Boşanacağım

Okurken bile tansiyonum çıktı. Aynı süreçlerdeyiz. İnşallah maddi olarak onu büyük bir zarara uğratarak çıkarsınız bu işin içinden bir ömür de belini doğrultamayacak şekilde
Inşallah, avukat hala davayı açmadı anlaşma için görüşmeler sürüyor. Bir an önce bitmesini ve insan içine çıkamamasını diliyorum

Bir kaç yorumda eşinizin tip 1 diyabet olduğunu yazmıştınız. Boşandığınız kişi mi? Baya iyi bahsediyordunuz yorumlarınızı okumuştum, üzüldüm

Şimdi okudum ve sizin güçlü bir kadın olduğunuzu hissediyorum eminim süreçte çok zorlanmayacaksiniz

Son durum nedir acaba ?
Avukatımın istediği evrakları hazırlıyorum bu hafta en geç önümüzdeki hafta dava açılacake. Kendisinden ya da ailesinden gelen bir arama yok. Sosyal medyada WhatsAppda Fotoğraflar duruyor sessizlik hakim. Ben hala kimseyi arayıp beni aldattığını söylemedim. O sadece aramızda sorunlar var düzeltmeye çalışıyordum avukata vermiş beni boşanmak istiyormuş şeklinde konuşmuş. Muhtemelen herkes beni suçluyor diye düşünüyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum. Verilen emeklerim, hayallerim hep boşa gitti diye üzülüyorum. Geri dönmeyi hiç düşünmedim yaptığı şeyin bana hissettirdiklerini aşamıyorum.

Şimdi okudum ve sizin güçlü bir kadın olduğunuzu hissediyorum eminim süreçte çok zorlanmayacaksiniz
Çok zorlanıyorum, yaptığım şeyler verdiğim emek bunların kocaman bir yalan olması kendimi kötü hissettiriyor. Hala kimseye neyin ne olduğunu anlatamadım avukatım konuşmamı istemediği için. Onun ailesi çevresi beni suçluyor muhtemelen. Çünkü ne bir arama var ne de bir haber soran

Gerçekler bir şekilde gün yüzüne çıkacak.
Canınız yaniyor yakmak istiyorsunuz ama intikam sicagi sıcağına alınmıyor. Biraz sogumaniz lazım.
Açınızı çekin, yaşınızı tütün, hiç bir acı sonsuza dek sürmeyecek.

Geçmiş olsun öncelikle.o kızı da şikayet et ama ceza alır mı bilmiyorum.sonucta evlilik birliğini sağlamakla.yukumlu olan kocanız ve ihanet eden de o . kadın suçlu evet ama mahkeme suçlu gormeyebilir .bir yakinimin davasında öyle bir kadın ceza almamıştı .avukata danışın istersenz

Şu donuna kadar al sözü çok yaygın
Alınabiliyor mu cidden erkekten yüklü miktarlar

Ben ona da dava açacağım sadakat yükümlülüğü elbette ona ait değil ancak yüzüme yüzüme biz sizin yüzünüzden hep tartışırdık demesi evli olduğunu bile bile sürdürmesi ve etkilemesi hiç hoş değil. Ben bunu açıkcası 3.kişiye intikam olarak değil herkes herkese doğrudan ya da dolaylı olarak zarar veremez düşüncesinde olduğum için yapacağım. Bu bir suçtur o suçu işleyende bu suçun sorumluluğunu hukuki olarak almalı bence

İnşallah inşallah bana dua edin nolur

Güven samimiyet bitince nereye kadar giderki zaten…Bir yakınım çekişmeli boşandı 1 yıl sürdü aslında onunki. en azından tazminat isteseniz yoksa uzatırım deseniz . Hayatınızı kurarsınız
Çekişmeli de 1 yıl nasıl sürdü valla ben de kısa sürede bitsin istiyorum

Çok iyi anlıyorum insan o kişiden bağımsız sadece verdiği emeklerin heba olmasına ,daha doğrusu nasıl böyle bir insanla hayatımı birlestirdim diye kendini sorgulamaya başlıyor . Ama iyi olacaksınız çok daha iyi emin adimlarla hayat çok güzel ve bu hayatta birşeylere baglanmadanda yaslanabilir yaşanılabilir . Gezin , seyahat edin ,arkadaşlarınız ile buluşun ailenizle biraraya gelin ,müzik dinleyip kitap okuyun ,spor yapın yürüyüşe tek başınıza çıkın kulaklığı takip . Bunlar iyi gelecektir ,ne kadar uzak o kadar iyi . Ve buradan bize kendiniz ile ilgili haber verin çünkü merakta olanlardanım gerçekten güzel dileklerim dualarım sizinle

Çok teşekkür ederim verdiğiniz değer için ben olanı kabullendim dönmek aklımdan 1 kere bile geçmedi. Sadece yüzüme sevdiğini söyleyip her zamanki tavrını devam ettirdiğinden anlayamadım ben beni ayakta uyutmasına üzülüyorum. Kızın bana anlattıklarının onun ağzından çıkabilmiş olmasına üzülüyorum. İlişkiyi kafasında bitirmiş olabilir ama adam gibi karşıma geçip anlatmak ya da bende sevmediği neyse onu konuşmak yerine başkalarına atıp tutmasına üzülüyorum. Çok ağır hayat boyu bu darbeyle yaşayacak olmak, güvenmeyecek olmak...

İnşallah kazanırsın herşey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…