- 8 Şubat 2011
- 16.418
- 27.698
- 798
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #1.441
Çıkma diye dua ede ede çıkarmıyorum borsayiNe kadar rezil bir borsa
Ben burdayimHu hu kızlar nerdesiniz...
Hisseler ne alemde
yaklaşık 2 ay sürer bu durum deniliyor.. Olsaydı yedek akcem alım yapardım... şimdi sabah akşam bakıp kapatiyorumBen burdayimhisse değişimleri yaptim birazcık. Düşük seviyelerde takılıyoruz.
Teknik analiz eğitimleri dinliyorum . En azindan aynı hisse veya temelde iyi hisselerde al sat. yapmaya başlayacağım, öğrendikten sonra.
Belirsizlik sikici
Evet seçim belirsizliği diyorlar. Ben de nakit olsa hiç problem degilyaklaşık 2 ay sürer bu durum deniliyor.. Olsaydı yedek akcem alım yapardım... şimdi sabah akşam bakıp kapatiyorum
Off off sormaaNasıl dusmedir bu bir silkelenmesi lazım
Arada hareket lazım sürekli düşüş yada çıkış sıkıcıOff off sormaaparam olsa sevinirdim belki .
Seçime kadar yukari bir tepki bekliyorlar bakalim.
Gerçekten güzel alım firsati verdi. Bugün tepki vermiş, inş yön yukarı donmusturArada hareket lazım sürekli düşüş yada çıkış sıkıcıaynen para olsa bende şimdi düşsün nidaları atardım
Ben de açmak istiyorum çocuklarım için.Kızlar acil yardıma ihtiyacım var yatırım hesabı açmak istiyorum kendime açtım vakıf onlinedan ama çocuklarımın adına da açmak istiyorum bu mümkün mü yani kendi hesabimdan onlar içinde yatırım hesabı oluşturmak için napmam gerek
İş bankasinda kumbara hesabı açmıştım yıllar önce altın hesabı tanımlayarak çocuğun adına. Başka bsnkalarda ya da borsa hesabında varmı bilmiyorum bulutsan bizede bilgi verirmisinKızlar acil yardıma ihtiyacım var yatırım hesabı açmak istiyorum kendime açtım vakıf onlinedan ama çocuklarımın adına da açmak istiyorum bu mümkün mü yani kendi hesabimdan onlar içinde yatırım hesabı oluşturmak için napmam gerek
Ben Osmanlı yatırımdan 3 ve 12 yasındaki çocuklarıma açmıştım. Bankalarda oluyor mu hiçbir bilgim yok.Kızlar acil yardıma ihtiyacım var yatırım hesabı açmak istiyorum kendime açtım vakıf onlinedan ama çocuklarımın adına da açmak istiyorum bu mümkün mü yani kendi hesabimdan onlar içinde yatırım hesabı oluşturmak için napmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?