Kızlar selam.. Benim de ilk gebeliğim boş gebelikti ve böyle olduğunu bilmeden bu sitenin gebelik forumlarında gezinip duruyordum ve 6 haftalıkken düştü.. Doktorun ilk söylediği şey şu oldu "buna şükretmelisin çünkü "özel" (engelli) bir çocuk dünyaya gelebilirdi".. Mükemmele uymadığı için daha döllenirken biten bir gebelik.. Böyle düşünmenin inanın bana çok faydası oldu.. Ve şimdi güzel bir haber daha aldım.. (Düşükten 7 ay sonra ) 4 haftalık gebeyim ve sanki aynı süreç yeniden başlıyor.. Doktorlar gebeliği göremediklerini söylüyorlar evet kan testinde gebelik var ama ultrasonda yok.. Yine aynı şey olursa bile ne diyelim, "mevlam ne eylerse güzel eyler".. Sizlere nacizane tavsiyem evet çok acı zor birşey, kafanıza takmayın diyemem ama başka pencerelerden bakmayı deneyelim..Şükredelim ki hamile kalabiliyoruz, eşimizde veya bizde hiçbir sorun yok..Bence bunlar birer şans :) Olumsuz şeyler düşünüp tüplerimizi kapatmayalım, bebişlere yol açalım :) Herkesin hayırlı haberlerini duymak ümidiyle..
Geçmiş olsun, 4 haftalık demişsin ama ultrasonda görülebilmesi için çok erken değil mi ?