Boş yere kuruntumu yapıyorum

Normalde bende sevmiyorum hiç bir akrabamla bu kadar içli dışlı değilim
Dün gece ciddi konuştuğumda bu konuyu
Haklısın diyor sadece
Aynı durumu nişanlıma benim ailem yaşatsa onlara dünyayı dar ederim ama nişanlım hiç ses etmiyor.

Ama seni sürekli uyariyor. Adam kaç km öteden senin ne yapacagina karar veriyor ya! Düsünsene ayni evdesiniz o zaman nelere karar verir o.

50'li yillardan kalma zihniyet onunkisi. Böyle erkekler ile mutlu olmak imkansiz. Senin isteklerine, duygularina zerre önem vermiyor. Hem bencil, hem aileci. Nisani atarsan, inan bir yük omuzlarindan kalkar. Bir iliski, bir yük olmamali. Daha öncedende nisani atmayi düsünüyordun, bence kesinlikle at. Hele bu olaylar olmusken. Senin gibi anneci biri ile yapamam de, ailen ile mutluluklar diliyorum diye yüzügü yolla ona.

Ben de olmak istemiyorum ama nişanlım ve ailesi sık sık görüşmek istiyor
Normalde bende insanlarla sık sık görüşmeyi seven biri değilim.
Sizin iradeniz yok mu? Ben sık görüşmek istemiyorum, bitti. Bunu demek zor mu? İşlerine gelirse. Bu olay size ders olsun. Pasta al diyen nişanlınız mıydı? Beni doğum gününe çağırmadılar artık ben de yerimi anladığım için bunfan sonra mesafeliyim deyin. Bahane edin bu olayı. Üzgünüm ama resmen dışlanmışsınız.

Ama yaptiktan sonra haklisin demesi neye yariyor? Zihniyeti degismiyor ki, ailesini bile uyarmiyor. Sadece sana iyi laf yapiyor. Ama 1 hafta sonra yine ayni sorunlar olur.

Yani yaptiklari zaten yanlisti. Evli olsan dahi, tek basina kv'dende ne yapacaksin? O kim oluyor ki buna karisma hakki var? O istiyormu tüm gün baban ile geçirmeyi? Ki erkeklerde bu konuda daha az baski var, kadinlarda yok iyi görüneceksin, becerikli olacaksin,..

Sen anlatirken, adama dahada bir sinir oldum. Içinde oldugun için görmüyorsun belki, ama bu adam sana sadece mutsuzluk verir. Evlendikten sonra aileci tarafi dahada agir basar.

Hayır dediği herhangi bir şey kafama uyarsa olur uymazsa olmaz.
Bu olaylari çok fazla büyüttüğümu söylüyor
Gitmek istemiyorum dediğimde tavır yapıyor.
Doğumgünü olayı gayet net ama. Siz özellikle davet edilmemişsiniz. Zorunda değiller tabiki ama sizde ona göre hareket edin bundan sonra.

Yaaa işte. Bu hayatta kimse için fedakarlık yapılmaz. Hem sizin kırılmanıza sebep oluyor hwm de telafi etmek için arkanızda bile durmuyor. Ağzını açıp nişanlımı niye çağırmadınız demiyor ama size gelince emirler sel gibi maşallah. Biraz iradeli olun. O tavır yapıyorsa siz de yapın. Mesela dün yaşananlardan dolayı tavır aldınız mı nişanlınıza?

Doğum günü daveti olduğunu nişanlım da bilmiyordu
Sen öyle hediyeni alip git dedi esasında gitmek istemedim çünkü bir önceki konudan dolayı ben kırgındim.
Bir gittim baktım ki eltim kendi ailesini çağırmış bir iki daha cagirmis
Bana sürpriz oldu gibi şeyler demeye kalktı
Fakat bir sürü hazirlik vardı.

Ben de olmak istemiyorum ama nişanlım ve ailesi sık sık görüşmek istiyor
Normalde bende insanlarla sık sık görüşmeyi seven biri değilim.
Onlar senle sık görüşmek istemiyor belli ki Doğum gününe vs davet etmemiş.
Bence sizde çok üstelemeyin
Nişanlınla evleneceksin ailesi ile değil
Daha çok bireysel planlar yapın.

Nişanlılık birbirini tanımak için var. Açık açık ailesiyle ilgili konuları konuşun, hala ben aileme bir şey diyemem diyorsa yok yakınken vazgeçin derim.

Hiç bir şey yok siz iki gün önce haber vermişsiniz zaten, asıl haberleri olduğu halde son dakika başka plan yaptıkları için onlar ayıp etmişler. Son dakika hadi sende gel deseniz bende hoş bulmam bunu ama iki gün önce haber vermişsiniz.
Bir hafta önceden davetiye mi bastıracaktınız, resmen gıcıklığına gelmemiş eltiniz. Hem annemi çağırmıyor diye kv ye laf söylüyor dedikodu yapıyor hem de davete icabet etmiyor. Çünkü istemiyor samimiyet net.

İşte bunun için evlenmemelisin
Daha kötü olayların fragmanı bunlar
Karısının arkasında duramayan adamla mutlu olunmaz, yakarsın kendini

Bu davet durumunu ilk mesajınıza ekleyin bence, farklı anlaşılmış hep

Aynen istemediğimi anladım zaten ve kalktım.
Etkinlik başlamadan kalktım.
Herzaman dışlanmak istemiyorsanız zorla kendinizi sevdirmek icin uğraşmayın bir zaman sonra kendinizi üzgünüm enayi gibi hissedeceksiniz sızı sevmeyen istemeyeni insanlar dan uzak durun ailesini kırmak üzmek istemeyen kişi sizinde yeri geldiğinde arkanızda durmalı yoksa cok üzülürsün

Yanlış mı anladım herkesi davet edip sadece seni mi etmemişler konu sahibesi son derece kaba bir davranış. Nişanlı ne dedi bu işe?

Nişanlına söyle. Madem görüşmem istiyorsun söyle davet etsinler. Sana sebep davet edilmediği yere gittim kendimi çok kötü hissettim. Davet edilmediğim yere gidemem diceksin.

Benim kendi fikrimce ayda bir kez yüz yüze gelmek.
Ama ailesi biz samimiyet severiz dediler..
Samimiyet seviyorlarsa ilk once kendileri gostersin vallah kendini ne kadar agirdan alirsan senden iyisi olmaz ilk baslardan boyle baslamasi daha iyi

Benimle görüşmek istemediklerini bilsem bende görüşmem çünkü nişanlım ailesiyle sık sık görüşmemi istiyor.
Kalabalık misafir cagirmadim teyzemi ve halami çağırdım sadece iki kişi yani.
şimdiden sınır koymazsanız ilerde pişman olur sunuz

Muhtemelen nisanlin ailevi olaylarda arkanda durmayacak zaten soylemiste herseyini anlatirsan haksiz seb olursun politik davranman lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…