Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Tmd2020 Tmd2020 nasıl gidiyor bebişin cinsiyeti belli oldu mu 😻
FireflyDream FireflyDream senin bebisin nasıl gebeliğin nasıl ilerliyor 💞
ne olsun ya aynı valla. son kontrolde doktor büyük ihtimal kız dedi ama16 da kesinleşiyormuş ya hala değişecek gibi geliyor.
bulantılarım hafifledi gibi tam unutturmuyor ama daha iyiyim
evet ya FireflyDream FireflyDream sen neler yapıyorsun

Berceste3 Berceste3 sen neler yapıyorsun. oruç devam mı ? kızımda da 2 sene tutamadım geçen sene tutmuştum bu sene yine tutamıyorum. seneye de allah nasip ederse emzirirsem yine tutamam herhalde
kısmet

Berceste3 Berceste3 sen neler yapıyorsun. oruç devam mı ? kızımda da 2 sene tutamadım geçen sene tutmuştum bu sene yine tutamıyorum. seneye de allah nasip ederse emzirirsem yine tutamam herhalde
kısmet
Ayy canısı sen beni karıştırdın ben hamiş değilim 😂 tutuyorum valla. Bata iki gün var hayırlısı bakalım

İyiyim çok şükür 🙏🙏 yarın 12. Haftama giriyorum 🧿 2’li tarama filan hiç yaptırmadan direkt fetal dna testi yaptıracağım yarın. 🙏🙏 büyüyoruz çok şükür, son 1haftadır yoğun bi halsizlik uyku durumu var bikaç gündür de kaslarım ağrıyor normalmiş ama herkeste aynısı oluyomuş genelde. ♥️
Her şey yolunda gidiyo maşallah. 🌸
Siz de ne var ne yok kızlar?

Ben iyiyim canım şükür. Adetim her zaman geç gelir bu ay zamanında oldu sağolsun 😅 ramazana özel sanırım. Pazartesi oldum.
Sen nasılsın ne kadar kaldı bat a
Sağlık olsun. Ben de iyiyim oruçtu iş güçtü derken zaman geldi geçti bata kaldı 2 gün, pazar günü bat artık bakalım ne olacak. Ben kafadan sildim attım onu gerçi olmayacak gözüyle bakıyorum

İyiyim çok şükür 🙏🙏 yarın 12. Haftama giriyorum 🧿 2’li tarama filan hiç yaptırmadan direkt fetal dna testi yaptıracağım yarın. 🙏🙏 büyüyoruz çok şükür, son 1haftadır yoğun bi halsizlik uyku durumu var bikaç gündür de kaslarım ağrıyor normalmiş ama herkeste aynısı oluyomuş genelde. ♥️
Her şey yolunda gidiyo maşallah. 🌸
Siz de ne var ne yok kızlar?
Maşallah size z💞 hadi hayırlı sonuçlar alırsın inşallah sen türkiyedesin değil mi hala

Sağlık olsun. Ben de iyiyim oruçtu iş güçtü derken zaman geldi geçti bata kaldı 2 gün, pazar günü bat artık bakalım ne olacak. Ben kafadan sildim attım onu gerçi olmayacak gözüyle bakıyorum
Anladım canım. Hayırlısı olsun inşallah en yakın zamanda olur. Belki sürpriz yapar 2 gün sonra sana 🤗

ne olsun ya aynı valla. son kontrolde doktor büyük ihtimal kız dedi ama16 da kesinleşiyormuş ya hala değişecek gibi geliyor.
bulantılarım hafifledi gibi tam unutturmuyor ama daha iyiyim
evet ya FireflyDream FireflyDream sen neler yapıyorsun
Bende 9 haftalık oldum bugün. En son 2 hafta önce gördüm. Cumartesi gene gideceğim. O zamanda iyi görürsem inanacağım inşallah hamile olduğuma 🥰 mide bulantıları var ama çok zorlamıyor. Halsizlik oluyor onun dışında iyiyim çok şükür ❤️

Maşallah size z💞 hadi hayırlı sonuçlar alırsın inşallah sen türkiyedesin değil mi hala
Evet canım Türkiye’deyim hala. fetal dna sürecine kadar beklemek istedim en azından ilk 3 aylık stresli dönemi ailemin yanında geçirmek istedim. 🌸 inşallahh ben sizler için dua ediyorum sizler de bizim için dua edin 🙏🌸 inşallah güzel sonuçlar alalım hepimiz ♥️♥️

Evet canım Türkiye’deyim hala. fetal dna sürecine kadar beklemek istedim en azından ilk 3 aylık stresli dönemi ailemin yanında geçirmek istedim. 🌸 inşallahh ben sizler için dua ediyorum sizler de bizim için dua edin 🙏🌸 inşallah güzel sonuçlar alalım hepimiz ♥️♥️
Allah razı olsun her zaman aklıma geldikçe sizleri de dualarıma ekliyorum Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerimize kavuştursun. Fetal dna sonucu ne zaman çıkacak peki

Allah razı olsun her zaman aklıma geldikçe sizleri de dualarıma ekliyorum Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerimize kavuştursun. Fetal dna sonucu ne zaman çıkacak peki
Merkezi Ankara olan bi kuruma gidiyorum 5 güne çıkar diyolar yarın öğlen gidicem daha detaylı bilgi alırım zaten canım. 🙏♥️

Kızlarr kurtlunuz geldi. Nen yine dayanamadım test yaptım hahdh batım 23. Bi bakar mısınız ne diyorsunuz? FireflyDream FireflyDream fufucum fufucum Sondurak2515 Sondurak2515 Tmd2020 Tmd2020
Üstteki erken gebelik testi. Alttaki ovulasyon testi. Bu sefer artımed de değil 😂
IMG_2855.webp
IMG_2843.webp

Back
X