- 5 Aralık 2010
- 1.440
- 562
- 323
Aramızda geçen tartışmalari ailesine hep anlatmışOyle dusunme. Mutluluk evlilikte degil. Belki evlenirsen mutlu olamayacaktin, bilemezsin. Hayırlısini iste. Bak ben 12 yil evli kaldiktan sonra bir aksam kavga falan yokken terk edildim. Oglumla kalakaldim. Onemli olan kendi ayaklarinin uzerinde durman. O zaman kimseye eyvallahin olmuyor. Nisanlinin uzaktan direktiflerle seni yonetmesinden belli. Burnundan kıl aldirmayan, kimsenin dusuncelerine saygisi olmayan biri. Gecinmeye gonlu olsa sunulan teklif hosuna gitmese de sagolun biz ileride evimizi aliriz ama simdi dugun yapacagiz uygun zaman degil diyebilirdi. Ortaligi velveleye sokmasi cok cahilce. Hic olgun bir davranis degil. Bu da gosteriyor ki en ufak bir puruzde seni terk edebilir. Ya da sen onun dediklerini yapmadiginda bu hep boyle davranacak. Hani cocuklar vardir ya istedigini almayinca alana kadar yere yatip aglayip zırlayan... Nisanlin da oyle. Omur boyu bunun kaprislerini cekeceksin belli ki. Zaten ben seni annesine sık sık gondermesinden anlamistim. Hic normal bir davranis degildi cunku.
Babası babamı aradı aksam gelip konuşalım dedi.
Akşam bize geleceklermis
Ne yapmalıyım bilmiyorum tartışma karşılıklı olarak oldu.
Aileler olayı tatlıya baglasa ne olcak
Beni burda iki ailenin ortasında bıraktı
Herşey eskisi gibi olmaz.