umarım hayırlı haberlerle dön tabi ama çok da umuda bağlama, olmaz ise üzülürsün, haa olursa da süpriz olsun daha çok sevinirsin.. Çok da kaptırma kendini, atla deve değil, daha öncesi yaşadık atlattık, napalım? Tv.de bi bayan 13.cü tüp denemesinde bebeğine kavuşmuştu, onun canı yok mu, yılmamış valla maşallah..12 tanesi düşmüş ya, 12 düşük ne demek arkadaşlar? Ama noldu sonunda, azmetti veee mutlu son..Olacağı varsa olacaktır, kimileri kolaydan ulaşıo isteklerine, kimileri de zordan.. Zor kazanılan daha değerli oluyo, kıymet biliniyo.. Mutlu günlerimize ulaşıcaz ama demekki hemen değil.. Dr.dan dönünce yaz bize, paylaş..Atma içine ne olursa..Aynı duyguların birleştiği bi forum burası..
Kızlar çok mutluyum :) az önce doktordan geldim karindan ultrasonda keseyi gorduk, doktr alttan bakarsa bebegi gorebilecegimizi hatta belki kalp atislarinin bile gorulebilecegini soyleyince heycanlandim tamam bakalim alttan dedim... veee kalp atislarini gordum :) rabbim bu nasil bir mucize daha 3mm ama kalbi atiyo.. dinlenmem gerekliymis cok yurumek cok hareket etmk yasak lekelenme oldugu icin risk hala var... hersey yolunda gider insallah.. hepinizden böyle güzel haberler duymak icin dualar edicem..