• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş yere kuruntumu yapıyorum

Deger gordgnz kadar deger verin.
Nisanliniz takmyo olablr ama sz onmsyorsunuz karsi tarafn hal ve tavirlarini..gerektigi kadar yapn..sizin ikramnz,iyi niyetnz,davetnz onlarin bi tarafini kaldrms bile simdiden bnce..biraz geri cekilin..nisanlnza da her seyi anltmyin..kadnlar arasndaki iletsme burnunu sokmasn bnce..bunu idare etmk sizin meselenz onun degil ki..işine baksn o bnce..

Deger gordgnz kadar deger verin.
Nisanliniz takmyo olablr ama sz onmsyorsunuz karsi tarafn hal ve tavirlarini..gerektigi kadar yapn..sizin ikramnz,iyi niyetnz,davetnz onlarin bi tarafini kaldrms bile simdiden bnce..biraz geri cekilin..nisanlnza da her seyi anltmyin..kadnlar arasndaki iletsme burnunu sokmasn bnce..bunu idare etmk sizin meselenz onun degil ki..işine baksn o bnce..
Aynen öyle normalde bu kadar iyi niyetli bbiri değilm.
Bayağı saflik yaptım.

Aynen öyle normalde bu kadar iyi niyetli bbiri değilm.
Bayağı saflik yaptım.
Duzelteblrsnz..daha onunuzde uzun bi zaman olacak..ben elimden geleni yaptm dersnz en azndan..pismanlik duymayin ama kendinizi agirdan satin..kime kul kole olduysam burnu havaya kalkti..kime ustten baktysam kul kole oldu..degerlisnz ve kimse icin kendinizi ayaklar altina atmyin..insanlar cok acimasz..basip gecerler..

Aynen aileci bir insan bunu anlıyorum zaten.
Şimdiden nişanlınız için bile olsa kendinizi ezdirmeyin.
Herkes herkesle samimi olmak zorunda değil.
Yavaştan azaltın gitmeleri gelmeleri.
Nişanlınız baskı yaparsa rest çekin.
Kendisi ailesinden uzakta yaşarken sizi onlara yakın olmanız için zorlayamaz.
Sonuçta 10 yaşında çocuk değilsiniz.

Duzelteblrsnz..daha onunuzde uzun bi zaman olacak..ben elimden geleni yaptm dersnz en azndan..pismanlik duymayin ama kendinizi agirdan satin..kime kul kole olduysam burnu havaya kalkti..kime ustten baktysam kul kole oldu..degerlisnz ve kimse icin kendinizi ayaklar altina atmyin..insanlar cok acimasz..basip gecerler..
Aynen öyle bende sizin düşündüğünüz gibi düşünen biriyim
Nişanlım iyi niyetli biri ailesiyle iyi olsun istiyordu herşey ama fazla iyi niyetin her zaman insana kaybettirtigini biliyordum.

Nişanlınız da maşallah. Ailesini kıramıyor ama sizin kırılmanızı da hiç sallamıyor.
Buna da çok sinir oluyorum.
Ben üzülüyorum tamam olsun düşünemediler diyor
Ben onları bir kez üzecek bir şey yapmadım
Ama bundan sonra tırnakları çıkartmanın vakti geldi.

Bu kadar samimiyet çok fazla diye düşünüyorum. Samimiyetten maraz doğabiliyor. Halaniz geldi diye eltiyi davet ediyorsunu? Ben gelin olsam çağırmam, elti olsam gitmem. Hadi kv belki olabilir.

Denize haftaya gidersiniz lafı kızdırmis olabilir. Bence ters bir cevap vermediği için şanslısınız. Kibarca tersleye bilirdi.

Doğum günü için arayıp gitseydiniz keşke. İnce düşünülmüş, şık bir hareket ama üzülen siz oldunuz.

Nişanliniz ailesi ile samimi olmanızı bekliyorsa, o zman aile adım atsın birazcık.

Bu kadar samimiyet çok fazla diye düşünüyorum. Samimiyetten maraz doğabiliyor. Halaniz geldi diye eltiyi davet ediyorsunu? Ben gelin olsam çağırmam, elti olsam gitmem. Hadi kv belki olabilir.

Denize haftaya gidersiniz lafı kızdırmis olabilir. Bence ters bir cevap vermediği için şanslısınız. Kibarca tersleye bilirdi.

Doğum günü için arayıp gitseydiniz keşke. İnce düşünülmüş, şık bir hareket ama üzülen siz oldunuz.

Nişanliniz ailesi ile samimi olmanızı bekliyorsa, o zman aile adım atsın birazcık.
Eltim kayınvalidem aynı apartmanda ben her davete yalnızca kayınvalidemi cagirsam ayıp olur diye eltimide çağırdım

Deniz olayında bana ters laf söylerse bin tane laf söylerdim çünkü bu davet 3 gün önce söylendi her hafta denize gidebilir hatta her gün denize yakınız
Eltim kendi annesini evimize emri vaki bir şekilde davet ettirdi.
Sesim çıkmadı ama şu saatten sonra ben iyi niyetleri yaktım.

Doğum günü olayında ise nişanlımın ısrarı üzerine gittim evlerine
Paçavra gibi hissettim etkinlik başlamadan çıktım ben.

Buna da çok sinir oluyorum.
Ben üzülüyorum tamam olsun düşünemediler diyor
Ben onları bir kez üzecek bir şey yapmadım
Ama bundan sonra tırnakları çıkartmanın vakti geldi.
Şimdiden ipleri nişanlınızın eline vermeyin. O görüş dedi diye görüşmeyin mesela kendiniz isteyin bunu. Zorla güzellik olmaz zaten. Madem çok biliyor eltinize deseymiş de sizi doğum gününe davet etseymiş. Lafı size mi geçiyormuş

Eltim kayınvalidem aynı apartmanda ben her davete yalnızca kayınvalidemi cagirsam ayıp olur diye eltimide çağırdım

Deniz olayında bana ters laf söylerse bin tane laf söylerdim çünkü bu davet 3 gün önce söylendi her hafta denize gidebilir hatta her gün denize yakınız
Eltim kendi annesini evimize emri vaki bir şekilde davet ettirdi.
Sesim çıkmadı ama şu saatten sonra ben iyi niyetleri yaktım.

Doğum günü olayında ise nişanlımın ısrarı üzerine gittim evlerine
Paçavra gibi hissettim etkinlik başlamadan çıktım ben.

İyi niyetli olduğunuz belli ama işte aile ilişkileri böyle. Mesafe candir. Tecrübelerim den biliyorum. Nişanlıniz olmadan gitmeyin bence. Araya biraz mesafe koyun. Herkes sorun yaşıyor, sıkmayın canınızı.

Şimdiden ipleri nişanlınızın eline vermeyin. O görüş dedi diye görüşmeyin mesela kendiniz isteyin bunu. Zorla güzellik olmaz zaten. Madem çok biliyor eltinize deseymiş de sizi doğum gününe davet etseymiş. Lafı size mi geçiyormuş
Ben görüşmek en baştan beri istemedim.
Ne işim var nişanlımın ailesiyle
Şuan yine sinir oldum ya kendime kızıyorum.

Benimle görüşmek istemediklerini bilsem bende görüşmem çünkü nişanlım ailesiyle sık sık görüşmemi istiyor.
Kalabalık misafir cagirmadim teyzemi ve halami çağırdım sadece iki kişi yani.

Hayatini hep nisanlina göremi yasiyorsun? Kendi aklin, fikrin, iraden, beynin yokmu?

Yani gerçekten nedir ya bu kadar içli disli olmak kayin aile ile, ve daha bu asamada? Ne zevk aliniyor bu durumdan? Cok itici ve kezbanvari duruyor kusura bakma. Bu kadar samimiyet tabiki iyi degil.

Nisanlinda sürekli baski yapiyorsa "aileme git" diye, bence nisani at. Hiçbirseye mecbur degilsin. Bu kadar aile/ana kuzusu biri ile evlilik zaten yürümez.

Ben onlarin her dediğini yaptım her planlarına sadık kaldım
Aramız iyi olsun diye her daim de güler yüzlü oldum
Herkes istediği yere gidebilir umrumda değil benim davetin 3 gün önceden söylenmiş bir davetti
Eltim de yeni evli değil eşini ilk kez görmüyor 11 yıllık evli denizde bize 15 km uzakta evet bir hafta sonra gidebilir
Çünkü ben 2 ay sonra nişanlımın yaşadığı şehire gidicem
Böyle bir etkinlik yapamam her zaman
Normalde bende uyumlu değilimdir
Laflarimla insanları aglatcak kadar sert biriyimdir
Bundan sonra iyilik olsun diye değil kötülük olsun diye mücadele ederim.
Valla bılemem

Bu olaylarda ailesini suçlu görse bile kabul edemiyor.
Sen çok büyütüyorsun diyo.
Ben aileme laf diyemem diyor kendisi sessiz biri onları kırmak istemiyor.

Ama sen kirlinca sorun yok, sana direktif verince sorun yok. Gücü kime yetene..

Sana simdiden söylüyorum, çok mutsuz bir evliligin olur. Kayin ailen sürekli sizin evde olur yada sen sürekli gitmek zorunda kalirsin. Onlara misafir geldiginde yardim etmek zorunda kalirsin,.. Adam simdi tavir yapiyor ama en azindan uzak, ayni evde olunca o soguk savas dayanilmaz olur.

Adamda bir zihniyet sorunu var, degistiremezsin. Simdi bu konuda tavir yapsan bile, baska ailesi ile ilgili konuda yine öne çikar. Seni bir birey olarak görmüyor.Kendisinin bir uzantisini, ailesine bir hizmetçi olarak görüyor. Kendini seviyorsan, yol yakinken bu nisani at.

Ama sen kirlinca sorun yok, sana direktif verince sorun yok. Gücü kime yetene..

Sana simdiden söylüyorum, çok mutsuz bir evliligin olur. Kayin ailen sürekli sizin evde olur yada sen sürekli gitmek zorunda kalirsin. Onlara misafir geldiginde yardim etmek zorunda kalirsin,.. Adam simdi tavir yapiyor ama en azindan uzak, ayni evde olunca o soguk savas dayanilmaz olur.

Adamda bir zihniyet sorunu var, degistiremezsin. Simdi bu konuda tavir yapsan bile, baska ailesi ile ilgili konuda yine öne çikar. Seni bir birey olarak görmüyor.Kendisinin bir uzantisini, ailesine bir hizmetçi olarak görüyor. Kendini seviyorsan, yol yakinken bu nisani at.
Bende bunu düşünüyorum kendisi burda değil benden sürekli annesigile gitmemi istiyordu
Ben kendisinden anneme babamı ara kardeşlerimi ara gibi bir talebim olmadı

Bu olaylar olduğunda ise düşünemediler diyor.
Bence aileni uyarmalisin dediğimde ne dicem diyor
Ben ailemi kıramam diyor.
Ben kırılıyorum ailesi kırılmasın ne güzel bir dünya ya.

Mesafe gerçekten güzel bir şey. Sizinle samimi olmak istemiyor eltiniz, o kadar net ki bu durum.
Kimse istiyor diye birilerine gitmem, ben istiyorsam giderim. Kimse istiyor diye misafir de çağırmam, ben istiyorsam çağırırım. 13 yıllık kocam bana anneme git diye emrivaki yapamıyor, siz daha nişanlısınız ve nişanlınız size emrivaki yapıyor.
Sorunların ayak sesleri geliyor, evlenince bunu ikiye üçe katlayın. Şimdiden sınırlarınızı net çizin sonra çok ağlarsınız.
Fazla muhabbet tez ayrılık getiriyor, tecrübe ile sabit bu. Sınırların çizilmediği ilişkiler yüksek oran da sorunla sonuçlanıyor.
Doğum günü konusu fiyasko, davet yapılıyor ve size söylenmiyor, nişanlınız bunu duyduğu halde olsun sen git diyor, ne münasebet davet edilmediğim yerde ne işim var diye net bir şekil de neden konuşmuyorsunuz?

Back