- 25 Aralık 2018
- 9
- 5
- 37
Gecmis olsun yasiniz kacti ben de iki tane bos gebelik yasadim ikisi de sogan kurunden sonra yasadigim bos gebeliklerdi yasim 44 bu aradaTopikte birçok güzel haber okudum baştan sona.Uğurlu geldi bizlere diyen olmuş inşallah bizlere de Uğur getirir. Bende bu hafta boş gebelikten kürtaj oldum,ilk boş gebelik olduğunu duyduğumda dünyam başıma yıkıldı ki şoktan ağlayamadım bile.Eşim moral vermeye çalıştı ama o da inanılmaz üzgündü.Doktorumuz açıkladıkça biraz daha kabullendik ve mecburen operasyon gerçekleşti.Sadece kendime Rabbim ne eylerse güzel eyler nasip böyleymiş diye avutuyorum.Doktor 2 ay bebek çalışması yok dedi çünkü rahimde boş gebeliğe neden olan etken 2 ay daha devam edebiliyormuş kızlar.Eğer bu 2 ay içinde yine gebe kalırsan aynı sonucu görebiliriz dedi Allah korusunEn başta dediğim gibi sabırla inşallah sizler gibi sağlıkla bebelerimizi kucağımıza alırız
Kayıplarımın sebebini açıklar nitelikteydi Spermiogram dışında sperm DNA hasarı testi yaptırdık %40 bozukluk çıktı %30 sonrası tehlikeli zaten 3 ay antioksidan tedavi aldı %13 e geriledi ama gebelik oluşmadıEğer çok özel olmayacaksa ne gibi sorun çıktı canım.boş gebelik sebebini mi açıkladı doktorunuz yani
Benim yaşım 31..ilGecmis olsun yasiniz kacti ben de iki tane bos gebelik yasadim ikisi de sogan kurunden sonra yasadigim bos gebeliklerdi yasim 44 bu arada
Benim yaşım 31 ilk gebelikti.beklemediğimiz anda geldi kür denemedim hiç.Gecmis olsun yasiniz kacti ben de iki tane bos gebelik yasadim ikisi de sogan kurunden sonra yasadigim bos gebeliklerdi yasim 44 bu arada
Cok gecmis olsun canim benimBenim yaşım 31..il
Benim yaşım 31 ilk gebelikti.beklemediğimiz anda geldi kür denemedim hiç.
Korku sardı olmaZsa diye.sürekli aklımı meşgul ediyor bu soru eğer tedavi süreci başlarsa zaman geçebilir diye düşünüyorum sanırım fazla negatifim.Allah ın izniyle önce kürtaj sonrası toparlanma aşaması geçsin diyorumCok gecmis olsun canim benim
Yasiniz cok genc insallah olacaktir stres yapmayin
Ben 44 oldum 42 yasinda anne oldum kucagima alamadim cennet kusumu ama olsun anne oldum ...Korku sardı olmaZsa diye.sürekli aklımı meşgul ediyor bu soru eğer tedavi süreci başlarsa zaman geçebilir diye düşünüyorum sanırım fazla negatifim.Allah ın izniyle önce kürtaj sonrası toparlanma aşaması geçsin diyorum
Bende 8 ayda 2 kere boş gebelik yaşadım yalnız degilsin canımMerhaba. Dokuz ay içerisinde iki kez boş gebelik yaşayınca benimle aynı durumda olanlar var mı diye bu başlığın tüm mesajlarını okudum. Güzel haberlerle muradına erenleri gördüm. O arkadaşlarımızın bu yoldaki hikayeleri, tavsiyeleri o kadar önemli ki.. Lütfen bu süreçteki gayretlerinizi bizimle paylaşın.. Hem yol gösterici hem de umut verici olacaktır.. Sevgiler..