umarım hayırlı haberlerle dön tabi ama çok da umuda bağlama, olmaz ise üzülürsün, haa olursa da süpriz olsun daha çok sevinirsin.. Çok da kaptırma kendini, atla deve değil, daha öncesi yaşadık atlattık, napalım? Tv.de bi bayan 13.cü tüp denemesinde bebeğine kavuşmuştu, onun canı yok mu, yılmamış valla maşallah..12 tanesi düşmüş ya, 12 düşük ne demek arkadaşlar? Ama noldu sonunda, azmetti veee mutlu son..Olacağı varsa olacaktır, kimileri kolaydan ulaşıo isteklerine, kimileri de zordan.. Zor kazanılan daha değerli oluyo, kıymet biliniyo.. Mutlu günlerimize ulaşıcaz ama demekki hemen değil.. Dr.dan dönünce yaz bize, paylaş..Atma içine ne olursa..Aynı duyguların birleştiği bi forum burası..
umarım hayırlı haberlerle dön tabi ama çok da umuda bağlama, olmaz ise üzülürsün, haa olursa da süpriz olsun daha çok sevinirsin.. Çok da kaptırma kendini, atla deve değil, daha öncesi yaşadık atlattık, napalım? Tv.de bi bayan 13.cü tüp denemesinde bebeğine kavuşmuştu, onun canı yok mu, yılmamış valla maşallah..12 tanesi düşmüş ya, 12 düşük ne demek arkadaşlar? Ama noldu sonunda, azmetti veee mutlu son..Olacağı varsa olacaktır, kimileri kolaydan ulaşıo isteklerine, kimileri de zordan.. Zor kazanılan daha değerli oluyo, kıymet biliniyo.. Mutlu günlerimize ulaşıcaz ama demekki hemen değil.. Dr.dan dönünce yaz bize, paylaş..Atma içine ne olursa..Aynı duyguların birleştiği bi forum burası..
ayy canım benim de koyu sarı renkli bi akıntım varr. bugün yoğunlaştı. BAT yarın heyecanı bekleyişşş :18::18::18:..
hayır canım, normal kapsul olarak içiyorum günde 3 kere.. Kanamam yok şimdi ,biraz daha koyu sarı akıntı başladı.. Yarın ne diyecek bakalım doktor.. Tedirginim aynı şeyleri duyacağımdan..
Kızlar çok mutluyum :) az önce doktordan geldim karindan ultrasonda keseyi gorduk, doktr alttan bakarsa bebegi gorebilecegimizi hatta belki kalp atislarinin bile gorulebilecegini soyleyince heycanlandim tamam bakalim alttan dedim... veee kalp atislarini gordum :) rabbim bu nasil bir mucize daha 3mm ama kalbi atiyo.. dinlenmem gerekliymis cok yurumek cok hareket etmk yasak lekelenme oldugu icin risk hala var... hersey yolunda gider insallah.. hepinizden böyle güzel haberler duymak icin dualar edicem..
ayy canım benim de koyu sarı renkli bi akıntım varr. bugün yoğunlaştı. BAT yarın heyecanı bekleyişşş :18::18::18:
senin başka belirtilerin nelerdi canımm..
canım gözün aydın. allahımın nasıl bi mucizesi de mi kalp atışı. rabbim hepimize bu güzelliği yaşatsın inşallahh.
önceki moral bozukluğunu da anlıyorum. çok patavatsız bi dr.a denk gelmişsin lekelenmen olduğunda. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh...
sezey gözün aydın canım bizlere de dua et hamişlerin duası kabul olur bu arada sen nasıl hamile kaldın ne uyguladın
Kızlar çok mutluyum :) az önce doktordan geldim karindan ultrasonda keseyi gorduk, doktr alttan bakarsa bebegi gorebilecegimizi hatta belki kalp atislarinin bile gorulebilecegini soyleyince heycanlandim tamam bakalim alttan dedim... veee kalp atislarini gordum :) rabbim bu nasil bir mucize daha 3mm ama kalbi atiyo.. dinlenmem gerekliymis cok yurumek cok hareket etmk yasak lekelenme oldugu icin risk hala var... hersey yolunda gider insallah.. hepinizden böyle güzel haberler duymak icin dualar edicem..
cok tesekkur ederm guzel dieklerin icin, belirtierimi sormussun söyleyeyim
-goguslerde hassasiyet ama asırı kıyafetler bile acıtırdı
-surekli tuvalete gitmeye baslamıstım
-akıntılarım artmıstı
-birde bende felaket bi gaz sorunu olmustubu belirtiler 3 haftalıkken falan ortaya cıkmıstı
Simdi ilk üçü var.. Yarından sonra güzel haberler ver bize insallah :)
aminnnnnn inş canım yaa herkes gibi bende çok istiyorum belkide çok istedigim için olmuyor ben bir kez düşük yaptım ve bir yıldır da olmuyorr hep hayırlısı dedik hala diyoruzz darısı en kısa zamanda basımıza
Yorucu bi iş mesai bitmine doğru açtığım sayfada yü<ümde tebessüm oluşturdun arkidişim yaaa :)) Maşallah tu tu tu tuuu :)) ayyy çok sevdim yemin ederim, ne dedim ben sana, bak gördün mü? Olacağına varacaktır herşey..Ama riskli bi gebelik sürecin olabilir, çok kaptırma kendini olur mu? Sağa sağlim kavuşman dileğimle, ay yaa
canım ya çok şükür bak ne güzel heberlerle döndün.harikaaa valla çok sevindim.lütfen dua et hayırlısıyla bizde kavuşalımm
sagol canım, tanımadıgın birinin sevincini paylasacak kadar tertemiz kalbine bi evlat sevinci verir insallah rabbim..
Ben aynıyım hala tetikteym de esim isimler buldu hatta gidecegi okulu falan tartısıyo benle
ilkinde de benden cok uzulmustu daha gec toparlayabilmistl kendini..
Söylüyorum ama ne fayda.. Ucuyo ylne havalarda bizimki.. Artık anı ysamaya karar verdim...
Rabbim onu bize bagısladıgı sürece sevinelim alırsa da isyan etmeden sabredelim diyorum..
Duygularım karmakarısık yani
1,5 yıldır hiç korundunz mu ?
benm asıl canımı sıkan başka bişey daha var..Buluğ çağında anne/kız kavgalarımız olurdu (her evde olabildiği gibi).. İşte onu giyme,bunu yapma,elalem ne der, geç gelme vs. vs.hep baskı altında yetiştim.Velhasıl, söz vermişim bi gün,ark.larla buluşucaz,hatta ev işide yapmışım ki sabahtan,annem surat asmasın çıkıyrm diye filan.Bi kot giydim,neymiş çok darmış,babam zamanında ona saçı başörtünün altından az göründü diye dövermiş,ben şimdi nasıl korkmadan böyle dar şeyler giyermişim? Konu buydu,derken büyüdü sözlü atışmamız, ağlıyorum bi yandan bi yandan bağırışıyoruz filan, ben bi cümle söyledim ama inanın içten değil,o benm mutlu günümü mahvetti, makyajım aktı ağlamktan filan diye sinir oldum,bi de geç kalmıştım filan..Dedim ki: "her kadın doğurabiliyo belki ama her kadın anne olamıyoo,sen nası bi annesin, nedir benle alıp veremediğin?" diye bağırıp, kapıyı çarpıp ağlamıştım..1 yıldır bu olay aklımda, acaba diyorum,acaba bu bedduadan dolayı mı ben anne olamıyorum? O gün annem bu lafıma çok içerlemişti "sen doğurabilirsen iyi anne ol emi?" demişti..Ve yine bi kıyafet konusundan girdiğimiz tartışmada bana annem (beddua hemen ağzındaydı, heran beddua ederdi,sanmayınki ben minicik, dapdar giyen biriydim,değil yeminle değildim) "Allah sana evlat yüzü göstermesin!" de demişti..(
Bu konu aklıma geldiğinden beri çok vicdanım sızlıo, hele ki uğraş verdiğim 1 yılı geride bıraktığımı görünce..Demekki dedim, her kadın doğuramayabiliyoNasıl bi geri dönüş olur diye araştırdım, anne sütü engellermiş bedduayı.. Anneden helallik almak gerekmiş, yaptım da bu konuyu tekrar anıp ama bilemiyrm, olmayacaksa eğer bebeğimiz, büyük sebep bu olacaktır diye içim içimi yiyiyooo
benm asıl canımı sıkan başka bişey daha var..Buluğ çağında anne/kız kavgalarımız olurdu (her evde olabildiği gibi).. İşte onu giyme,bunu yapma,elalem ne der, geç gelme vs. vs.hep baskı altında yetiştim.Velhasıl, söz vermişim bi gün,ark.larla buluşucaz,hatta ev işide yapmışım ki sabahtan,annem surat asmasın çıkıyrm diye filan.Bi kot giydim,neymiş çok darmış,babam zamanında ona saçı başörtünün altından az göründü diye dövermiş,ben şimdi nasıl korkmadan böyle dar şeyler giyermişim? Konu buydu,derken büyüdü sözlü atışmamız, ağlıyorum bi yandan bi yandan bağırışıyoruz filan, ben bi cümle söyledim ama inanın içten değil,o benm mutlu günümü mahvetti, makyajım aktı ağlamktan filan diye sinir oldum,bi de geç kalmıştım filan..Dedim ki: "her kadın doğurabiliyo belki ama her kadın anne olamıyoo,sen nası bi annesin, nedir benle alıp veremediğin?" diye bağırıp, kapıyı çarpıp ağlamıştım..1 yıldır bu olay aklımda, acaba diyorum,acaba bu bedduadan dolayı mı ben anne olamıyorum? O gün annem bu lafıma çok içerlemişti "sen doğurabilirsen iyi anne ol emi?" demişti..Ve yine bi kıyafet konusundan girdiğimiz tartışmada bana annem (beddua hemen ağzındaydı, heran beddua ederdi,sanmayınki ben minicik, dapdar giyen biriydim,değil yeminle değildim) "Allah sana evlat yüzü göstermesin!" de demişti..(
Bu konu aklıma geldiğinden beri çok vicdanım sızlıo, hele ki uğraş verdiğim 1 yılı geride bıraktığımı görünce..Demekki dedim, her kadın doğuramayabiliyoNasıl bi geri dönüş olur diye araştırdım, anne sütü engellermiş bedduayı.. Anneden helallik almak gerekmiş, yaptım da bu konuyu tekrar anıp ama bilemiyrm, olmayacaksa eğer bebeğimiz, büyük sebep bu olacaktır diye içim içimi yiyiyooo
canım senin sinirlerin bozulmuş biraz... ama bu kadar içine çöktürme bu sıkıntını. olacak bi şey varsa bile stresinden olmayacak.
bak annenle tekrar görüşmüşsün, helallik almışsın.
benim de ona bakarsan kafamda bi şey var ama benden kaynaklı deil eşimin ailesinden birinin büyük konuşmasından dolayı. o kişi de benden helallik alsa mı ki. belki de unutmuştur bile.
o yüzden sen içini ferah tut. eğer nasibimizde varsa bu ancak allahtan gelir ve gider, dua dışında maalesef elimizden bir şey gelmiyor.
bu arada kendimden bahsedeyim azcık.
dün Batasıca BAt geldi maalesef.. yarın dr. a gidiyorum ilaca başlıycam. dualarımızı birbirimizden esirgemeyelim...inşallahh tez zamanda bebiş müjdelerine kavuşalım..
ah be güzelim olur mu hiç öyle şey.. bak yazını anneme okudum (bu arada yatmam gerektiği icin bana annem bakıyo ve corba pişirip getirmişti tam da ) bir gözgöze gelişimiz vardıki film şeridi gibi geçti gözümüzün önünden mazimiz.. tartışmayan anne-kız mı olur.. şu söylediklerine yakın şeylerdi benimkiler de ama bak şimdi.. nolur böyle şeyler düşünme.. güzel günlerinizde olmuştur eminim "Allah razı olsun kızım" dediği günler olmadımı sanki.. hem hakkını helal etmiş sana.. bunu sil at sen kafandan bence..