- 19 Mart 2011
- 468
- 335
Neyi begenmisim
brave capricornu beğenmişsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyi begenmisim
herkese merhaba
31 yaşındayım 2,5 yaşında bid oğlum var.
doğumum normal doğum oldu.
eşimle ailemin arası iyi değil, hamilelik süreci pek mutlu geçmedi. kimin annesinin ne zaman geleceği ne zaman gideceği v,s sorun oldu(özellikle benim annemin)
normal doğum olmasına rağmen dikişlerim 20 günde iyileşti.
oğlum doğduğundan beri eşim ikinci çocuk için baskı yapıyor.
emzirme falan derken ben yeni rahatladım.
ikinci çocuğu soran iş arkadaşlarıma da yapmayı çok istemediğimi ama kardeşi olması için mecbur yapacağımı söylüyordum.
bi de arada şakayla karışık çok üşeniyorum, keşke biri yapıp getirse ben büyütsem, hamilelik zor valla falan diyordum.
bu son söylediğimi her sorduklarında diyordum ama.
bi de bi arkadaş iki çocuğu var, 3. yapsammı diye sordu. ben de aman ne yapıcan büyütmüşsün işte rahatına bak falan dedim.
dün başka bi iş arkadaşım uyardı beni. böyle konuşma özellikle çocuk konusunda öyle konuşulmaz. kısmet de , insanlar neler çekiyor, hasta çocuğu olan var olmayan var falan dedi.
ya haklı mı haksız mı bilemedim. bi daha asla böyle demicem zaten . ama ben kendimle ilgili bi durum olduğu için öyle ince düşünmedim. yani kesin arkamdan konuşulmuş, bu bitkisel böyle boş boş konuşuyor diye.
sizce boş mu konuşmuşum. ama bi espiri demi yapamıcaz
Farkında bile Değilim cepten giriyorum bazenbrave capricornu beğenmişsin
arkadaşım böyle insanlar bundan beslenırler zaten,,yanına neden gitmiyorsun git hatta daha çok git kendı fikrinide savun,o kınayan kadın kınamanın yanlış olduğunu öğrensin ilk önce.....evet bi yanım böyle düşündü. sonra karar veremedim doğru mu yanlış mı yaptığımı.
hakketen kendimi suçlu hissetridiler yani.
arkamdan konuşmuşlardır biliyorum. çünkü bi arkadaş da 3. ye hamile kaldı hep söyledi istemiyodum falan diye, onu baya kınamıştı bu arkadaş. beni de kınamıştır. aman yanında rahat konuşamadığım adamın yanına bi daha gitmem ben de .
bu arkadaşın çocuğu yok ya kolay geliyo bu işler.
bi doğrsun, uyumasın, emzirsin de göreyim.
hakkaten bi daha yanına gitmicem. her lafın altından bişey arıyo.
ben de rahat konuşmayı severim
brave capricornu beğenmişsin
Bu konuda ne var dert edecekte konu açacak anlamadım . Sana boş boş konuşuyorsun dememiş ki kimse siz arkamdan boş boş konuşuyor diye söylemişlerdir deyip varsayımda bulunmuşsunuz. Arkadaşınız sadece sizi uyarmış se istemeyebilirsin ama başkası isteyebilir bu onların düşüncesi aman sakın yapma keyfine bak gibi söyleme kendi düşünceni demiş haklı da bir yanda. Sen o gücü bulamazsın ama başkası bulabilir bakabilir belki kendi ailesi ya da eşinin ailesi daha çok yardımcı oluyordur bilemezsin bu gibi durumlarda gerçekten müdahil olmamak lazım. Kafanıza takmayın sadece dikkat edersiniz bundan sonra.
kız güldürdün beni sabah sabah..
Bak bunu bile takıyorsun. o bunu dedi şu bunu dedi...
elmayra yorumu beğendi... kendi bile farkında değilken
O yorumum seni Üzdüyse kusura bakma ne diyim...
kız güldürdün beni sabah sabah..
Bak bunu bile takıyorsun. o bunu dedi şu bunu dedi...
elmayra yorumu beğendi... kendi bile farkında değilken
O yorumum seni Üzdüyse kusura bakma ne diyim...
Şu hayat şartlarında normal hayatın basit konuşmalarından biri..herkese merhaba
31 yaşındayım 2,5 yaşında bid oğlum var.
doğumum normal doğum oldu.
eşimle ailemin arası iyi değil, hamilelik süreci pek mutlu geçmedi. kimin annesinin ne zaman geleceği ne zaman gideceği v,s sorun oldu(özellikle benim annemin)
normal doğum olmasına rağmen dikişlerim 20 günde iyileşti.
oğlum doğduğundan beri eşim ikinci çocuk için baskı yapıyor.
emzirme falan derken ben yeni rahatladım.
ikinci çocuğu soran iş arkadaşlarıma da yapmayı çok istemediğimi ama kardeşi olması için mecbur yapacağımı söylüyordum.
bi de arada şakayla karışık çok üşeniyorum, keşke biri yapıp getirse ben büyütsem, hamilelik zor valla falan diyordum.
bu son söylediğimi her sorduklarında diyordum ama.
bi de bi arkadaş iki çocuğu var, 3. yapsammı diye sordu. ben de aman ne yapıcan büyütmüşsün işte rahatına bak falan dedim.
dün başka bi iş arkadaşım uyardı beni. böyle konuşma özellikle çocuk konusunda öyle konuşulmaz. kısmet de , insanlar neler çekiyor, hasta çocuğu olan var olmayan var falan dedi.
ya haklı mı haksız mı bilemedim. bi daha asla böyle demicem zaten . ama ben kendimle ilgili bi durum olduğu için öyle ince düşünmedim. yani kesin arkamdan konuşulmuş, bu bitkisel böyle boş boş konuşuyor diye.
sizce boş mu konuşmuşum. ama bi espiri demi yapamıcaz
kocam da dalga geçiyo bazen.
deniz sekinin bi şarkıs var "o ne dedi , bu ne dedi diyene kadar..." o çalınca müziği sonuna kadar açıp bana armağan ediyo:)