Boş Gebelik Geçirenler.. Ya Sonrası?

amiinn o günleri görmek ve yazmak nasip olsun inşallah canım.. özelden bişey sölemek istiyorum sana iznin olursa

bu arada msj sayım 100 olmadığı için özelden msj atamıyorum canm, cvp yazdım sana uzunca ama uyarı msjı çıktı karşıma, nereye yazsam o diyeceklerimi? :)

günaydın arkadaşlar, gelişmeler var mı? Nasıl gidiyor? Ben bugün yarın regl olacağım, hissediorum, bu ay da olmadı gibi gibi..

günaydın canım.. belki kışın doğmak istemiyodur bebişin baharda doğmak için bekliyodur :)

:) belki de.. Evet beklediğim oldu, bu ay da kısmet değilmiş.. Bugün arı sütünü temin ettim, yiyip bi de böyle deneyeceğiz bitene dek, 100 gr zaten.. Bi daha ki ay ise dr.a gidip eşime de baktıracağız..

huhuuu kızlaarr uyanın :) çok sessiz kaldık, neler yapıyosunuz bakalım?

huuu huu D evet yahu, bayağı bi ara verdik diye düşünüp bi gireyim dedim, msjınızı görünce aynı fikirde olduğumuza sevndim bende şimdilk bi değişklik yok ammmmmmaa süpriz yapmak istiyrm heran size şüphem var filan gibilerinden..

aayyyy hadi bakalım inşallah.. güzel güzel haberler veresin bize.. :)) ben de çarşamba günü doktora gitcem tekrar bakalım durumu nasılmış bebişin.. bu arada ben çok feci bi kanama geçirdim 2 hafta önce ( 1 hafta hastanede yattım.. şimdi yine evde yatıyorum ama çok şükür bebekle ilgili bi kanama değilmiş.. benimkine kanama değil fışkırma denirdi zaten çok korktum ( hem ikili testde yapılmış olacak o gün.. inşallah herşey güzel sağlıklı çıkar :)

inşallah canm yaa, sen kaç aylık hamişsin?Aaa o ne kanamasıymış ozman? Çok ilginç,desemki yerleşme kanaması ama yok artık, oderece de olmzki? Hakkında hayırlısı olsun arkidişim.. :) Bu ay çok ilginçtirki, ev sahibim apar topar oğlum 1,5 aya evlenio çıkın gibilerinden konuşutu, kötü bi 2 hf geçirdik öncesinde..Dün çok şükür, yeni evimize tamamen geçtik,yerleştk bile..Dedimki kendi kendime, kafam bu kadar bebek konusundan uzaklaşmamıştı son 7-8 aydır, bu ay olmzsa hiiiiç olmz dedim, du bakalım cnm ya, belli mi olur he, ne dersin?Ğ (haber ver bize oldu mu kontrole gittiğinde)

merhaba arkadaşlar. uzun bi zamandır yoktum. şehirdışı eğitimler, işler güçler derken.
evet şu an hamileyim. yani kan testleri öle gösteriyor. daha dr. gitmeye fırsat bulamadım. şehir dışından gelince hemen ara beni dedi doktor. arayıp randevu alıcam. geçen seferden başımıza gelenden ötürü daha kimseciklere bi şey diyemedik. kalp atışını duymayı bekliyoruz. allahım bir daha o acıyı hiçbirimize yaşatmasın inşalhh.

canım hadi hayırlısı bakalım inşallahhh güzel bir müjdeyle gelirsin bize.

başladı güzel haberler gelmeye ne güzel :) hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah.. benim 3 aylık oldu hala yakın çevrem dışında kimse bilmiyo korkuyorum, dediğin gibi ilki acı bi tecrübe olunca yoğurdu üflüyoruz...

tebdil-i mekanda ferahlık vardır demişler :) hayırlısı olsun.. dediğin gibi evle uğraşıyım derken kafan boşalır rahatlarsın.. sonuçları da güzel olur eminim.. bu arada ben 3 aylık hamile oldum çok şükür :) düşük riski büyük oranda azalıyor deselerde doktorun bana söylediği 5 aylık olana kadar risk olduğu.. kısmet, biz de böyle bekliyoruz heycan ve korkuyla :)

ayyy cnm yaaa, inşallh sağasağlim kucağına almak ve de büyütmek nasip olur, oh oh maşallah güzel haberler gelioooo :)) sabreden dervişşş, muradına ermişşşşşşş :))) aynen, ilk tecrübemiz kötü olunca,dediğin gibi cnm üfleye üfleye ,hatta hamiş oldğmza sevinemioruz bile, ya bişy olursa gene diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…