Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Canım bu bir hastalık durumu ve kontrol durumu olduğu için oruç bozulmuyor diye biliyorum. Sonuçta bir cinsellik durumu yok hastalıktan dolayı oluşmak zorunda kalınan bi durum var.
Şimdi senin için araştırdım diyanetin sayfasında da bozulmayacağı yazıyor. İstersen sen de araştır bak sor. İçin rahat etmezse ramazandan sonra 1 gün daha fazla tutarsın sevabı da olur. erteleme derim daha fazla.

Tamam inşallah bende bakayım duruma göre öne çekerim doktora gitmeyi. Sağolasın bence de ertelememem lazım ama. Ağrı falan da olmayınca da bir yandan beklesem mı diyorum. Sonra içim de rahat etmiyor

Tamam inşallah bende bakayım duruma göre öne çekerim doktora gitmeyi. Sağolasın bence de ertelememem lazım ama. Ağrı falan da olmayınca da bir yandan beklesem mı diyorum. Sonra içim de rahat etmiyor
Yazışmaları okudum da bence de Dr a gitmen lazım en iyisi bu olacak. Ben de geçen ay rahatsız edici bir kasık ağrısı ve bol beyaz akıntı yaşadım. Kötü kokulu falan değil ama yanma falan da yok. Mantar değil yani. Regl olunca Dr a gidecektim annemin sağlık sorunları olunca gidemedim. Bu ay da yine 3-4 gündür aynısını yaşıyorum. Bu kez de Bi mani çıkmazsa regl olunca gidip hormonlara ve Bi usg baktıracagim ben de. Bi sorun varsa çözelim en azından. Yoksa da içimiz rahat eder. Sen de ihmal etme bence

Haklısın canım gitmem gerekiyor. Bugün de devam ederse yarın giderim diye düşünüyorum. Aslında ben de regl olunca gitsem daha iyi olacak

Kızlar size bir şey sorucam. Rahim seyirmesi , pıt pıt atması neden olur 2 gündür sürekli böyle
bunu ben düşükten sonra çok yaşadım. hatta ilk ay acaba hamilelik belirtisi mi dedim ama değildi
herhalde toparlanıyor mu noluyorsa

bunu ben düşükten sonra çok yaşadım. hatta ilk ay acaba hamilelik belirtisi mi dedim ama değildi
herhalde toparlanıyor mu noluyorsa
Evet açtığım konu da da biri öyle söyledi. Kürtajdan sonra olmuş. Bugün biraz daha hafifledi gibi. Ama bakalım. Ağrım hiç yok. Regl olmayı da bekleyebilirim doktor için. Evde çocuk olunca doktora giderken de insan 2 kere düşünüyor onları bırakacak yer lazım. Artık duruma göre hareket edicem. Eşim Çarşamba öğlene kadar müsait o güne kadar acil bir durum olmazsa o günde gidebilirim.

Haklısın canım gitmem gerekiyor. Bugün de devam ederse yarın giderim diye düşünüyorum. Aslında ben de regl olunca gitsem daha iyi olacak
Regl olunca vajinal bakılmıyo canım. Regl dönemi sadece kandan hormon testleri yapılıyor.
Bence geciktirmeden gidip muayene olun derim.

Regl olunca vajinal bakılmıyo canım. Regl dönemi sadece kandan hormon testleri yapılıyor.
Bence geciktirmeden gidip muayene olun derim.
Reglken daha önce 3 kere falan vajinal muayene ettiler.
Gidicem en yakın fırsatta. Bugün dünkü gibi değil biraz daha hafiflemiş gibi. Randevu ayarlamam lazım tabi orası da var. Zaten alsam 15 gün sonraya veriyor. İnşallah denk gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…