Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben neden evlat hasretiyleyim birazda biliyr musun cnm?Annem manevi olarak hiiç sevgisini gösteren biri değildi, hep mesafeli ve uzak.. Ben dedimki kendime, etrafımdaki hakeden insanları sevgiye boğacağım ilerde, hamdolsun öyle de tanınırım etrafımda :) sevgi pıtırcığı derler bana Dimi, tartışmayan anne-kız, baba-oğul, anne-oğul olmz dimi? Yanlız değilim belki bu konuda ama Allahım beni en hassas yerimden sınıyo hamdolsun.. Annemden hellalik aldığım gün, salya sümük nası ağlıyorum ama bi göreceksin, çok değil 1,2 ay öncesi aldım helallik..Çok dokunduydu içime.. Dedimki kendime, hiiiiç bi laf yerde kalmıyo
Sende yat ve dinlen, hakketten, pamuklara sardır kendini arkidişim, fırsat bu fırsat boşver tadını çıkar :) bebiş geldiğinde nasılsa tüüüm rahat uykular mazide kalacak :)) Allahım canlarını sağ etsinde, keşke gelsinler..
amiinn o günleri görmek ve yazmak nasip olsun inşallah canım.. özelden bişey sölemek istiyorum sana iznin olursa
meraba arkadaşlar .yaklaşık 2 sene önce bende boş gebelik geçirdim
canım senin sinirlerin bozulmuş biraz... ama bu kadar içine çöktürme bu sıkıntını. olacak bi şey varsa bile stresinden olmayacak.
bak annenle tekrar görüşmüşsün, helallik almışsın.
benim de ona bakarsan kafamda bi şey var ama benden kaynaklı deil eşimin ailesinden birinin büyük konuşmasından dolayı. o kişi de benden helallik alsa mı ki. belki de unutmuştur bile.
o yüzden sen içini ferah tut. eğer nasibimizde varsa bu ancak allahtan gelir ve gider, dua dışında maalesef elimizden bir şey gelmiyor.
bu arada kendimden bahsedeyim azcık.
dün Batasıca BAt geldi maalesef.. yarın dr. a gidiyorum ilaca başlıycam. dualarımızı birbirimizden esirgemeyelim...inşallahh tez zamanda bebiş müjdelerine kavuşalım..
amiinn o günleri görmek ve yazmak nasip olsun inşallah canım.. özelden bişey sölemek istiyorum sana iznin olursa
ama msj sayımız 100 olmadığı için özel msj gönderemiyoruz..
aaa bilmiyodum bende kötü oldu bu neyse.. ama çok da önemli bişey değildi bekleriz 100 msj olmasını:)
günaydın arkadaşlar, gelişmeler var mı? Nasıl gidiyor? Ben bugün yarın regl olacağım, hissediorum, bu ay da olmadı gibi gibi..
günaydın canım.. belki kışın doğmak istemiyodur bebişin baharda doğmak için bekliyodur :)
huhuuu kızlaarr uyanın :) çok sessiz kaldık, neler yapıyosunuz bakalım?
huuu huu D evet yahu, bayağı bi ara verdik diye düşünüp bi gireyim dedim, msjınızı görünce aynı fikirde olduğumuza sevndim bende şimdilk bi değişklik yok ammmmmmaa süpriz yapmak istiyrm heran size şüphem var filan gibilerinden..
aayyyy hadi bakalım inşallah.. güzel güzel haberler veresin bize.. :)) ben de çarşamba günü doktora gitcem tekrar bakalım durumu nasılmış bebişin.. bu arada ben çok feci bi kanama geçirdim 2 hafta önce ( 1 hafta hastanede yattım.. şimdi yine evde yatıyorum ama çok şükür bebekle ilgili bi kanama değilmiş.. benimkine kanama değil fışkırma denirdi zaten çok korktum ( hem ikili testde yapılmış olacak o gün.. inşallah herşey güzel sağlıklı çıkar :)
huuu huu D evet yahu, bayağı bi ara verdik diye düşünüp bi gireyim dedim, msjınızı görünce aynı fikirde olduğumuza sevndim bende şimdilk bi değişklik yok ammmmmmaa süpriz yapmak istiyrm heran size şüphem var filan gibilerinden..
merhaba arkadaşlar. uzun bi zamandır yoktum. şehirdışı eğitimler, işler güçler derken.
evet şu an hamileyim. yani kan testleri öle gösteriyor. daha dr. gitmeye fırsat bulamadım. şehir dışından gelince hemen ara beni dedi doktor. arayıp randevu alıcam. geçen seferden başımıza gelenden ötürü daha kimseciklere bi şey diyemedik. kalp atışını duymayı bekliyoruz. allahım bir daha o acıyı hiçbirimize yaşatmasın inşalhh.
inşallah canm yaa, sen kaç aylık hamişsin?Aaa o ne kanamasıymış ozman? Çok ilginç,desemki yerleşme kanaması ama yok artık, oderece de olmzki? Hakkında hayırlısı olsun arkidişim.. :) Bu ay çok ilginçtirki, ev sahibim apar topar oğlum 1,5 aya evlenio çıkın gibilerinden konuşutu, kötü bi 2 hf geçirdik öncesinde..Dün çok şükür, yeni evimize tamamen geçtik,yerleştk bile..Dedimki kendi kendime, kafam bu kadar bebek konusundan uzaklaşmamıştı son 7-8 aydır, bu ay olmzsa hiiiiç olmz dedim, du bakalım cnm ya, belli mi olur he, ne dersin?Ğ (haber ver bize oldu mu kontrole gittiğinde)
başladı güzel haberler gelmeye ne güzel :) hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah.. benim 3 aylık oldu hala yakın çevrem dışında kimse bilmiyo korkuyorum, dediğin gibi ilki acı bi tecrübe olunca yoğurdu üflüyoruz...