Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Kızlarr kurtlunuz geldi. Nen yine dayanamadım test yaptım hahdh batım 23. Bi bakar mısınız ne diyorsunuz? FireflyDream FireflyDream fufucum fufucum @Sondurak2515 Tmd2020 Tmd2020
Üstteki erken gebelik testi. Alttaki ovulasyon testi. Bu sefer artımed de değil 😂
Eki Görüntüle 3563855 Eki Görüntüle 3563856
Kızzzzzzz bu neeeeeğğğğ ❤️ tüylerim diken diken oldu. Çok güzel çok güzel ❤️❤️❤️ bu bir kere erken bile döllenmiş olabilir. Çok nettttt 🌸❤️ kız bütün şansını dene kan vermeye çalış. Eşine de söyle yüz yüze en güzeli. Hiç bekleme. 😍❤️

Bugün yetişemem artık geçti.
Peki eşime söylemeli miyim? Pazartesi memeleketime gideceğim eğer şimdi söylemezsem on beş gün ayrıyız telefonda öı söyleyeceğim 🥺
Valla canım ben sürpriz eşim yurtdışına dönünc öğrenmiştim ve telefonda söylemek zorunda kaldım. Eğer gitmeden testte pozitifi alsaydım kesinlikle yüzyüze söylemek isterdim.. bence söylemelisin kuzu 😍😍😍♥️♥️♥️

Kızzzzzzz bu neeeeeğğğğ ❤️ tüylerim diken diken oldu. Çok güzel çok güzel ❤️❤️❤️ bu bir kere erken bile döllenmiş olabilir. Çok nettttt 🌸❤️ kız bütün şansını dene kan vermeye çalış. Eşine de söyle yüz yüze en güzeli. Hiç bekleme. 😍❤️
Of çok heyecanlıyım ben bu hafta bi de tam beş ayrı kişi beni arayıp seni rüyamda gördüm hamleydin oğlun oluyordu dedi 😂 çok yükseldim ya

Kızlar benimde gece kanamam oldu. Bugün de randevum vardı allahtan. Büyümüş bebeğim iyiymiş ama doktor rapor yazdı bir hafta yatacağım. Dua edin bana ❤️

Kızlar benimde gece kanamam oldu. Bugün de randevum vardı allahtan. Büyümüş bebeğim iyiymiş ama doktor rapor yazdı bir hafta yatacağım. Dua edin bana ❤️
Hiç endişelenme canım, çok fazla kanaması olan kadınlar oldu bebişleri gayet iyi sağlıklı.. çok çok kanaması olup sağlıklıca kucağına alan kadınlar da var maşallah.. sen yatıp dinlenmene bak.. keyfine bak.. sakın stres yapma stres en büyüm kötülük zaten. Dualarım seninle canım 🤲🏻🤲🏻🌸🌸🌸

Çok geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallah çok şükür iyi bebişin. Rabbim onu sana bağışlasın inşallah. Kanama birçok gebede olabilen bi şey içini ferah tut 💖

yaaa inanamıyorum 😍😍 çok sevindim çoookkkk 🥹🥹 hayırlı olsunnn darısı başıma inşallah 🥰 Berceste3 Berceste3 ben bu ay iki günde bir ilişki ile devam ediyorum ovülasyon testi yapmadım ama bir hafta olcak baya akıntım oluyor bu ay uzun sürdü akıntı süreci geç yumurtlayacağım ama çok önemsemiyorum olmazs üzülmem bu ay 😊

yaaa inanamıyorum 😍😍 çok sevindim çoookkkk 🥹🥹 hayırlı olsunnn darısı başıma inşallah 🥰 Berceste3 Berceste3 ben bu ay iki günde bir ilişki ile devam ediyorum ovülasyon testi yapmadım ama bir hafta olcak baya akıntım oluyor bu ay uzun sürdü akıntı süreci geç yumurtlayacağım ama çok önemsemiyorum olmazs üzülmem bu ay 😊
🥰🥰 teşekkür ederimm amin inşallah hepimiz sağlıkla kucaklayalım bebislerimizi inşallah

Back
X