- 23 Aralık 2012
- 311
- 14
merhaba arkadaşlar. uzun bi zamandır yoktum. şehirdışı eğitimler, işler güçler derken.
evet şu an hamileyim. yani kan testleri öle gösteriyor. daha dr. gitmeye fırsat bulamadım. şehir dışından gelince hemen ara beni dedi doktor. arayıp randevu alıcam. geçen seferden başımıza gelenden ötürü daha kimseciklere bi şey diyemedik. kalp atışını duymayı bekliyoruz. allahım bir daha o acıyı hiçbirimize yaşatmasın inşalhh.
ayyyyyyyyyyyyy ne güzel haberler ay ay ayyyy , maşallahhhhhhhhhhhhh tu tu tu tu 41 kere maşallah :) kaşıyın bakim totoşları kızlaaaarrrr, elem tere fişşşşş kem gözlere şişşşşş..
Veeeeee bende dayanamıcam söliceemmmm kızlarrrrrrrr, %100 emin olmamakla beraberr, beeeeeen , beeeeeeennn kem küm.. 5 gün gecikti reglim D sevinmek çokkkkkkkkk istiyorum amma velakin,olmayadabilirim?Günü gününe olduğumdan şüphelerim ve ön sezilerim hamişsin diyo... öncesi gibi mi olacak acaba yine diye sevinemiyorumda bi yandan..?? Eşime bile demedim daha bilio musunz? :) geciktiğini filan.. Heyecandan kalbim pır pır, kelebek gibi.. Beni sizlerden iyi kimse anlayamaz, kader ortağıyız biz ama mutlu sonla bitecek bi masal kahramanları olucaz inşlh şimdi.. Rabbim hamdolsun sana,senden gelene.. 3gündür ev yerleştr et, zaten öncesinde yumurtlama dönemime denk gelen zamanda öğrendik filan evden çıkmamız gerektiğini, kafa bi dünya oldu bizde..Ve o ara 1-2 hf süresince ya 1 yada 2 kez birliktelik olmuştur, eğer ben hamiş isem :) tezimiz doğrulanacak arkidişler kafamızı bebişten uzaklaştırdığmzda, o düşünceden yani, demekki stresle çooook alakası varmış bu işin diyeceğim ben kendi adıma..