- 21 Haziran 2022
- 10
- 5
- 1
- 36
Güven samimiyet bitince nereye kadar giderki zaten…Bir yakınım çekişmeli boşandı 1 yıl sürdü aslında onunki. en azından tazminat isteseniz yoksa uzatırım deseniz . Hayatınızı kurarsınızDiyorlar ya aşırı iyi olur ya da aşırı kötü olurlar diye. Benimki neyse oydu. Herkes şok ben bile kızla konuşunca netleştim. İnsan havada bir şey olunca tutunacak inanacak şey arıyor. Manyak manyak işler. Sormayın...
Şu an ona bilgi ulaştırabilecek tek kişi benim görüştüğüm kız olabilir. Öyleyse o kız bilgi veriyorsa zaten yapılabilecek bir şey yok. Onun dışında avukat cinsel konuda kadının beyanını esas alır hakim her zaman dedi. Ama sağ olsun terapist ben şahitlik ederim dedi. Ben şuna inandım eğer kalbiniz temizse ve gerçekten karşı tarafa saflıkla yaklaştıysanız evren herkesin payını veriyor. Ben şahsen Allah'ın sevdiği kulu olduğumu düşünüyorum. Yoksa ben gerçekten nereden anlayacaktım.Bence olayın ayrıntılarını kimse ile paylaşma, savunma oluşturma fırsatı verme. Dava dilekçenle birlikte bomba gibi düşsün. Bu arada kendisini savunmak için iftira atacaktır hazırlıklı ol. Özellikle cinsel yönden beni tatmin etmiyordu, soğuktu vb ithamlarda bulunabilir, tedavi ile ilgili ulaşabileceğiniz bilgi ve belgeleri toplamanızı tavsiye ederim. Yalnız delil toplarken dikkatli olun yasal olarak elde edilmeyen delil geçersiz olup sizi suçlu konumuna düşürebilir.
Hakkında hayırlısı olsun. Huzursuzdun zaten, böylesi daha huzurlu olmuşturYakın zamanda bu derece olmasada ben de bir aldatma vakası yaşadım.
Üstelik benim eski eşimin de cinsel sorunları vardı. Bir kadınla bir oyun platformunda konuşmalarını eve kayıt cihazı yerleştirerek tespit etmiştim. Sonra pişmanımlar, yalvarmalar...
Neyse boşanmama konusunda diretti. Elimde yasal delilde yoktu. Sonunda artık olmayacağını anlayınca boşanmaya ikna oldu.
Boşayın gitsin hiç arkanıza bakmayın. 1 hafta ağladım sonra geçti.
Çok teşekkür ederim inşallah şu yaşadığım şeyler beni güzel günlere hazırlıyordur. Duanızı eksik etmeyinBöyle karaktersiz bir adamdan ayrıldığınız icin kendinizle gurur duyacaksınız. Adam evcilik oynamış. Sizi hak etmiyor. Allah da size göstermiş ki bence sevilen kulsunuz. Geregini yapip önünüze cok güçlü bakınız. Lakin cok da güçlü bir karaktersiniz. Kimsenin basit samimiyetsiz sevgisine hic ihtiyacınız yok. Şanslısınız ki çocuğunuz da yok. Allah her isinizi bundan sonra rast getirsin...
Çok teşekkür ederim desteğiniz için inanın ben koca bir şaka olarak görüyorum hem evliliğimi hem de yaşadıklarımı. Bunları kimse hak etmezdi. İşte bunların altında yatan psikolojik şeyler. Ben doktor değilim ki tedavi edemem.Durusu olan bahaneler arkasına sığınmayan bi kadinsiniz öncelikle takdir ettim sizi inşallah süreç uzamaz kurtulursunuz bu yalancı adamdan. 40 yılllık kendi şeyini bile kimin bu deyip tanımamasina da cok güldüm özürpişkinligin nirvanasi
Çok teşekkür ederim inşallah kısa zamanda güller açar yüzümde dualarınızı eksik etmeyinHakkında hayırlısı olsun. Huzursuzdun zaten, böylesi daha huzurlu olmuştur
Ya ben de onu anlamıyorum. Bizler iyileştirmeye çalışıyoruz. Onun bu rahatsızlığı ile biz baş etmeye çalışıyoruz ve hatta yetiniyoruz. Onlar komplekse girip yuvalarını dağıtıyor. Yazık gerçekten bu ahla nasıl yaşayacaklar.Yakın zamanda bu derece olmasada ben de bir aldatma vakası yaşadım.
Üstelik benim eski eşimin de cinsel sorunları vardı. Bir kadınla bir oyun platformunda konuşmalarını eve kayıt cihazı yerleştirerek tespit etmiştim. Sonra pişmanımlar, yalvarmalar...
Neyse boşanmama konusunda diretti. Elimde yasal delilde yoktu. Sonunda artık olmayacağını anlayınca boşanmaya ikna oldu.
Boşayın gitsin hiç arkanıza bakmayın. 1 hafta ağladım sonra geçti.
Desteğiniz için çok teşekkür ederim. İnşallah dualarınız kabul olur çünkü insanın içi yanıyor. Dipten en kısa sürede yukarı çıkacağıma inanıyorum ben de bunun için dua ediyorumNe sikintili,gereksiz durumlar...kurtuluyorsunuz.Hakkınızda hayırlısı,kalan ömrünüz,giden ömrunuzden güzel olsun
Bu kulaklar daha neler duydu da buraya yazamıyorum. İnsan gerçekten hayret ediyor. Böyle insanlar hem diğer insanlara eziyet ediyor hem de iyi olan insanlardan da şüphe etmemize sebep oluyor. Yazık.Adam nitelikli dolandirici resmen. Yalanlara harcadığı efor ve zekaya bak. Size çok üzüldüm. Haklısınız insan bazen göremiyor bir şeyleri. Ama em azindan farketmişsiniz ortaya daha fazla rezilliği çıkmadan. Kanitlarınizda varmış madem şu adama da güzel bi dava açmak size yakışır.
Desteğiniz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim. Bana çok iyi geldi lütfen dualarınızı da eksik etmeyinBöyle karaktersiz bir adamdan ayrıldığınız icin kendinizle gurur duyacaksınız. Adam evcilik oynamış. Sizi hak etmiyor. Allah da size göstermiş ki bence sevilen kulsunuz. Geregini yapip önünüze cok güçlü bakınız. Lakin cok da güçlü bir karaktersiniz. Kimsenin basit samimiyetsiz sevgisine hic ihtiyacınız yok. Şanslısınız ki çocuğunuz da yok. Allah her isinizi bundan sonra rast getirsin...
Ya yorumunuz için teşekkür ederim. İnşallah rabbim dualarımızı duyar da bu yangından kurtarır bizleriBüyük geçmiş olsun. Gözünüz aydın böyle bir karaktersizden kurtuluyorsunuz bundan sonra sizi çok güzel bir hayatın beklediğini hissediyorum bu şekilde mağdur olanlara Allah elbet yardım ediyor.
Çok çok aminnYa yorumunuz için teşekkür ederim. İnşallah rabbim dualarımızı duyar da bu yangından kurtarır bizleri
Okurken bile tansiyonum çıktı. Aynı süreçlerdeyiz. İnşallah maddi olarak onu büyük bir zarara uğratarak çıkarsınız bu işin içinden bir ömür de belini doğrultamayacak şekildeMerhaba kızlar,
Geçmiş konumdan bağımsız olarak yeni bir gündemle geldim. Bugün avukatla görüştüm. Kendisine dava açıyorum. Avukat önce anlaşmalı olması için kendisi ile görüşeceğini söyledi. Çünkü çekişmeli olupta 3 yıl onun soyadını taşımanı öyle ya da böyle hayatında olmasını istemem gençsin daha dedi (29 yaşındayım). Kısaca özetlemek gerekirse ben 2 hafta önce eşimin telefonunu karıştırdım WhatsApp üzerinden alınan ve gönderilen fotoğraflara eriştim (konuşmalar silinmiş). Şubat ayından mayıs sonuna kadar 3 kadınla karşılıklı atılmış fotoğraflar vardı. Bunlardan biriyle karşılıklı müstehcen fotoğraflar vardı. Ayrıca eski sevgilisine de ulaşmaya çalışmış hatta kızın yeni numarasını bile bulup konuşmaya çalışmış kız sakın bir daha bana yazma demiş ve ardından onu engellemiş ama ismini de farklı kaydetmiş. Müstehcen fotoğrafları olan kıza ulaştım görüştük ve her şeyi anlattı. 2 ay kadar ilişkileri olduğunu ilk buluşmaya yüzük takmadan geldiği için evli olmadığını düşündüğünü instagram hesabını sorduğunda sorunlu olduğunu söylediğini ve bir şekilde evli olduğunu öğrenmesi üzerine bizim boşanma aşamasında olduğumuzu söylemiş. Hatta öyle şeyler söylemiş ki duyduğumda aklım çıkacak sandım. Bahsettiği şeylerin ucundan kıyısından bile yaşadıklarımızla alakası yoktu. Baya biz boşanma aşamasında mal mülk para konusunda anlaşamadığımız için süreç uzuyormuş. Halbuki adam evde ve gayet iyiyiz. Kız madem ayrılacaksın gitme diyormuş o tamam deyip sonra gitmem lazım babam hastanede doktor açıklama yapacak ömrü ne bilmiyoruz beni mutlu görmesi lazım vs diyormuş. Eski konumu bilenler eşimin ailesinden yana yaşadıklarımı bilirler. En son onlarla bile buzlar çözülmüştü (elti ve kayınbirader hariç). Edindiğim bilgiye göre kasım ayında eski sevgilisine ulaşmaya çalışmış ulaştığı eski sevgilisinin arkadaşı olan kişiye de evliliğinde çatırdamalar olduğunu, mutsuz olduğunu söylemiş. Hatta ona aldatma taktiği vermiş vs. Bu arada evliliğimizde tartışma yoktu normal çiftler arasında ne olursa o kadardı. Örnek vermek gerekirse 6 da gelecektin işten neden 7ye kaldın söz vermiştin gibi (iş dolayısıyla sık sık farklı illere seyahatinden dolayı kızardım zaten hep dışarıdasın erken gel ki daha çok vakit geçirelim diye). Sonra kızlar bunları öğrendikten sonra ben büyük bir şok yaşadım. Bunun evlilik değil bir şaka olduğunu anladım. Elimdeki kanıtlar epey ciddi (fotoğraflar işte şahitler falan) anlayacağınız olay baya büyük. Adam aslında yaşamadığımız şeyleri yalan söyleyerek hayatına çekmiş. Şimdi şu yüzden boşanamıyoruz dediği her şeyi yaşayacak. Diyeceğim o ki bazen asla anlamıyorsunuz. Ama o altıncı his size her şeyi gösteriyor. Ha bu arada atladığım bir nokta var evliliğimizin başından beri cinsel sorunlar vardı doktora terapiste falan gitti ama üstünde durmadı ben de ona elimden geldiğince destek olmaya çalıştım. Kıza da sürekli onu görmek ve beraber olmak istediğini söylüyormuş. Kız dava kağıdı görmeden olmaz ancak uzaktan diyormuş ve öyle yapıyorlarmış(doğru yalan biliyorum ama o fotoğraflar atıldıysa kesin fiziksel olmuştur düşüncesindeyim) Açıkcası ben adam için öğle yemeği yedi mi ay canım diye düşünürken o başka alemlerde olmuş. Bunları bulduğumu söylediğimde her şeyi inkar etti. Kendi şeyini bile bu kimin ne bu ya falan diyerek. Kızları tanımadığını fotoğrafların buraya nasıl geldiğini bilmiyorum falan diyerek. Biz bu hale nasıl geldik inanın bilmiyorum süreçte hiç hissetmedim. Belki daha da öncesi vardı inanın bilgim yok ama yapmış baya beni çatır çatır aldatmış. Ha bu arada çalışıyordum işten yeni ayrıldım çalışmamın sebebi ise düğün borçları yüzünden sırtındaki kamburu azaltmaktı. Normalde atanmak için ders çalışan biriyim onu bile bir süreliğine askıya almıştım. Ben evde onu beklerken o dışarı çıkıp avcı olma derdindeymiş. Kıssadan hisse düşüncelerinizi ve desteklerinizi bekliyorum kızlar. Hayatta ne yaşayacağımızı bize kimlerin ne yapacağını gerçekten bilemiyoruz. Bu arada kendisi 1 haftadır yazmıyor ama sağdan soldan bana ulaşmaya çalışıyor. Henüz birebir irtibata geçmedi. Muhtemelen bu kadar elimin güçlü olduğunu bilmiyor. Daha ailesi ve çevresinde kimseye anlatmadım. Anlatacağım ama süreç başlasın diye bekledim. Yani bu kızlar buraya kadarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?