seninde ramazanın mübarek olsun canım.
ben bu sene tutamıyorumistesem de tutamam bulantılarım belli olmuyor.
artık kısmet
Zaten Allah’ım vermiş o müsaadeyi içiniz rahat olsun kızlarOnu soracaktım tutabiliyo musun diye, ben tuttum başladığından beri 2 gün geçti zaten ama bugün öğlen hiç olmazdı böyle bi koku aldım çok alakasız birden midem bulantı istifra ettim.annem de çok kızdı zaten istemiyodu tutma tutma diyodu, hemen basit bi kahvaltı hazırladı yedim. Tutmayacağım ne yazık ki daha..
bünye kabul edemiyo demekki ..
yok gülüm yok tutamam hiç , denemedim bileOnu soracaktım tutabiliyo musun diye, ben tuttum başladığından beri 2 gün geçti zaten ama bugün öğlen hiç olmazdı böyle bi koku aldım çok alakasız birden midem bulantı istifra ettim.annem de çok kızdı zaten istemiyodu tutma tutma diyodu, hemen basit bi kahvaltı hazırladı yedim. Tutmayacağım ne yazık ki daha..
bünye kabul edemiyo demekki ..
ben en son kendimden sıkılmıştım amannn olmuyor işte demiştimTahmini ne zaman tak eder acaba? Bir arkadaş soruyor da
benim hem hamilelik hem emzirmeye denk gelmişti. yine denk geldi. ne yapalımZaten Allah’ım vermiş o müsaadeyi içiniz rahat olsun kızlardoktorlar da ilk ve son aylarda tutulmasını tavsiye etmiyor. Siz sağlıklı olun da
Hayırlı ramazanlar canım, amin cümletenEğer bu mantaliteyi kendine inandırarak yaparsan ben senden bi dahaki aya çok güzel haberler geleceğini hissettim @birmihman . Aynen istemiyosan girme de buraya, gireceksen de bambaşka alakasız entrikalı kaoslu dizi gibi başka topicler var oraya dadan yaz yorumlar kafan dağılsın.
bu ay mükemmel bi ay, ibadettir oruçtur iftarlardır filan derken zaten keyifle yoğun geçer..
Herkesin ramazanı mübarek olsun kızlarımrabbim istediğimiz gönlümüzden geçirdiğimiz duaları kabul kılsın
P papatyamm13Berceste3 Tmd2020 FireflyDream
İnşallah hepimize iyi gelir bu ayKesinlikle daha kürtaj acısı tam geçmeden bir de bu ay olmadı şu ay olmadı diyerek iyice yorduk ruhumuzu geleceği vakit belli kaderde biraz tevekkül edip bırakacağım akışaruhuma da iyi gelecek inşallah
Aminnn. Hepimizin ramazani mübarek olsun kızlarEğer bu mantaliteyi kendine inandırarak yaparsan ben senden bi dahaki aya çok güzel haberler geleceğini hissettim @birmihman . Aynen istemiyosan girme de buraya, gireceksen de bambaşka alakasız entrikalı kaoslu dizi gibi başka topicler var oraya dadan yaz yorumlar kafan dağılsın.
bu ay mükemmel bi ay, ibadettir oruçtur iftarlardır filan derken zaten keyifle yoğun geçer..
Herkesin ramazanı mübarek olsun kızlarımrabbim istediğimiz gönlümüzden geçirdiğimiz duaları kabul kılsın
P papatyamm13Berceste3 Tmd2020 FireflyDream
Hayırlı ramazanlar canım, amin cümleten
Bende tutmuyorum bu arada. Birde bir garibime gidiyor. Normalde hep tutarım. Birde tutmayınca unutmuşum bugün okula bir güzel meyve doğrayıp götürmüşümgizli gizli yedim
Ya evet bende tutmasam herkes anlar diye tutuyor gibi yapıyorum. Anneme falan numara yapıyorum. Bugün grip oldum çok fena. Onu bahane ettim. 1 hafta adet oldum falan desek 2 haftada idare edeceğiz artıkyaaa garip geliyor dimi
ben işyerinde kimseye söylememiştim. normalde de hep oruç tutarım. ofisteki kızlar şüphelendiler neden oruç tutmuyorsun diye , söylemek zorunda kaldım
naptın bu arada bi daha gittin mi doktora
annenin de haberi yok :) şu ilk günler geçince zaten kim oruçlu kim değil unutuluyor :) arada kaynarsınYa evet bende tutmasam herkes anlar diye tutuyor gibi yapıyorum. Anneme falan numara yapıyorum. Bugün grip oldum çok fena. Onu bahane ettim. 1 hafta adet oldum falan desek 2 haftada idare edeceğiz artıkcuma günü kalp atışına gideceğiz inşallah
Ay çok az kalmış çok heyecanlıYa evet bende tutmasam herkes anlar diye tutuyor gibi yapıyorum. Anneme falan numara yapıyorum. Bugün grip oldum çok fena. Onu bahane ettim. 1 hafta adet oldum falan desek 2 haftada idare edeceğiz artıkcuma günü kalp atışına gideceğiz inşallah
Ya bu konuyu gerçekten çözemedim bir sorayım. İlk gebeliğimde doktor düşük çıktıkça tekrar tekrar dinletti. Bir kereden bir şey olmaz ama yaAy çok az kalmış çok heyecanlıben hala duymadım kalp atışını doktorum ses açmıyo ama gösteriyor tercih tabi ben açmayı ilk 3 ay tercih etmiyorum ses dalgası için ısı gönderiliyo uygun bulmuyorum demişti.. devlette tahlil için gittiğimde de muayene oldum, o doktor da açmadı gösterdi yine. sen de sor istersen nolur nolmaz diye canım.
Cuma benim de randevum var güzl haberlere inşallaah
Bilemedim canım neden olur ki. Adetin yeni mi bittKızlar size bir şey sorucam. Rahim seyirmesi , pıt pıt atması neden olur2 gündür sürekli böyle
Ya adetim de adet gibi olmadıBilemedim canım neden olur ki. Adetin yeni mi bitt
Senin periyod durumun ne oldu en son canım? Tamamen sökülüp olabildin mi? Lekelenmeli diyodun. Doktora gittin mi kontrol muayene için?Kızlar size bir şey sorucam. Rahim seyirmesi , pıt pıt atması neden olur2 gündür sürekli böyle
Periyot falan kalmadıSenin periyod durumun ne oldu en son canım? Tamamen sökülüp olabildin mi? Lekelenmeli diyodun. Doktora gittin mi kontrol muayene için?
Yeniden test yaptın mı peki hiç canım? Bazen üzerine görme gibi de oluyormuşya.Periyot falan kalmadıtam sökülme olmadı bence. Koyu kahverengi bir şeyler geldi sanki beklemiş içerde öyle geliyor gibi. Uzun da sürdü. Doktora gidemedim. Şuan ramazanda gitmem de biraz zor. 2 gündür de bunları hissediyorum. Arada sanki bebek varmışta tekme yiyormus gibi oluyor. Bazen seyirme hissediyorum. Ama sık sık hissediyorum. Şuan görünürde başka bir şey yok.
Eğer devam ederse tabi mecbur gidicem doktora. Ama yine de size de sorayım dedim
Kürü paylaşır mısınız bir de cinsiyet nedirCanim bende bos gebelik gecirdim 10. Haftada kurtaj oldum ama benim kanamam olmadi dusuk kendisi baslamadi ama kurtaja bir iki gun kala kasiklarimda adet agrisi oluyordu zaten hemen kurtaj oldum kurtajdan sonra iki adet gordum tabi kurtaji hemen es geciyorum ama cok zorlu surecdi zaten psikolojikman yikinti icindeydim ama iki adet gecirip hemen hamile kaldim kaldigim ay bal tarcin corek otu kurunu esimle beraber yemisdik suan uc aylik hamileyim demem o ki uzulme bu zamanlar geciyor yeni hamilelik icin kendine izin ver allah en yakin zamanda hamile kalmani nasip etsin
Yani şöyle söyleyim. Ben gebelik olduğunu düşünmüyorum çünkü hiç gebelik hali yok üzerimde. 2 gebelikte de yaşadığım şeyleri yaşamıyorum. Bir de geçen ay o kadar test yapttim ki boşu boşunaYeniden test yaptın mı peki hiç canım? Bazen üzerine görme gibi de oluyormuşya.
Hiç kasık batışması yaşadın mı bu süreçte. Bende seyirme gibi oluyo açıkcası damar atıyo gibi. bi test alıp da dene istersen ne olur ne olmaz. Hayırlısı.
Yani canım ne diyeceğimi bilemiyorum tek çare doktora kontrole gitmenden geçiyor.Yani şöyle söyleyim. Ben gebelik olduğunu düşünmüyorum çünkü hiç gebelik hali yok üzerimde. 2 gebelikte de yaşadığım şeyleri yaşamıyorum. Bir de geçen ay o kadar test yapttim ki boşu boşunahepsi de silik çizgi çıkardı. Artma vs olmayınca testler de bitince yapmadım bir daha. Gebelik düşüncesi yok kafamda. Ama kür den ötürü kist olmuş olabilir tabi. O yüzden kanama da sıkıntı oldu desem bu seyirme ne alaka. Bir de çok oldu yani bırakalı. Batışma vs. Geçen ay çok hissettim hatta size de dedim ağrılarım var diye. Ama şuan hiç bir şey yok. 2 gün önce hafif yumurtlama ağrısı hissettim yine. Hafif adet olacakmış gibi. Ama şuan bir şey yok. Sadece bu seyirmeler var.
Bir de aynen arada seyirme gibi arada damar atıyor gibi pıt pıt ediyorolmayan bebeğin tekmelerini hissediyorum
Yani evet haklısın ama kist olma ihtimalini göze almıştım aslındaYani canım ne diyeceğimi bilemiyorum tek çare doktora kontrole gitmenden geçiyor.en kesin sonucu doktor muayene yapıp söyleyecektir. Kist ise ona göre progestan verip söktürür, değil de başka bir şey ise ona göre de çözümü olur.
Kür filan yapmak da riskli oluyo iştedoktor gözetimiyle ilerlemekte fayda oluyo yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?