boş boş konuşmak

Siz kendi durumunuza binayen böyle söylemişsiniz. Yani bir konuda konuşurken oturup o konuda dertli her insanı düşünmüyoruz ki... Benimde çocuğum yok, genelde soruyorlar düşünüyor musunuz diye, şuanda değil başka planlarımız başka önceliklerimiz var diyorum, öyle demeyin Allahın gücüne gider sonra hiç çocuğunuz olmaz diyorlar. Al birde buradan yak...

Çok takma. Çocuk nasip kısmet. Evet ben de böyle konuşmamaya dikkat ediyorumgerçekten. Allah hayırlısını versin diyorum hep ama daha bebek büyütürken insan yorgun olduğu için genelde herkes böyle bir psikoloji içinde. Biraz zaman geçsin sen de rahatlarsın.

arkadaşım böyle insanlar bundan beslenırler zaten,,yanına neden gitmiyorsun git hatta daha çok git kendı fikrinide savun,o kınayan kadın kınamanın yanlış olduğunu öğrensin ilk önce.....

yok ben yapma diye atlamadım. bana sordu yapsammı diye bence yapma dedim

kız güldürdün beni sabah sabah..
Bak bunu bile takıyorsun. o bunu dedi şu bunu dedi...
elmayra yorumu beğendi... kendi bile farkında değilken
O yorumum seni Üzdüyse kusura bakma ne diyim...

yok takmadım bunu:) gül diye yaptıydım zaten, espiri şeysinden:)

kız güldürdün beni sabah sabah..
Bak bunu bile takıyorsun. o bunu dedi şu bunu dedi...
elmayra yorumu beğendi... kendi bile farkında değilken
O yorumum seni Üzdüyse kusura bakma ne diyim...

kocam da dalga geçiyo bazen.
deniz sekinin bi şarkıs var "o ne dedi , bu ne dedi diyene kadar..." o çalınca müziği sonuna kadar açıp bana armağan ediyo:)

Şu hayat şartlarında normal hayatın basit konuşmalarından biri..
Ama derinlerden bakınca kadın haklı olabilir. Nasip ve kısmet işi.. Sen zaten yakınmak için de değil öylesine söylemişsin. Gerçekte de insanlar artık fabrikada üretim yapar gibi doğurmuyor ki. 1. den sonra 2. yapmak bile cesaret istiyor. Bu insanlar da gerçek hayatla duygusal hayatı karıştırmış birbirine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…