Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

seninde ramazanın mübarek olsun canım.
ben bu sene tutamıyorum istesem de tutamam bulantılarım belli olmuyor.
artık kısmet
Zaten Allah’ım vermiş o müsaadeyi içiniz rahat olsun kızlar doktorlar da ilk ve son aylarda tutulmasını tavsiye etmiyor. Siz sağlıklı olun da

yok gülüm yok tutamam hiç , denemedim bile
ki kızımda tutsam mı diye düşünüyordum. bunda hiç tutarım diye cesaretlenmedim. yemek yerken bile öğürme, bulantı bide aç kalsam yapamam

Tahmini ne zaman tak eder acaba? Bir arkadaş soruyor da
ben en son kendimden sıkılmıştım amannn olmuyor işte demiştim
Zaten Allah’ım vermiş o müsaadeyi içiniz rahat olsun kızlar doktorlar da ilk ve son aylarda tutulmasını tavsiye etmiyor. Siz sağlıklı olun da
benim hem hamilelik hem emzirmeye denk gelmişti. yine denk geldi. ne yapalım
kendime hiç güvenmiyorum normalde tutardım ama hamileyken zor

Hayırlı ramazanlar canım, amin cümleten
Bende tutmuyorum bu arada. Birde bir garibime gidiyor. Normalde hep tutarım. Birde tutmayınca unutmuşum bugün okula bir güzel meyve doğrayıp götürmüşüm gizli gizli yedim

Kesinlikle daha kürtaj acısı tam geçmeden bir de bu ay olmadı şu ay olmadı diyerek iyice yorduk ruhumuzu geleceği vakit belli kaderde biraz tevekkül edip bırakacağım akışa ruhuma da iyi gelecek inşallah
İnşallah hepimize iyi gelir bu ay nasipte varsa o vakti zamani gelince olacak zaten kesinlikle

Aminnn. Hepimizin ramazani mübarek olsun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…