- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
Hadi canım, orayı okumadımÇünkü nişanlı bey öyle istiyor. Yapmayınca tavır alıyormuş
Uzulmedım oyleyse su yasananlara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi canım, orayı okumadımÇünkü nişanlı bey öyle istiyor. Yapmayınca tavır alıyormuş
Pastayı, hediye de o düşünmüş hatta konu sahibi de öyle gitmiş.Hadi canım, orayı okumadım
Uzulmedım oyleyse su yasananlara.
Seninle gorusmek istemiyorlar, gelmiyorlar cagırmıyorlar, gonul koyup kırılıp msj atıyorsun geri donmuyorlarBenimle görüşmek istemediklerini bilsem bende görüşmem çünkü nişanlım ailesiyle sık sık görüşmemi istiyor.
Kalabalık misafir cagirmadim teyzemi ve halami çağırdım sadece iki kişi yani.
Cesaret edecek olsa nısanlısına, sacmalama karsında fino yok aileni ve seni egleyemem once saygı duymayı ogrensınler derdi, almıs pastayı gıtmıs olan dogum gunune davet edilmediğini bizzat gormus. Hala bos yere mı kuruntu yapıyorum diye soruyor.Pastayı, hediye de o düşünmüş hatta konu sahibi de öyle gitmiş.
Şimdi de bunda birşey yok diyormuş işte.
Herşey ortada,k kendisi de farkında ama inşallah cesaret edebilir bazi şeylere.
Yandın senBu olaylarda ailesini suçlu görse bile kabul edemiyor.
Sen çok büyütüyorsun diyo.
Ben aileme laf diyemem diyor kendisi sessiz biri onları kırmak istemiyor.
Eltim ilgi manyağı biri olabilir hep onu övmek onun istediğini yapmak onu planlarina sadık kalmakHangi gün olduğunu bilmiyorum ama yaptığınız plan haftasonuna aitse eltiniz çok haklı tatil gününü eşiyle geçirmek isteyebilir eltisiyle mesafeli olmak isteyebilir Biraz yönetmeye çalışıyorgibi bir imaj vermiş olabilirsiniz hele hele "denize sonra gitseydiniz "gibi bir laf ne şekilde ve ne amaçla söylenilirse söylensin kabul edilemez. Kim olursa olsun herkes bu lafa sinir olur.Hatta doğum gününe bu söz için bile çağrılmamış olabilirsiniz
Son olarak ta Mesafe her zaman iyidir
Çok teşekkür ederim yorumunuz için ama bu gece ki doğum gününde kendimi paçavra gibi hissettim.Bak arkadaşım öncelikle bir sakin ol. Burda okuduğun şeyler ile yanlış bir şey yapma. Nişan atmak falan filan moduna girmişsin hemen gaza gelip nişan atmakta nedir yuva kurmak dağıtmak okadar basit şeyler değil. Sevdiğin ailesine değer veriyor evet herkes ailesine değer verir. Herkes annesine düşkündür. Bence bunları bir kabullen. Ortada çok büyük bir problem yok. Ailesine düşkün olmayan birini de bulamazsın. Çünkü hayatta kimse ailesine laf söyletmez. Kendi söyler ama söyletmez. Nişanlın şu an da askerde ve ailesini de seni de çok özlemiş durumda. Yakın oturuyorsunuz diye iyi bir ilişki de kurmanı istiyor. Ama ilişkiler bu şekilde yürümüyor. Seninle samimi olmak istiyor olabilirler. Ama belki herşey spontene gelişmiştir. Yani hızlıca karar verip sıcaktan bunalıp gitmişlerdir. Tabiki bu çok iyimser bir bakış açısı. Çünkü haber vermemişler ve Doğum gününe çağırmamışlar. Belli ki henüz tam benimseyememişler.ve belki de çağırmayan kişi eltin kayınvaliden değil. Bence ilişki konusunu sen yönet. Nişanlın istese de gitmeyi düşünmüyorum çağırırlarsa giderim belki de. Gerçekten çocuğu sevindirmek istiyorsanda bir sonraki çağırmalarında hediyeni verirsin. Yani abartma. Bak kural şu düşünüldüğün kadar düşün. Burada ki her insanın yorumlarıyla da hareket etme. Buna ben de dahilim. Çünkü burda her türlü insan var. Herkes den akıl alırsan oo işin var. Biraz mantıklı düşünmelisin çok duygusal bakıyorsun. Bu çokta normal duygusal bir süreçtesin. Ama bir insanı ailesine değer veriyor diye bırakmak bilmem bana garip geldi. İyi insan bulmak zor bence nişanlının başka türlü sıkıntıları yoksa bu kadar büyütme olumlu bak. Çünkü çok abartılacak bir olay değil. İnsanlar kendi üstlerinden yorum yapıyor. Neler yazmışlar ki bilir kimin ne derdi var ne yaşantısı var. Herkes yaşadığını gördüğünü bilir. Sen kendine bak.
Degil ama bence siz biraz ağırdan satın kendinizi azıcık mesafe koyun.Aramayın,gitmeyin aradıklarında da güler yüzlü olun sorun yok tarzı davranin ki nişanlınıza bir şey dıyemesınler.Ve nişanlınıza da onlari şikayet etmeyin.Zaten onlara ses çıkarmaz siz de aklina onlari çekiştiren,surekli şikayet eden olarak kalırsınız.En güzelı yeri gelince çaktırmadan konuşma arasına serpiştirmekMerhaba fikirlerinizi merak ettiğim bir konu var.
Nişanlıyim nişanlım işi dolayısıyla uzak bir şehirde ve yalniz.
Kayınvalidemlere çok yakınız aynı mahalledeyiz.
Birbirimize gezmeye gider geliriz.En son geçen hafta ben kendi akrabalarımdan biri iki kişiyi çağırdım kayınvalideme ve aynı binada oturan eltimede çağırdım
Bir gece önce gittiğim de dedim temizlik yapcaz dedi kayınvalidem önce eltimde denize gitcez dedi sonra da yine görüşürüz ben seni ararım dedi.
Neyse sabah oldu misafirler geldi bana haber vermediler geç bir saate aradı eltim ben bakmadım telefona sonra da msj atti
Eşim çok ısrar etti biz denize gidiyoruz keşke sende olsan inşallah başka bir gün görüşuruz böyle bir msj attı bende bir kaç saat sonra gelseydiniz keşke herkes sizi sordu denize haftaya giderdiniz dedim
O.msja hiç cevap vermedi
Yaklaşık bir hafta boyunca onları aramadım onlarda beni aramadi eltimin çocuğunun doğum günüydü bu akşam ben saat 5 6 gibi dışarı çıktım hediye aldım pasta aldım gittim kayınvalidemlere eltim masa kurmuş pasta börek annesi kardeşi gelinleri geldi komşu geldi kızıyla birde nişanlımin halası geldi
Benim haberim yoktu kutlama yapcaklarindan bende çok oturmadim masaya oturmadim hiç bahane uydurup çıktım.
Nişanlım benim bu olayları çok kafama taktığımi söylüyor ailesine hiç bir şey diyemezmis kırılmasını istemiyormus ailesinin
Boşver diyor ben yapım gereği kafama çok takıyorum
Boş yere kuruntumu yapıyorum sizce?.
Nişanlın ailesi ile takılmaya devam etsin. Evlenmesin hiç. Böyle bir tiple evlenilmez. Ayrıca davet edilmediğin yere gidilmez. İnsanlardan habersiz emrivaki program yapılmaz ve anlattığın kadarıyla onlarda seni çok istiyor gibi durmuyor. Kız tarafı naz tarafıdır.Ben de olmak istemiyorum ama nişanlım ve ailesi sık sık görüşmek istiyor
Normalde bende insanlarla sık sık görüşmeyi seven biri değilim.
Geç bile kalmışsınız.Sürekli bu olaylar yüzünden kavga ediyoruz
Ben nişan atmayı düşünüyorum artık
Aynen aileci bir insan bunu anlıyorum zaten.Geç bile kalmışsınız.
Nişanlınız buradan bakınca aileci.
Böyle adamlarla geçinmek zordur.
Ben onlarin her dediğini yaptım her planlarına sadık kaldımBende olsam esımle denıze gıtmeyı bırakıp kaynımın nısanlısının halası ve teyzesıyle oturmam sızın dıger hafta gıtseydınız msjınız tuhaf ve kadın guzelce anlatmıs. O msja cevapda verılmez ne dıyecekkı kendı hayatı kendı kararı sıze kusura bakma ya oldu ıste bıkeremı dıyecektı. Ayrıca ben olsam nısanlımın olmadıgı evede gıtmem ne gerek var sıkıcı. Dogum gununede msja cevap vermedıgı ıcın aramamıstır cunku takıntılı bı ınsanım demıssını arasa msja cevap neden vermedın fılan dıye sorarsın dıye aramamısnolabılır. Bence dusuncelı bı ınsanmıs kalbınızı kırmamıs