- 7 Ekim 2020
- 1.559
- 2.491
- 83
İnşallah canım. SağolasınYoktur bence canım bir sıkıntı. İçinizi ferah tutun allahın izniyle 1 haftaya görünür kalp atışı inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım. SağolasınYoktur bence canım bir sıkıntı. İçinizi ferah tutun allahın izniyle 1 haftaya görünür kalp atışı inşallah![]()
Ben de ilk gebeligimde 2 yumurtlama gününü ve çatlama gününü peşpeşe değerlendirmiştik.Yaa ama üst üste ilişki de sperm kalitesi azalmaz mııı birikmemiş olur tam bilemedimmm![]()
Üst üste her gün düzenli olmuyor sonuçta 2 gün max 3 gün olması durumunda bir şey olmaz ki, çoğu kişi de bu şekilde gebe kalıyo. Bu ayı da böyle değerlendirip görün canımYaa ama üst üste ilişki de sperm kalitesi azalmaz mııı birikmemiş olur tam bilemedimmm![]()
Fufucum sen fetal dna testi için kan verdin mi? Çıktı mu sonuçlarÜst üste her gün düzenli olmuyor sonuçta 2 gün max 3 gün olması durumunda bir şey olmaz ki, çoğu kişi de bu şekilde gebe kalıyo. Bu ayı da böyle değerlendirip görün canım![]()
Aa hiç bu açıdan düşünmemiştimÜst üste her gün düzenli olmuyor sonuçta 2 gün max 3 gün olması durumunda bir şey olmaz ki, çoğu kişi de bu şekilde gebe kalıyo. Bu ayı da böyle değerlendirip görün canım![]()
Ooo maşallahhhh hemen kadın doğum için randevu al kese görünür
Tam tahmin ettiğim gibi
eeee ne zaman gidiyorsun doktora
Teşekkür ederimmmTam tahmin ettiğim gibimaşallah
hadi gözünüz aydın canım
Ben en son 2524’teyken bırakmıştımxz beta baktırmayı senin ki zaten direkt 3023 çıkmış maşallaahişte bekleyip geç gitmenin avantajı
2 günde 1 çift kat artıyo beta zaten. Testi dün vermiştin di mi, yarına 6000 ler olur
Yarın direkt doktora git daha kan verme bence
keseyi görmüş olursun diye düşünüyorum inşallah
Geliyorr geliyorrr![]()
Kuzum şimdi gördüm mesajıFufucum sen fetal dna testi için kan verdin mi? Çıktı mu sonuçlar
Söyledim söyledim çok sevindieeee ne zaman gidiyorsun doktora
eşine söyledin mi
iyi olmaz mı değere bak maşallah
![]()
Yani sen bilirsin ama o zaman folik asit takviyesi almaya başla şimdiden bence, ben betam 268 iken öğrenmiştim ve zaten öncesinde de kullanıyodum o zaman da kullanmaya devam ettim kullandığım vitamini. devletin verdiği folbiolü kullanma ama onda çok yüksek mg var fazlası zararlı.Teşekkür ederimmmben diyorum ki az dişimi sıkıp bayramdan sonra gideyim kalp atışını dinleyeyim direkt inşallah
![]()
Zaten kullanıyorum ben de sağlık ocağında folat değerim de çok şükür güzel çıkmış. Ekstra kullandığım birkaç takviye vardı belki azaltırım doktora gidene kadar. Şimdi yaşadığım ildeki tek hastaneden randevu aldım 11 nisana. Öncesinde bulursam öncesinde de gidebilirim bakalım. O kadar köhne bi yer ki sadece bir hastane var…Yani sen bilirsin ama o zaman folik asit takviyesi almaya başla şimdiden bence, ben betam 268 iken öğrenmiştim ve zaten öncesinde de kullanıyodum o zaman da kullanmaya devam ettim kullandığım vitamini. devletin verdiği folbiolü kullanma ama onda çok yüksek mg var fazlası zararlı.
Bi de şeyi soracaktımYani sen bilirsin ama o zaman folik asit takviyesi almaya başla şimdiden bence, ben betam 268 iken öğrenmiştim ve zaten öncesinde de kullanıyodum o zaman da kullanmaya devam ettim kullandığım vitamini. devletin verdiği folbiolü kullanma ama onda çok yüksek mg var fazlası zararlı.