Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızzzzzzz bu neeeeeğğğğKızlarr kurtlunuz geldi. Nen yine dayanamadım test yaptım hahdh batım 23. Bi bakar mısınız ne diyorsunuz?FireflyDream
fufucum @Sondurak2515
Tmd2020
Üstteki erken gebelik testi. Alttaki ovulasyon testi. Bu sefer artımed de değil
Eki Görüntüle 3563855 Eki Görüntüle 3563856
Valla canım ben sürpriz eşim yurtdışına dönünc öğrenmiştim ve telefonda söylemek zorunda kaldım. Eğer gitmeden testte pozitifi alsaydım kesinlikle yüzyüze söylemek isterdim.. bence söylemelisin kuzuBugün yetişemem artık geçti.
Peki eşime söylemeli miyim? Pazartesi memeleketime gideceğim eğer şimdi söylemezsem on beş gün ayrıyız telefonda öı söyleyeceğim![]()
Özel yok burada batım da 23Berceste3 ne zamandı senin bat
özele filan gitsen kan versen
ama bu baya bağırıyor buradayım ben diye
yaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
Of çok heyecanlıyım ben bu hafta bi de tam beş ayrı kişi beni arayıp seni rüyamda gördüm hamleydin oğlun oluyordu dediKızzzzzzz bu neeeeeğğğğtüylerim diken diken oldu. Çok güzel çok güzel
bu bir kere erken bile döllenmiş olabilir. Çok nettttt
kız bütün şansını dene kan vermeye çalış. Eşine de söyle yüz yüze en güzeli. Hiç bekleme.
![]()
tüh beeeeÖzel yok burada batım da 23![]()
Bi hastane var zaten sadece o da bakmıyor mecbur bekiycrm ama heyecandan duramıyorumtüh beeee
pazartesiye mi kaldı
acilde verilmiyor mu ya bazı yerler yapıyor ama
ay çok heyecanlı yaaaaa :)
Yakın şehirlerde yok mu binin gidinBi hastane var zaten sadece o da bakmıyor mecbur bekiycrm ama heyecandan duramıyorum![]()
Pazartesi memlekete ayak basar basmaz sağlık ocağına koşacağımYakın şehirlerde yok mu binin gidin![]()
Hiç endişelenme canım, çok fazla kanaması olan kadınlar oldu bebişleri gayet iyi sağlıklı.. çok çok kanaması olup sağlıklıca kucağına alan kadınlar da var maşallah.. sen yatıp dinlenmene bak.. keyfine bak.. sakın stres yapma stres en büyüm kötülük zaten. Dualarım seninle canımKızlar benimde gece kanamam oldu. Bugün de randevum vardı allahtan. Büyümüş bebeğim iyiymiş ama doktor rapor yazdı bir hafta yatacağım. Dua edin bana![]()
Kızlar benimde gece kanamam oldu. Bugün de randevum vardı allahtan. Büyümüş bebeğim iyiymiş ama doktor rapor yazdı bir hafta yatacağım. Dua edin bana![]()
Çok geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallah çok şükür iyi bebişin. Rabbim onu sana bağışlasın inşallah. Kanama birçok gebede olabilen bi şey içini ferah tutKızlar benimde gece kanamam oldu. Bugün de randevum vardı allahtan. Büyümüş bebeğim iyiymiş ama doktor rapor yazdı bir hafta yatacağım. Dua edin bana![]()
yaaa inanamıyorumçok sevindim çoookkkk
hayırlı olsunnn darısı başıma inşallah
![]()
Berceste3 ben bu ay iki günde bir ilişki ile devam ediyorum ovülasyon testi yapmadım ama bir hafta olcak baya akıntım oluyor bu ay uzun sürdü akıntı süreci geç yumurtlayacağım ama çok önemsemiyorum olmazs üzülmem bu ay
![]()
Eşine söyledin mi canım? Yarın kan vermeye gideceksin di miteşekkür ederimm amin inşallah hepimiz sağlıkla kucaklayalım bebislerimizi inşallah
Söyledimm çok sevindi o daEşine söyledin mi canım? Yarın kan vermeye gideceksin di mi![]()
Nooo evdeyim daha çıkmadım az önce uyandımBerceste3 günaydınn gittin mi kan vermeye
Kızzz ne bekliyosunnnn gitseneeeeSöyledimm çok sevindi o dahayır kan vermeye gitmedim evdeyim valizimi topluyorum
![]()
Veremedim ya valla anca hazırlandım yoka çıktım zaten daha varamadım bileee. Yarına kaldıKızzz ne bekliyosunnnn gitseneeeesaat olmuş kaçç hahaha koş koşşş