Boş Gebelik Geçirenler.. Ya Sonrası?

Geçmiş olsun, 4 haftalık demişsin ama ultrasonda görülebilmesi için çok erken değil mi ?

gözün aydın canım darısı başımıza inş bebeğin görülebilmesi 4 hafta yeterli değil die biliyorum bende aklına kötü birşey getirme hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin RABBİM inş

Geçmiş olsun, 4 haftalık demişsin ama ultrasonda görülebilmesi için çok erken değil mi ?

aa evet, aslında doğru bu.. Daha çok çok erken..Bu ne acele? Tedirginliklerinin olması normal "sezey" arkidişim, ama o daha fasulye kadar bile değilken, görünmesi çok zor ki usg'de..Dua et, edelim, hayırlısı olsun..

canım inş.hayırlısıyla keseni görürsün.Allah korusun dış gebelik değildir.ağrın falan var mı?5 haftalıkken alttan keseyi kesin görmeleri lazım.umarım iyisindir

canım inş.hayırlısıyla keseni görürsün.Allah korusun dış gebelik değildir.ağrın falan var mı?5 haftalıkken alttan keseyi kesin görmeleri lazım.umarım iyisindir

Canım 4+2 de doktora gittim zaten keseyi göremedi alttan bakarsam belki dedi isteyip istemediğimi sordu bende alttan bakmasını istemedim.. Bi zararı olmayacağını biliyorum ama korktum yinede..

Bu arada öyle keyifsizimki (( Dün kanamam oldu hemen acile gittik, durumu anlattım ama söyledikleri "düşük olacaksa olacak bunu engelleyemeyiz.. Çünkü gebeliğin henüz başındasın.." Ultrasonla baktı kesemi gördüğünü ama bebeğin görünmediğini söyledi.. Erken olduğu için de olabilirmiş tabi.. Yinede progestan diye bir ilaç verdi.. şu an kanamam durdu ama bu ilaç yüzünden midir yoksa önemsiz bir kanamamı geçirdim inanın bilmiyorum.. Belirtilerim hep aynı hafif hafif karnım ağrıyo kasılıyo gibi..progestan ilacını kullanan varmı kızlar aranızda ???

tatlım haklısın da inan benim de kafam karıştı, 5. haftada kalp atışını duyduk diyenler de var :S ilki boş gebelik olduğu için şimdi biraz şüpheci ve aceleciyim belkide.. ama inanın öyle korkuyorum ki aynı acıyı tekrar yaşamaktan.. Çünkü ben kürtaj olmadım kendim düşürdüm ve acıdan bayılmıştım o derece... sabah uyandığımda herşey bitmişti ama o gece resmen öldüğümü düşünmüştüm

5.hf.da kalp atışı diye şart yok, benim Samsun'daki bi ark.ım ve Esk.'deki başka arkadaşım 8-10 hf.da duydular (yanlış hatırlamıyorsam).. Benimde ilk gebeliğim boş gebelikti, 2.gebelik durumum olsa inan senin yaşadıklarını yaşardım belki ancak, herşey olacağına varıyor, ilkind edayanılmz acılara maruz kaldın, üzüldün, yıprandın,kendini paraladın,ee noldu, herşey olacağına vardı, bu durumda mantıklı düşünemio insan biliyorum ama forumlarda kötü örnekleri okumayı bırak bakiiiiim :)) hadi silkelen ve kalk..İyi düşün iyi olsun.. Olmzsa da,Allahım bi daha ki sefere eeeeen sağlıklısını kucağına almayı nasip etsin..Bişeye dua ederken,Allahım olsun dememek gerek, hayırlı ve sağlıklıysa olsun demek gerek.. Topla kendini, en een kötü ne olabilir, kaybedebilirsin (umarım olmzda) ama bu dünyanın sonu değil..Tekrar deneriz, bu yola baş koyduk arkidişim biz, Allahımn izniyle olacak

Dediğin şey çok doğru... kötü örneklere bakıyorum hep farkında olmadan.. Ve şu anda tüm hamilelik heycnımı kaybedip düşmesini beklemeye başladım sanki.. sürekli gidip kontrol ediyorum kanama başladımı diye.. Kanamadan önce daha cesurdum, yine aynı şey olursa ne yapalım herşey Allah'tan diye.. Tahminimden daha güçsüzüm şu an.. Bakalım beklemekten başka çare yok.. Perşembe doktora gideceğim tekrar.. Umarım herşey yolunda gider.. bu arada senin boş gebeliğin ne zaman oldu canım?

ben mayısta hamiş kalmıştım cnm, 29 tem.da da kürtaj oldum..Çünkü kese büyüyeceğine, küçülüo hatta büzüşmeye başlamıştı, benmde rahme çok iyi tutunmuştu kese,düşük olmadı o yüzden..Kısmet.. O ilk heyecanla herkes haber vermiştik, ne bileceğiz tabi? Kısmet..2 ay boyunca çok üzüldüm ama zaman herşeyin ilacı..Yeni umutlar, yeni sayfalar açmaya gayret ediyorum, sana heeep gül,mutlu olmaya zorla kendini demiorum, arada hüzünüde yaşamak gerek ama abartmadan..Zaten önceki örneğin sana kötü izlenimler bıraktı, bende de aynı korkular var ama ilahi adalet bizden çok iyi bildiği kesin, bunu unutma,Allahımdan gelen herşeye teslim olmak ve şükretmek, bizi daha iyileriyle ödüllendirecektir,bunu aklından çıkarma canım.. Sadece sabretmek gerek,dua etmek bi de..Yaşın kaçtı senin?

28 yaşındayım.. yaklaşık 1,5 yıldırda evliyim..
benimde öyle oldu ilk heycan herkese haber verdik 1 hafta sonra düşük oldu.. Hamileliğin çok farkına varamadan düşük olması iyi oldu tabi bi yerde, daha az etkileniyosun.. Sana da çok geçmiş olsun, sanırım kürtajdan sonra 6 ay toparlanma süresi veriyorlar.. Umarım en kısa zamanda sen de alrsın hamilelik haberini..

amin arkidişim, umarım sende.. Bana 3 ay dinlensin demişti dr.um ama bilemiyorum işte..?

kızlar size tavsiye hiç korunmayın bende geçen yıl kürtaj oldum doktoruma korunmak istemediğimi söyledim o sen bilirsin dedi hiç korunmadığım halde hala bebiş yok artı problem yok deniyoor

seni çok iyi anlıyorum canım.ben acile gittiğimde ordaki gerizekalı bu gebelik sağlıklı değil düşer demişti.Allahın cezası.tamam dediği gibi oldu ama öle de denmezki yaa neler çektimm aklıma geldikçe deli oluyorummm.boş yere bebeğini üzme bak görmüşler keseyi.demekki biraz nazlı bi bebiş olacak.:)kanamn durduysa sorun yok.progestanı alttan koyuyosun di mi??

Son düzenleme:
..

hayır canım, normal kapsul olarak içiyorum günde 3 kere.. Kanamam yok şimdi ,biraz daha koyu sarı akıntı başladı.. Yarın ne diyecek bakalım doktor.. Tedirginim aynı şeyleri duyacağımdan..

..

hayır canım, normal kapsul olarak içiyorum günde 3 kere.. Kanamam yok şimdi ,biraz daha koyu sarı akıntı başladı.. Yarın ne diyecek bakalım doktor.. Tedirginim aynı şeyleri duyacağımdan..

merak etme inşallah güzel haberlerle dönersin.

bugün dr.a gidecektin sanırım, umarım hayırlı haberler alırız..Dualarım seninle arkidişim..

1,5 yıldır hiç korundunz mu ?

kızlar size tavsiye hiç korunmayın bende geçen yıl kürtaj oldum doktoruma korunmak istemediğimi söyledim o sen bilirsin dedi hiç korunmadığım halde hala bebiş yok artı problem yok deniyoor

bilemedim ki ben artık? Doluya koysak almadı, boşa koysak dolmadı durumları :) Ama bildiğim tek şey, stres! Stresten hormonlarımz şaşıyooo..

..

umarım hayırlı haberlerle dön tabi ama çok da umuda bağlama, olmaz ise üzülürsün, haa olursa da süpriz olsun daha çok sevinirsin.. Çok da kaptırma kendini, atla deve değil, daha öncesi yaşadık atlattık, napalım? Tv.de bi bayan 13.cü tüp denemesinde bebeğine kavuşmuştu, onun canı yok mu, yılmamış valla maşallah..12 tanesi düşmüş ya, 12 düşük ne demek arkadaşlar? Ama noldu sonunda, azmetti veee mutlu son..Olacağı varsa olacaktır, kimileri kolaydan ulaşıo isteklerine, kimileri de zordan.. Zor kazanılan daha değerli oluyo, kıymet biliniyo.. Mutlu günlerimize ulaşıcaz ama demekki hemen değil.. Dr.dan dönünce yaz bize, paylaş..Atma içine ne olursa..Aynı duyguların birleştiği bi forum burası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…