• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

İş bankasinda kumbara hesabı açmıştım yıllar önce altın hesabı tanımlayarak çocuğun adına. Başka bsnkalarda ya da borsa hesabında varmı bilmiyorum bulutsan bizede bilgi verirmisin
Yarin bankayla görüşücem muhakkak yazarım sonucu burdan
Ben Osmanlı yatırımdan 3 ve 12 yasındaki çocuklarıma açmıştım. Bankalarda oluyor mu hiçbir bilgim yok.
Osmanlı yatırımı telefonla aramıştım müşteri temsilcisi belgeleri mail attı. Doldurup gerekli evraklarla geri kargoladim. O şekilde açmıştım
Hmm ben direkt banka yatırım hesabı istiyorum bakalım yarın netlesecek

Kızlar acil yardıma ihtiyacım var yatırım hesabı açmak istiyorum kendime açtım vakıf onlinedan ama çocuklarımın adına da açmak istiyorum bu mümkün mü yani kendi hesabimdan onlar içinde yatırım hesabı oluşturmak için napmam gerek

Benim oğlumun osmanlı yatırımda var

3 yaş gibi actırmıştım şimdi 5 yaşında

Yarin bankayla görüşücem muhakkak yazarım sonucu burdan

Hmm ben direkt banka yatırım hesabı istiyorum bakalım yarın netlesecek

Ben zamanında bankaları da arastirdim

Bi tek iş bankasının vardı ama.şartları çok garipti hesapta 20 bin olmalı vs vs gibi

Ama tabii güncel bilgi değil, değişmiştir belki bir şeyler

Inşallah bulursunuz

Bu arada aracı kurum ile banka arasında fark yok hatta aracı kurum daha iyi bu hisse işine gelince :)

Koza polyester ve cvk maden halka arzına giren varmı?Ne kadar tutarla girdiniz?Ben dün koza polyestere 800tl ile başvurdum😃Cvk madenede mi girsem acaba?

Back