarsınız

Bence olayın ayrıntılarını kimse ile paylaşma, savunma oluşturma fırsatı verme. Dava dilekçenle birlikte bomba gibi düşsün. Bu arada kendisini savunmak için iftira atacaktır hazırlıklı ol. Özellikle cinsel yönden beni tatmin etmiyordu, soğuktu vb ithamlarda bulunabilir, tedavi ile ilgili ulaşabileceğiniz bilgi ve belgeleri toplamanızı tavsiye ederim. Yalnız delil toplarken dikkatli olun yasal olarak elde edilmeyen delil geçersiz olup sizi suçlu konumuna düşürebilir.

Şu an ona bilgi ulaştırabilecek tek kişi benim görüştüğüm kız olabilir. Öyleyse o kız bilgi veriyorsa zaten yapılabilecek bir şey yok. Onun dışında avukat cinsel konuda kadının beyanını esas alır hakim her zaman dedi. Ama sağ olsun terapist ben şahitlik ederim dedi. Ben şuna inandım eğer kalbiniz temizse ve gerçekten karşı tarafa saflıkla yaklaştıysanız evren herkesin payını veriyor. Ben şahsen Allah'ın sevdiği kulu olduğumu düşünüyorum. Yoksa ben gerçekten nereden anlayacaktım.

Böyle karaktersiz bir adamdan ayrıldığınız icin kendinizle gurur duyacaksınız. Adam evcilik oynamış. Sizi hak etmiyor. Allah da size göstermiş ki bence sevilen kulsunuz. Geregini yapip önünüze cok güçlü bakınız. Lakin cok da güçlü bir karaktersiniz. Kimsenin basit samimiyetsiz sevgisine hic ihtiyacınız yok. Şanslısınız ki çocuğunuz da yok. Allah her isinizi bundan sonra rast getirsin...

Adam nitelikli dolandirici resmen. Yalanlara harcadığı efor ve zekaya bak. Size çok üzüldüm. Haklısınız insan bazen göremiyor bir şeyleri. Ama em azindan farketmişsiniz ortaya daha fazla rezilliği çıkmadan. Kanitlarınizda varmış madem şu adama da güzel bi dava açmak size yakışır.

Ne sikintili,gereksiz durumlar...kurtuluyorsunuz.Hakkınızda hayırlısı,kalan ömrünüz,giden ömrunuzden güzel olsun

Yakın zamanda bu derece olmasada ben de bir aldatma vakası yaşadım.
Üstelik benim eski eşimin de cinsel sorunları vardı. Bir kadınla bir oyun platformunda konuşmalarını eve kayıt cihazı yerleştirerek tespit etmiştim. Sonra pişmanımlar, yalvarmalar...
Neyse boşanmama konusunda diretti. Elimde yasal delilde yoktu. Sonunda artık olmayacağını anlayınca boşanmaya ikna oldu.
Boşayın gitsin hiç arkanıza bakmayın. 1 hafta ağladım sonra geçti.

Hakkında hayırlısı olsun. Huzursuzdun zaten, böylesi daha huzurlu olmuştur

Durusu olan bahaneler arkasına sığınmayan bi kadinsiniz öncelikle takdir ettim sizi inşallah süreç uzamaz kurtulursunuz bu yalancı adamdan. 40 yılllık kendi şeyini bile kimin bu deyip tanımamasina da cok güldüm özür pişkinligin nirvanasi

Çok teşekkür ederim inşallah şu yaşadığım şeyler beni güzel günlere hazırlıyordur. Duanızı eksik etmeyin

Çok teşekkür ederim desteğiniz için inanın ben koca bir şaka olarak görüyorum hem evliliğimi hem de yaşadıklarımı. Bunları kimse hak etmezdi. İşte bunların altında yatan psikolojik şeyler. Ben doktor değilim ki tedavi edemem.

Ya ben de onu anlamıyorum. Bizler iyileştirmeye çalışıyoruz. Onun bu rahatsızlığı ile biz baş etmeye çalışıyoruz ve hatta yetiniyoruz. Onlar komplekse girip yuvalarını dağıtıyor. Yazık gerçekten bu ahla nasıl yaşayacaklar.

Ne sikintili,gereksiz durumlar...kurtuluyorsunuz.Hakkınızda hayırlısı,kalan ömrünüz,giden ömrunuzden güzel olsun
Desteğiniz için çok teşekkür ederim. İnşallah dualarınız kabul olur çünkü insanın içi yanıyor. Dipten en kısa sürede yukarı çıkacağıma inanıyorum ben de bunun için dua ediyorum

Bu kulaklar daha neler duydu da buraya yazamıyorum. İnsan gerçekten hayret ediyor. Böyle insanlar hem diğer insanlara eziyet ediyor hem de iyi olan insanlardan da şüphe etmemize sebep oluyor. Yazık.

Desteğiniz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim. Bana çok iyi geldi lütfen dualarınızı da eksik etmeyin

Büyük geçmiş olsun. Gözünüz aydın böyle bir karaktersizden kurtuluyorsunuz bundan sonra sizi çok güzel bir hayatın beklediğini hissediyorum bu şekilde mağdur olanlara Allah elbet yardım ediyor.

Büyük geçmiş olsun. Gözünüz aydın böyle bir karaktersizden kurtuluyorsunuz bundan sonra sizi çok güzel bir hayatın beklediğini hissediyorum bu şekilde mağdur olanlara Allah elbet yardım ediyor.
Ya yorumunuz için teşekkür ederim. İnşallah rabbim dualarımızı duyar da bu yangından kurtarır bizleri

Okurken bile tansiyonum çıktı. Aynı süreçlerdeyiz. İnşallah maddi olarak onu büyük bir zarara uğratarak çıkarsınız bu işin içinden bir ömür de belini doğrultamayacak şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…