Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Kızlar Prolaktin 24.4 çıkmış sizce nasıl ilaç kullanmak gerekir mi ? Hastane referans aralığı 23.

Kızlar Prolaktin 24.4 çıkmış sizce nasıl ilaç kullanmak gerekir mi ? Hastane referans aralığı 23.
Doktorun ne dedi ? Benim de çok az yüksek çıkmıştı ama sonraki normal çıktı. Diyetle falan düzeltilir sanki. Çok yüksek değil. Ama doktorun dediği önemli tabi

Doktorun ne dedi ? Benim de çok az yüksek çıkmıştı ama sonraki normal çıktı. Diyetle falan düzeltilir sanki. Çok yüksek değil. Ama doktorun dediği önemli tabi
Doktoruma gönderdim whatsaptan cevap bekliyorum bakalım ne diyecek. Bide adetli değilken böyle çıktı adetli olsam daha yüksek mi çıkardı acaba bilemiyorum

Doktoruma gönderdim whatsaptan cevap bekliyorum bakalım ne diyecek. Bide adetli değilken böyle çıktı adetli olsam daha yüksek mi çıkardı acaba bilemiyorum
Onu bilmiyorum canım. Bakalım doktorun ne diyecek

B birmihman bide nette 25 normal diyor
doktorun bi şey dedi mi
Onu bilmiyorum canım. Bakalım doktorun ne diyecek
Daha yazmadı doktorum ama evet nette baktım ben de 25 normal ancak sınırda da bu değer döllenmeyi etkiler mi bilemiyorum. Kan tahlili yaptırdığım doktora baktırmadım ilgilenmedi hiç özeldeki doktora attım bakalım cevap verecek mi ilgili aslında yoğundur belki

İnşallah çok dua ediyorum
Hep hayırlısını hayırlı zamanda iste bazen teslimiyetle gerekiyor. Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur öyle düşün. Kendini çok strese sokma. Çalışıyor musun bilmiyorum ama kendini oyalabiyelecegin bir şeyler bul bence. Hem biraz kafan dağılır. Hem zaman daha hızlı geçer. ( Ben böyle söylüyorum ama benimde aklımda ) Hayırlısı Allah tan

Evet çalışıyorum kurumsaldayım Allah tan kafam dağılıyor evde olsam düşünmekten kafayı yerdim heralde evet kendimi teselli etmeye çalışıyorum strese girmememye çalışıyorum ama başaramıyorum ne yapacağım bilmiyorum

Çok iyi anlıyorum. Allah yardımcın olsun

Kızlar nasılsınız. Grupta konuşan kalmadı gebe kalan gitti

Merhaba sanırım sizinle aynı süreçten geciyorum. Yoğun kanama ve ağrılarım var. Sonrasında yeniden gebelik planladiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…