- 26 Aralık 2022
- 251
- 226
- 33
Kız çizgi saniyesinde çıktı ya şok oldum elim ayağım titredi çok heyecanlıyımCanım kurtlumuzhayırlı olsun. Baya pozitif bunlar
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız çizgi saniyesinde çıktı ya şok oldum elim ayağım titredi çok heyecanlıyımCanım kurtlumuzhayırlı olsun. Baya pozitif bunlar
![]()
Yani pek beklenecek hâli kalmamıs baya koyu çünküKız çizgi saniyesinde çıktı ya şok oldum elim ayağım titredi çok heyecanlıyımnapsam netsem beklesem mi batı
Ay canımmmmKızlarr kurtlunuz geldi. Nen yine dayanamadım test yaptım hahdh batım 23. Bi bakar mısınız ne diyorsunuz? @FireflyDreamfufucum
Sondurak2515
Tmd2020
Üstteki erken gebelik testi. Alttaki ovulasyon testi. Bu sefer artımed de değil
Eki Görüntüle 3563855 Eki Görüntüle 3563856
devlet hastanesi aciline gitsem bakarlar mı acaba? Geçen ay bakmamıştı ne dediysem de. Sağlık ocağına da yetişemem. Hayırlısıyla inşallah en kısa zamandakavuşuruz bebişlerimize. 7 ay oldu ben kürtaj olalı artık ümitsizliğe düşmek üzereydim. Bakalım inşallah sorunsuz sağlıkla afiyetle ilerlerYani pek beklenecek hâli kalmamıs baya koyu çünkübence kan ver. 2 gün sonra yine verirsin. Sonra kese için falan gidersin
tekrardan hayırlı olsun kız
benle beraber kürtaj olan arkadaşımın da gebelik haberi aldım geçen gün . Ramazan bereketli oluyor hadi bakalım
![]()
Kız yemin ettAy canımmmmvallahi billahi bu gayet net pozitif maşallaahhhhh… gözlerim doldu çok mutlu oldummm..
çok net çıkmış kan vermeye koş hadi
![]()
Devlet Hastanesi'ne gitme canım. Bakmazlar. Ki genelde çok yoğun oluyor. Bu tarz şeyler için rahatsız etmemek gerek. Ya yarın sağlık ocağına gidersin. O da 11 e kadar gitmen gerekiyor diye biliyorum. Ya da özele gidebilirsin bugün. Artık duruma göre hareket edersindevlet hastanesi aciline gitsem bakarlar mı acaba? Geçen ay bakmamıştı ne dediysem de. Sağlık ocağına da yetişemem. Hayırlısıyla inşallah en kısa zamandakavuşuruz bebişlerimize. 7 ay oldu ben kürtaj olalı artık ümitsizliğe düşmek üzereydim. Bakalım inşallah sorunsuz sağlıkla afiyetle ilerler
Koş koşşş gitt teste hadiiii baya net bu beta çıkar bundaKız yemin ettsadece bana görünüyo ikinci çizgi sanki öyle beklemiyordum öyle imkansız geliyordu bu ay çok heyecanlıyım yaa
![]()
yok canım ne alaka gayet bakıyolar bakmak zorundalar. Sağlık ocakları sisteme geç düşüyo. Ben hep devlette takip etmiştim betayı.Devlet Hastanesi'ne gitme canım. Bakmazlar. Ki genelde çok yoğun oluyor. Bu tarz şeyler için rahatsız etmemek gerek. Ya yarın sağlık ocağına gidersin. O da 11 e kadar gitmen gerekiyor diye biliyorum. Ya da özele gidebilirsin bugün. Artık duruma göre hareket edersin![]()
Olduğum yerde özel yokDevlet Hastanesi'ne gitme canım. Bakmazlar. Ki genelde çok yoğun oluyor. Bu tarz şeyler için rahatsız etmemek gerek. Ya yarın sağlık ocağına gidersin. O da 11 e kadar gitmen gerekiyor diye biliyorum. Ya da özele gidebilirsin bugün. Artık duruma göre hareket edersin![]()
Bakmak zorunda değilleryok canım ne alaka gayet bakıyolar bakmak zorundalar. Sağlık ocakları sisteme geç düşüyo. Ben hep devlette takip etmiştim betayı.
Önceki gebeliğimde sağlık ocağında vermiştim iki saate çıkmıştı geçen de devlete gittim almadılar kan ne dediysem napsam ben şimdikKoş koşşş gitt teste hadiiii baya net bu beta çıkar bundasağlık ocağına değil devlete git canım acilden gir gebelik testi yaptırıcam beta de gir. O onlara bi iş yükü değil. sağlık ocaklarında 2 gün sonra sistem düşebiliyomuş. Ben hep devlette takip ettim kanı. Bi de her aynı yerde aynı saatte vermeye çalış takip için.
Berceste3
Acildeki doktora ilaç kullanacağım ama gebelik şüphem var bakabilir miyiz demiştim yok yok değilsin boşver bakmayalım deyip yollamıştı beni hahaha çok yoğun ama buranın aciliBakmak zorunda değilleryani acil bir durum haricinde bakmak zorunda değiller. Sen de insiyatif kullanmışlar. Eğer kanaması veya düşük tehlikesi yoksa bakmazlar. Bir de senin gittiğin yer yoğun değildir. Yoğun olsa bu sebeple bakmazlar kesinlikle. Aciller acil hastalar için
![]()
Bugün cuma olduğunu unutmusum ya. Ben ilk gebeligimde özel hastanenin olmadığı bir küçük ilcedeydim. Acile gittim. Kadın doğuma gidin acilde bakamayiz dediler. Poliklinikte yer olduğu için beni araya aldılar. Yer olmasaydı bakmayacaklardı. Ya bekleyeceksin. Ya da tekrar şansını deneyeceksin. BilemiyorumOlduğum yerde özel yokyoksa koşa koşa giderdim. Sağlık ocağı yarın var mı? Emin misin?
Bilemiyorum benim gittiğim zaten doğum hastanesiydi onun da etkisi olabilir.Bakmak zorunda değilleryani acil bir durum haricinde bakmak zorunda değiller. Sen de insiyatif kullanmışlar. Eğer kanaması veya düşük tehlikesi yoksa bakmazlar. Bir de senin gittiğin yer yoğun değildir. Yoğun olsa bu sebeple bakmazlar kesinlikle. Aciller acil hastalar için
![]()
O zaman öyle olmuşsa git ver canım sağlık ocağında. Pazartesi gidersin yine.Önceki gebeliğimde sağlık ocağında vermiştim iki saate çıkmıştı geçen de devlete gittim almadılar kan ne dediysem napsam ben şimdik
Bulunduğum yerde kadın doğumda yer bulabilmek mümkün değilBugün cuma olduğunu unutmusum ya. Ben ilk gebeligimde özel hastanenin olmadığı bir küçük ilcedeydim. Acile gittim. Kadın doğuma gidin acilde bakamayiz dediler. Poliklinikte yer olduğu için beni araya aldılar. Yer olmasaydı bakmayacaklardı. Ya bekleyeceksin. Ya da tekrar şansını deneyeceksin. Bilemiyorum
Bugün yetişemem artık geçti.Bilemiyorum benim gittiğim zaten doğum hastanesiydi onun da etkisi olabilir.
Ama forumda benimle o dönem bulundukları şehirlerde devlete giden de çok kişi vardı.
O zaman öyle olmuşsa git ver canım sağlık ocağında. Pazartesi gidersin yine.
Onunla alakası olabilir. Ben şuan bursadayim. Ve her hastane o kadar dolu ki. Şimdi kalkıp beta takibi için acile gitsem beni baya kovarlarBilemiyorum benim gittiğim zaten doğum hastanesiydi onun da etkisi olabilir.
Ama forumda benimle o dönem bulundukları şehirlerde devlete giden de çok kişi vardı.
O zaman öyle olmuşsa git ver canım sağlık ocağında. Pazartesi gidersin yine.
Aynen canım azıcık daha sabret öyle yaparsın. Cok şükür testin baya koyu bat öncesine göre. O yüzden kendini strese sokma.Bulunduğum yerde kadın doğumda yer bulabilmek mümkün değilo zaman bekliycem pazartesi memleketime gidiyorum orada artık verebilirim ancak
Ben bu konularda sabırsız olduğum için kesin söylerdimBugün yetişemem artık geçti.
Peki eşime söylemeli miyim? Pazartesi memeleketime gideceğim eğer şimdi söylemezsem on beş gün ayrıyız telefonda öı söyleyeceğim![]()
Muhtemelen ben de eve gidince söylerim akşamAynen canım azıcık daha sabret öyle yaparsın. Cok şükür testin baya koyu bat öncesine göre. O yüzden kendini strese sokma.İnşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini
Ben bu konularda sabırsız olduğum için kesin söylerdim![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaKızlarr kurtlunuz geldi. Nen yine dayanamadım test yaptım hahdh batım 23. Bi bakar mısınız ne diyorsunuz? @FireflyDreamfufucum
Sondurak2515
Tmd2020
Üstteki erken gebelik testi. Alttaki ovulasyon testi. Bu sefer artımed de değil
Eki Görüntüle 3563855 Eki Görüntüle 3563856