Benim tam 28.gününde olduBoş gebelik sonrası düşükten sonra ilk regliniz ne zaman oldu?
Dün yine alerji tuttu iğne vuruldum şimdi biraz daha iyiyim ama kaşıntım var. Neden oldu anlamadım hayatımda ilk defa oluyor alerjim yoktu bir şeye normalde farklı bir şey de yemedim ama bilemiyorum geçer inşallahÇok geçmiş olsun. Nasıl oldun daha iyi misin?
Hayırlısıyla atlatır önümüzdeki ay da sağlıkla bebişine kavuşursun inşallah
ya ben şeye de çok inanıyorum. mesela bi şeyi çok istiyorsun olmuyor sonra tamam diyorsun ben vazgeçtim demek ki kısmetimde yok. o istediğin şey oluyorDün yine alerji tuttu iğne vuruldum şimdi biraz daha iyiyim ama kaşıntım var. Neden oldu anlamadım hayatımda ilk defa oluyor alerjim yoktu bir şeye normalde farklı bir şey de yemedim ama bilemiyorum geçer inşallahinşallah bakalım bu ay kendimi sadece ramazana ibadete vereceğim bebek düşünmemeye çalışacağım iki gün boş bi gün dolu şeklinde değerlendircem olursa olur olmazsa diğer ay ovülasyon yaparım inşallah rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir şekilde hamile kalmayı nasip etsin ve bebeklerimize sağlıcakla kavuşalım inşallah sadece biraz artık hamile bebek görünce dayanamayıp ağlıyorum sonra geçiyor işte duyguları saklamak birazcık zor geliyor
Canım çok geçmiş olsun.. Bu ara pek giremedim de yeni gördüm.. Ben de ovulasyon yapmadım bu ay ve değerlendirmeye bile dikkat etmedim. Biraz psikolojik olarak rahatlamaya da ihtiyacımız var sanırım. Gelecek ay bakarım duruma diyorum ben de ramazanda düşünmek istemiyorum. Hakkımızda en hayırlı en güzel en kolay şekilde ve aratmadan nasip etsin RabbimDün yine alerji tuttu iğne vuruldum şimdi biraz daha iyiyim ama kaşıntım var. Neden oldu anlamadım hayatımda ilk defa oluyor alerjim yoktu bir şeye normalde farklı bir şey de yemedim ama bilemiyorum geçer inşallahinşallah bakalım bu ay kendimi sadece ramazana ibadete vereceğim bebek düşünmemeye çalışacağım iki gün boş bi gün dolu şeklinde değerlendircem olursa olur olmazsa diğer ay ovülasyon yaparım inşallah rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir şekilde hamile kalmayı nasip etsin ve bebeklerimize sağlıcakla kavuşalım inşallah sadece biraz artık hamile bebek görünce dayanamayıp ağlıyorum sonra geçiyor işte duyguları saklamak birazcık zor geliyor
Kaybettiğim bebeğim tam bunu dediğim ay olmuştu ben de inanıyorum bu dediğine. Şimdi başaramıyorum ama düşünüyorum. Bu ay saldım ama iliski de totalde 2 Kez oldu reglden beri ve yumurtlama tahmin ettiğim günler ilişki olmadı. Biraz fazla saldım galiba ayarım yokya ben şeye de çok inanıyorum. mesela bi şeyi çok istiyorsun olmuyor sonra tamam diyorsun ben vazgeçtim demek ki kısmetimde yok. o istediğin şey oluyor
ben bunu daha önce çok denedim. kafaya taktım bi sınavım vardı. olmuyordu tamam dedim benden olmayacak sonra pat diye oldu.
vazgeçtiğin şey sana hızla gelir murphy kanunudur bak bu
vazgeç , çok zor ama dene canım vazgeç. tamam de olmayacak demek ki denemicem artık allahın bi bildiği vardır de
bide öyle dene bakalım ne olacak
Kaybettiğim bebeğim tam bunu dediğim ay olmuştu ben de inanıyorum bu dediğine. Şimdi başaramıyorum ama düşünüyorum. Bu ay saldım ama iliski de totalde 2 Kez oldu reglden beri ve yumurtlama tahmin ettiğim günler ilişki olmadı. Biraz fazla saldım galiba ayarım yok
Ya ben kendim de normal değilim artık zombiye bağladım 2 aydır özellikle nobet nobetyok ya salsan da olacak olunca oluyor. işte bazen dilin vazgeçtim diyor ama için öyle demiyor. senin çalışma şartlarında rutin değil ya nöbetlerin filan oluyor. o yüzden çok normal günlerini kaçırman
Evet bunu yapmaya çalışacağım inşallahya ben şeye de çok inanıyorum. mesela bi şeyi çok istiyorsun olmuyor sonra tamam diyorsun ben vazgeçtim demek ki kısmetimde yok. o istediğin şey oluyor
ben bunu daha önce çok denedim. kafaya taktım bi sınavım vardı. olmuyordu tamam dedim benden olmayacak sonra pat diye oldu.
vazgeç , çok zor ama dene canım vazgeç. tamam de olmayacak demek ki denemicem artık allahın bi bildiği vardır de
Kesinlikle daha kürtaj acısı tam geçmeden bir de bu ay olmadı şu ay olmadı diyerek iyice yorduk ruhumuzu geleceği vakit belli kaderde biraz tevekkül edip bırakacağım akışaCanım çok geçmiş olsun.. Bu ara pek giremedim de yeni gördüm.. Ben de ovulasyon yapmadım bu ay ve değerlendirmeye bile dikkat etmedim. Biraz psikolojik olarak rahatlamaya da ihtiyacımız var sanırım. Gelecek ay bakarım duruma diyorum ben de ramazanda düşünmek istemiyorum. Hakkımızda en hayırlı en güzel en kolay şekilde ve aratmadan nasip etsin Rabbim
Çok geçmiş olsun tekrarı olmaz inşallah. Acaba neden oldu ya çok tuhaf.Dün yine alerji tuttu iğne vuruldum şimdi biraz daha iyiyim ama kaşıntım var. Neden oldu anlamadım hayatımda ilk defa oluyor alerjim yoktu bir şeye normalde farklı bir şey de yemedim ama bilemiyorum geçer inşallahinşallah bakalım bu ay kendimi sadece ramazana ibadete vereceğim bebek düşünmemeye çalışacağım iki gün boş bi gün dolu şeklinde değerlendircem olursa olur olmazsa diğer ay ovülasyon yaparım inşallah rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir şekilde hamile kalmayı nasip etsin ve bebeklerimize sağlıcakla kavuşalım inşallah sadece biraz artık hamile bebek görünce dayanamayıp ağlıyorum sonra geçiyor işte duyguları saklamak birazcık zor geliyor
Ben de bu kafa yapısına girmek istiyorum ama aklımdan çıkmıyorya ben şeye de çok inanıyorum. mesela bi şeyi çok istiyorsun olmuyor sonra tamam diyorsun ben vazgeçtim demek ki kısmetimde yok. o istediğin şey oluyor
ya işte çok zor , en son artık tak ediyor öyle bu kafaya giriyorsun :)Ben de bu kafa yapısına girmek istiyorum ama aklımdan çıkmıyor
Benimde döngüm normalde 28 günde bir. Umarım olması gereken vakitte ben de olurım, ona göre tedavi planlamak istiyoruz.Benim tam 28.gününde oldu
Evet tam olarak öyle kıskanmak üzülmek değil de için buruk oluyor işteÇok geçmiş olsun tekrarı olmaz inşallah. Acaba neden oldu ya çok tuhaf.
Aynen ben de öyle yapıyorum. Kendimi ibadete verdimamin güzel duaların için. Ve seni çok iyi anlıyorum. Görünce kıskanmıyorum ya da üzülmüyorum ama duygulanıyorum bana da nasip olsun diyorum
Eğer bu mantaliteyi kendine inandırarak yaparsan ben senden bi dahaki aya çok güzel haberler geleceğini hissettim B birmihman . Aynen istemiyosan girme de buraya, gireceksen de bambaşka alakasız entrikalı kaoslu dizi gibi başka topicler var oraya dadan yaz yorumlar kafan dağılsın.Dün yine alerji tuttu iğne vuruldum şimdi biraz daha iyiyim ama kaşıntım var. Neden oldu anlamadım hayatımda ilk defa oluyor alerjim yoktu bir şeye normalde farklı bir şey de yemedim ama bilemiyorum geçer inşallahinşallah bakalım bu ay kendimi sadece ramazana ibadete vereceğim bebek düşünmemeye çalışacağım iki gün boş bi gün dolu şeklinde değerlendircem olursa olur olmazsa diğer ay ovülasyon yaparım inşallah rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir şekilde hamile kalmayı nasip etsin ve bebeklerimize sağlıcakla kavuşalım inşallah sadece biraz artık hamile bebek görünce dayanamayıp ağlıyorum sonra geçiyor işte duyguları saklamak birazcık zor geliyor
seninde ramazanın mübarek olsun canım.Eğer bu mantaliteyi kendine inandırarak yaparsan ben senden bi dahaki aya çok güzel haberler geleceğini hissettim birmihran. Aynen istemiyosan girme de buraya, gireceksen de bambaşka alakasız entrikalı kaoslu dizi gibi başka topicler var oraya dadan yaz yorumlar kafan dağılsın.
bu ay mükemmel bi ay, ibadettir oruçtur iftarlardır filan derken zaten keyifle yoğun geçer..
Herkesin ramazanı mübarek olsun kızlarımrabbim istediğimiz gönlümüzden geçirdiğimiz duaları kabul kılsın
P papatyamm13Berceste3 Tmd2020 FireflyDream
Onu soracaktım tutabiliyo musun diye, ben tuttum başladığından beri 2 gün geçti zaten ama bugün öğlen hiç olmazdı böyle bi koku aldım çok alakasız birden midem bulantı istifra ettim.seninde ramazanın mübarek olsun canım.
ben bu sene tutamıyorumistesem de tutamam bulantılarım belli olmuyor.
artık kısmet
Tahmini ne zaman tak eder acaba? Bir arkadaş soruyor daya işte çok zor , en son artık tak ediyor öyle bu kafaya giriyorsun :)
Hepimize hayırlı ramazanlarEğer bu mantaliteyi kendine inandırarak yaparsan ben senden bi dahaki aya çok güzel haberler geleceğini hissettim B birmihman . Aynen istemiyosan girme de buraya, gireceksen de bambaşka alakasız entrikalı kaoslu dizi gibi başka topicler var oraya dadan yaz yorumlar kafan dağılsın.
bu ay mükemmel bi ay, ibadettir oruçtur iftarlardır filan derken zaten keyifle yoğun geçer..
Herkesin ramazanı mübarek olsun kızlarımrabbim istediğimiz gönlümüzden geçirdiğimiz duaları kabul kılsın
Heheh mantıklı entrikalı topicler olabilirEğer bu mantaliteyi kendine inandırarak yaparsan ben senden bi dahaki aya çok güzel haberler geleceğini hissettim B birmihman . Aynen istemiyosan girme de buraya, gireceksen de bambaşka alakasız entrikalı kaoslu dizi gibi başka topicler var oraya dadan yaz yorumlar kafan dağılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?