Normalde bende sevmiyorum hiç bir akrabamla bu kadar içli dışlı değilimHayatini hep nisanlina göremi yasiyorsun? Kendi aklin, fikrin, iraden, beynin yokmu?
Yani gerçekten nedir ya bu kadar içli disli olmak kayin aile ile, ve daha bu asamada? Ne zevk aliniyor bu durumdan? Cok itici ve kezbanvari duruyor kusura bakma. Bu kadar samimiyet tabiki iyi degil.
Nisanlinda sürekli baski yapiyorsa "aileme git" diye, bence nisani at. Hiçbirseye mecbur degilsin. Bu kadar aile/ana kuzusu biri ile evlilik zaten yürümez.
Bende bunu düşünüyorum kendisi burda değil benden sürekli annesigile gitmemi istiyordu
Ben kendisinden anneme babamı ara kardeşlerimi ara gibi bir talebim olmadı
Bu olaylar olduğunda ise düşünemediler diyor.
Bence aileni uyarmalisin dediğimde ne dicem diyor
Ben ailemi kıramam diyor.
Ben kırılıyorum ailesi kırılmasın ne güzel bir dünya ya.
Sizin iradeniz yok mu? Ben sık görüşmek istemiyorum, bitti. Bunu demek zor mu? İşlerine gelirse. Bu olay size ders olsun. Pasta al diyen nişanlınız mıydı? Beni doğum gününe çağırmadılar artık ben de yerimi anladığım için bunfan sonra mesafeliyim deyin. Bahane edin bu olayı. Üzgünüm ama resmen dışlanmışsınız.Ben de olmak istemiyorum ama nişanlım ve ailesi sık sık görüşmek istiyor
Normalde bende insanlarla sık sık görüşmeyi seven biri değilim.
Normalde bende sevmiyorum hiç bir akrabamla bu kadar içli dışlı değilim
Dün gece ciddi konuştuğumda bu konuyu
Haklısın diyor sadece
Aynı durumu nişanlıma benim ailem yaşatsa onlara dünyayı dar ederim ama nişanlım hiç ses etmiyor.
Doğumgünü olayı gayet net ama. Siz özellikle davet edilmemişsiniz. Zorunda değiller tabiki ama sizde ona göre hareket edin bundan sonra.Hayır dediği herhangi bir şey kafama uyarsa olur uymazsa olmaz.
Bu olaylari çok fazla büyüttüğümu söylüyor
Gitmek istemiyorum dediğimde tavır yapıyor.
Yaaa işte. Bu hayatta kimse için fedakarlık yapılmaz. Hem sizin kırılmanıza sebep oluyor hwm de telafi etmek için arkanızda bile durmuyor. Ağzını açıp nişanlımı niye çağırmadınız demiyor ama size gelince emirler sel gibi maşallah. Biraz iradeli olun. O tavır yapıyorsa siz de yapın. Mesela dün yaşananlardan dolayı tavır aldınız mı nişanlınıza?Biz denize yakın bir yerde yaşıyoruz 15 km deniz bize.
Evet nişanlım çok ısrar etti git olsun diye ben gitmek istemiyorum diğer olay yüzünden dedim olsun aranız kötü olmasın dedi gitmek zorunda kaldım o kırılmasın diye
Ama kırılan ben oldum.
Doğum günü daveti olduğunu nişanlım da bilmiyorduMesafe gerçekten güzel bir şey. Sizinle samimi olmak istemiyor eltiniz, o kadar net ki bu durum.
Kimse istiyor diye birilerine gitmem, ben istiyorsam giderim. Kimse istiyor diye misafir de çağırmam, ben istiyorsam çağırırım. 13 yıllık kocam bana anneme git diye emrivaki yapamıyor, siz daha nişanlısınız ve nişanlınız size emrivaki yapıyor.
Sorunların ayak sesleri geliyor, evlenince bunu ikiye üçe katlayın. Şimdiden sınırlarınızı net çizin sonra çok ağlarsınız.
Fazla muhabbet tez ayrılık getiriyor, tecrübe ile sabit bu. Sınırların çizilmediği ilişkiler yüksek oran da sorunla sonuçlanıyor.
Doğum günü konusu fiyasko, davet yapılıyor ve size söylenmiyor, nişanlınız bunu duyduğu halde olsun sen git diyor, ne münasebet davet edilmediğim yerde ne işim var diye net bir şekil de neden konuşmuyorsunuz?
Onlar senle sık görüşmek istemiyor belli ki Doğum gününe vs davet etmemiş.Ben de olmak istemiyorum ama nişanlım ve ailesi sık sık görüşmek istiyor
Normalde bende insanlarla sık sık görüşmeyi seven biri değilim.
Nişanlılık birbirini tanımak için var. Açık açık ailesiyle ilgili konuları konuşun, hala ben aileme bir şey diyemem diyorsa yok yakınken vazgeçin derim.Doğum günü daveti olduğunu nişanlım da bilmiyordu
Sen öyle hediyeni alip git dedi esasında gitmek istemedim çünkü bir önceki konudan dolayı ben kırgındim.
Bir gittim baktım ki eltim kendi ailesini çağırmış bir iki daha cagirmis
Bana sürpriz oldu gibi şeyler demeye kalktı
Fakat bir sürü hazirlik vardı.
Hiç bir şey yok siz iki gün önce haber vermişsiniz zaten, asıl haberleri olduğu halde son dakika başka plan yaptıkları için onlar ayıp etmişler. Son dakika hadi sende gel deseniz bende hoş bulmam bunu ama iki gün önce haber vermişsiniz.Ya neden buna takildiniz anlamadım eltim annesini bizim eve davet etmedm diye kayınvalideme bizi davet etmedi demis
Gittim davet ettim.
Onlara ise teyzemi halamı çağırdım sizde gelin dedim iki gün önceden ilk önce bakarız dediler sonra biz denize gitcez dediler
Eltimde msj atıp biz denize gidiyoruz canım keşke sende olsaydin dedi
Bende keşke gelseydinniz sizinle tanıştırmak için çağırdım insalari dedim daha sonra giderdiniz dedim.
Bu lafta ne var ki onların yaptığı emir vaki çok normal benim yaptığım çok kotu.
Normalde bende sevmiyorum hiç bir akrabamla bu kadar içli dışlı değilim
Dün gece ciddi konuştuğumda bu konuyu
Haklısın diyor sadece
Aynı durumu nişanlıma benim ailem yaşatsa onlara dünyayı dar ederim ama nişanlım hiç ses etmiyor.
Bu davet durumunu ilk mesajınıza ekleyin bence, farklı anlaşılmış hepBen onlarin her dediğini yaptım her planlarına sadık kaldım
Aramız iyi olsun diye her daim de güler yüzlü oldum
Herkes istediği yere gidebilir umrumda değil benim davetin 3 gün önceden söylenmiş bir davetti
Eltim de yeni evli değil eşini ilk kez görmüyor 11 yıllık evli denizde bize 15 km uzakta evet bir hafta sonra gidebilir
Çünkü ben 2 ay sonra nişanlımın yaşadığı şehire gidicem
Böyle bir etkinlik yapamam her zaman
Normalde bende uyumlu değilimdir
Laflarimla insanları aglatcak kadar sert biriyimdir
Bundan sonra iyilik olsun diye değil kötülük olsun diye mücadele ederim.
Herzaman dışlanmak istemiyorsanız zorla kendinizi sevdirmek icin uğraşmayın bir zaman sonra kendinizi üzgünüm enayi gibi hissedeceksiniz sızı sevmeyen istemeyeni insanlar dan uzak durun ailesini kırmak üzmek istemeyen kişi sizinde yeri geldiğinde arkanızda durmalı yoksa cok üzülürsünAynen istemediğimi anladım zaten ve kalktım.
Etkinlik başlamadan kalktım.
Samimiyet seviyorlarsa ilk once kendileri gostersinBenim kendi fikrimce ayda bir kez yüz yüze gelmek.
Ama ailesi biz samimiyet severiz dediler..
Valla yönlendirmek istemiyorum ama nişanlınızda ana kuzusu erkek profili var
şimdiden sınır koymazsanız ilerde pişman olur sunuzBenimle görüşmek istemediklerini bilsem bende görüşmem çünkü nişanlım ailesiyle sık sık görüşmemi istiyor.
Kalabalık misafir cagirmadim teyzemi ve halami çağırdım sadece iki kişi yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?