Offf herkes bişi söyler önemli olan sizin ne istediğiniz/yaptığınız.herkese merhaba
31 yaşındayım 2,5 yaşında bid oğlum var.
doğumum normal doğum oldu.
eşimle ailemin arası iyi değil, hamilelik süreci pek mutlu geçmedi. kimin annesinin ne zaman geleceği ne zaman gideceği v,s sorun oldu(özellikle benim annemin)
normal doğum olmasına rağmen dikişlerim 20 günde iyileşti.
oğlum doğduğundan beri eşim ikinci çocuk için baskı yapıyor.
emzirme falan derken ben yeni rahatladım.
ikinci çocuğu soran iş arkadaşlarıma da yapmayı çok istemediğimi ama kardeşi olması için mecbur yapacağımı söylüyordum.
bi de arada şakayla karışık çok üşeniyorum, keşke biri yapıp getirse ben büyütsem, hamilelik zor valla falan diyordum.
bu son söylediğimi her sorduklarında diyordum ama.
bi de bi arkadaş iki çocuğu var, 3. yapsammı diye sordu. ben de aman ne yapıcan büyütmüşsün işte rahatına bak falan dedim.
dün başka bi iş arkadaşım uyardı beni. böyle konuşma özellikle çocuk konusunda öyle konuşulmaz. kısmet de , insanlar neler çekiyor, hasta çocuğu olan var olmayan var falan dedi.
ya haklı mı haksız mı bilemedim. bi daha asla böyle demicem zaten . ama ben kendimle ilgili bi durum olduğu için öyle ince düşünmedim. yani kesin arkamdan konuşulmuş, bu bitkisel böyle boş boş konuşuyor diye.
sizce boş mu konuşmuşum. ama bi espiri demi yapamıcaz
Bence boş olan şu an açtığınız konu.. içi boş gerçekten kusura bakmayın.
Offf herkes bişi söyler önemli olan sizin ne istediğiniz/yaptığınız.
neden milleti bu kadar takıyoruz?arkandan konuşulmuşşsa bu onların terbiyesizliği hatta onların utanması gereken bır durum sen sakın bu duruma takılma,senin hislerin senın konuşmaların kımseyide ılgılendırmez neden mılletın hıslerıne göre yaşayasınkı? rabbim isteyen herkese hayırlısı ile versin inşallah ama bu sana kendı hislerini bile söyleyememe hakkını vermez...senın suçlu hissettirmelerine izin verme...
söylediklerinizin nereye gittiği konuştuğunuz insanların samimiyetine göre değişir...bence söylediklerinizde birşey yok..sonuçta kötü niyette yok..arkadaşlar arası muhabbette söylenebilecek sözler bunlar...
evet ben de böyle düşünüyodum. ama arkadaş uyarınca şok oldum. demek diğer arkadaş bitkisel ne saçma konuşuyo falan demiş. anladım yani.
neyse bunu kınayan arkadaş da devamlı kocasından şikayetçi. o zaman o da söylemesin. kocası olan var olmayan var
Neyi begenmisimelmayra sana da aşkolsun sen de beğenmişsin
böyle konuşma özellikle çocuk konusunda öyle konuşulmaz. kısmet de, insanlar neler çekiyor, hasta çocuğu olan var olmayan var falan dedi.
bu arkadaşın çocuğu yok ya kolay geliyo bu işler.
neyse bunu kınayan arkadaş da devamlı kocasından şikayetçi.