• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Yaa ama üst üste ilişki de sperm kalitesi azalmaz mııı birikmemiş olur tam bilemedimmm 😅😍😍
Üst üste her gün düzenli olmuyor sonuçta 2 gün max 3 gün olması durumunda bir şey olmaz ki, çoğu kişi de bu şekilde gebe kalıyo. Bu ayı da böyle değerlendirip görün canım 🙏🌸♥️

IMG_2963.webp

Tam tahmin ettiğim gibi 😍😍maşallah🧿🧿 hadi gözünüz aydın canım ♥️♥️🎉🎉

Ben en son 2524’teyken bırakmıştımxz beta baktırmayı senin ki zaten direkt 3023 çıkmış maşallaah 😍 işte bekleyip geç gitmenin avantajı ♥️♥️ 2 günde 1 çift kat artıyo beta zaten. Testi dün vermiştin di mi, yarına 6000 ler olur 😍😍 Yarın direkt doktora git daha kan verme bence😍😍 keseyi görmüş olursun diye düşünüyorum inşallah 😍😍🌸🌸
Geliyorr geliyorrr 🥰🥰🧿🧿

Tam tahmin ettiğim gibi 😍😍maşallah🧿🧿 hadi gözünüz aydın canım ♥️♥️🎉🎉

Ben en son 2524’teyken bırakmıştımxz beta baktırmayı senin ki zaten direkt 3023 çıkmış maşallaah 😍 işte bekleyip geç gitmenin avantajı ♥️♥️ 2 günde 1 çift kat artıyo beta zaten. Testi dün vermiştin di mi, yarına 6000 ler olur 😍😍 Yarın direkt doktora git daha kan verme bence😍😍 keseyi görmüş olursun diye düşünüyorum inşallah 😍😍🌸🌸
Geliyorr geliyorrr 🥰🥰🧿🧿
Teşekkür ederimmm 🥹 ben diyorum ki az dişimi sıkıp bayramdan sonra gideyim kalp atışını dinleyeyim direkt inşallah 🥺🥺🥺

Teşekkür ederimmm 🥹 ben diyorum ki az dişimi sıkıp bayramdan sonra gideyim kalp atışını dinleyeyim direkt inşallah 🥺🥺🥺
Yani sen bilirsin ama o zaman folik asit takviyesi almaya başla şimdiden bence, ben betam 268 iken öğrenmiştim ve zaten öncesinde de kullanıyodum o zaman da kullanmaya devam ettim kullandığım vitamini. devletin verdiği folbiolü kullanma ama onda çok yüksek mg var fazlası zararlı.

Yani sen bilirsin ama o zaman folik asit takviyesi almaya başla şimdiden bence, ben betam 268 iken öğrenmiştim ve zaten öncesinde de kullanıyodum o zaman da kullanmaya devam ettim kullandığım vitamini. devletin verdiği folbiolü kullanma ama onda çok yüksek mg var fazlası zararlı.
Zaten kullanıyorum ben de sağlık ocağında folat değerim de çok şükür güzel çıkmış. Ekstra kullandığım birkaç takviye vardı belki azaltırım doktora gidene kadar. Şimdi yaşadığım ildeki tek hastaneden randevu aldım 11 nisana. Öncesinde bulursam öncesinde de gidebilirim bakalım. O kadar köhne bi yer ki sadece bir hastane var…

Bi de şeyi soracaktım
İnanılmaz midem bulanıyor ve yanıyor bu şimdiden normal mi acaba sizce gebelikten dolayı mı başka bir şeyden mi kaynaklanıyor oruç falan

Back
X