- 26 Aralık 2022
- 253
- 229
- 33

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne olsun ya aynı valla. son kontrolde doktor büyük ihtimal kız dedi ama16 da kesinleşiyormuş ya hala değişecek gibi geliyor.Tmd2020 nasıl gidiyor bebişin cinsiyeti belli oldu mu
FireflyDream senin bebisin nasıl gebeliğin nasıl ilerliyor
![]()
Tebrik ederimmm çok sevindimne olsun ya aynı valla. son kontrolde doktor büyük ihtimal kız dedi ama16 da kesinleşiyormuş ya hala değişecek gibi geliyor.
bulantılarım hafifledi gibi tam unutturmuyor ama daha iyiyim
evet yaFireflyDream sen neler yapıyorsun
Ayy canısı sen beni karıştırdın ben hamiş değilimBerceste3 sen neler yapıyorsun. oruç devam mı ? kızımda da 2 sene tutamadım geçen sene tutmuştum bu sene yine tutamıyorum. seneye de allah nasip ederse emzirirsem yine tutamam herhalde
kısmet
Ben iyiyim canım şükür. Adetim her zaman geç gelir bu ay zamanında oldu sağolsun
İyiyim çok şükür
Sağlık olsun. Ben de iyiyim oruçtu iş güçtü derken zaman geldi geçti bata kaldı 2 gün, pazar günü bat artık bakalım ne olacak. Ben kafadan sildim attım onu gerçi olmayacak gözüyle bakıyorumBen iyiyim canım şükür. Adetim her zaman geç gelir bu ay zamanında oldu sağolsunramazana özel sanırım. Pazartesi oldum.
Sen nasılsın ne kadar kaldı bat a
Maşallah size zİyiyim çok şüküryarın 12. Haftama giriyorum
2’li tarama filan hiç yaptırmadan direkt fetal dna testi yaptıracağım yarın.
büyüyoruz çok şükür, son 1haftadır yoğun bi halsizlik uyku durumu var bikaç gündür de kaslarım ağrıyor normalmiş ama herkeste aynısı oluyomuş genelde.
Her şey yolunda gidiyo maşallah.
Siz de ne var ne yok kızlar?
Anladım canım. Hayırlısı olsun inşallah en yakın zamanda olur. Belki sürpriz yapar 2 gün sonra sanaSağlık olsun. Ben de iyiyim oruçtu iş güçtü derken zaman geldi geçti bata kaldı 2 gün, pazar günü bat artık bakalım ne olacak. Ben kafadan sildim attım onu gerçi olmayacak gözüyle bakıyorum
Bende 9 haftalık oldum bugün. En son 2 hafta önce gördüm. Cumartesi gene gideceğim. O zamanda iyi görürsem inanacağım inşallah hamile olduğumane olsun ya aynı valla. son kontrolde doktor büyük ihtimal kız dedi ama16 da kesinleşiyormuş ya hala değişecek gibi geliyor.
bulantılarım hafifledi gibi tam unutturmuyor ama daha iyiyim
evet yaFireflyDream sen neler yapıyorsun
Yok yok karıştırmadımAyy canısı sen beni karıştırdın ben hamiş değilimtutuyorum valla. Bata iki gün var hayırlısı bakalım
Bakalımm artık olursa ilk buraya yazarımAnladım canım. Hayırlısı olsun inşallah en yakın zamanda olur. Belki sürpriz yapar 2 gün sonra sana![]()
Evet canım Türkiye’deyim hala. fetal dna sürecine kadar beklemek istedim en azından ilk 3 aylık stresli dönemi ailemin yanında geçirmek istedim.Maşallah size zhadi hayırlı sonuçlar alırsın inşallah sen türkiyedesin değil mi hala
Allah razı olsun her zaman aklıma geldikçe sizleri de dualarıma ekliyorum Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerimize kavuştursun. Fetal dna sonucu ne zaman çıkacak pekiEvet canım Türkiye’deyim hala. fetal dna sürecine kadar beklemek istedim en azından ilk 3 aylık stresli dönemi ailemin yanında geçirmek istedim.inşallahh ben sizler için dua ediyorum sizler de bizim için dua edin
inşallah güzel sonuçlar alalım hepimiz
![]()
Merkezi Ankara olan bi kuruma gidiyorum 5 güne çıkar diyolar yarın öğlen gidicem daha detaylı bilgi alırım zaten canım.Allah razı olsun her zaman aklıma geldikçe sizleri de dualarıma ekliyorum Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerimize kavuştursun. Fetal dna sonucu ne zaman çıkacak peki
Hadi bakalım hayırlısı olsun o zamanMerkezi Ankara olan bi kuruma gidiyorum 5 güne çıkar diyolar yarın öğlen gidicem daha detaylı bilgi alırım zaten canım.![]()
Canım kurtlumuzKızlarr kurtlunuz geldi. Nen yine dayanamadım test yaptım hahdh batım 23. Bi bakar mısınız ne diyorsunuz?FireflyDream
fufucum
Sondurak2515
Tmd2020
Üstteki erken gebelik testi. Alttaki ovulasyon testi. Bu sefer artımed de değil
Eki Görüntüle 3563855 Eki Görüntüle 3563856