• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Selamlar herkese . Borsada teknik analiz öğrenmek isteyenler için yeni takip etmeye basladigim ,beğendiğim kanalı tavsiye etmek istiyorum.
Tabi epeydir teknik analize baktığım icin bana güzel geldi anlatımı. İlgilenenler için " kanaliz" kanali😊

Evet astor çok yükseldi korkutuyor...Bir süre piyasa böyle gibi tatsız. Para oldukça alım fırsatı olabilir belki de.. ben şu an enel bakip ekranı kapatıyorum

Hu hu kızlar nerdesiniz...
Hisseler ne alemde
Ben burdayim😅 hisse değişimleri yaptim birazcık. Düşük seviyelerde takılıyoruz.

Teknik analiz eğitimleri dinliyorum . En azindan aynı hisse veya temelde iyi hisselerde al sat. yapmaya başlayacağım, öğrendikten sonra.

Belirsizlik sikici🙃

Ben burdayim😅 hisse değişimleri yaptim birazcık. Düşük seviyelerde takılıyoruz.

Teknik analiz eğitimleri dinliyorum . En azindan aynı hisse veya temelde iyi hisselerde al sat. yapmaya başlayacağım, öğrendikten sonra.

Belirsizlik sikici🙃
yaklaşık 2 ay sürer bu durum deniliyor.. Olsaydı yedek akcem alım yapardım... şimdi sabah akşam bakıp kapatiyorum

Screenshot_20230329_142813_Twitter.jpg

Kızlar acil yardıma ihtiyacım var yatırım hesabı açmak istiyorum kendime açtım vakıf onlinedan ama çocuklarımın adına da açmak istiyorum bu mümkün mü yani kendi hesabimdan onlar içinde yatırım hesabı oluşturmak için napmam gerek

Kızlar acil yardıma ihtiyacım var yatırım hesabı açmak istiyorum kendime açtım vakıf onlinedan ama çocuklarımın adına da açmak istiyorum bu mümkün mü yani kendi hesabimdan onlar içinde yatırım hesabı oluşturmak için napmam gerek
Ben de açmak istiyorum çocuklarım için.
Cocuklar için info yatırımdan açılıyor diye biliyorum. Bankalarda yok , ama diğer araci kurumlarda da olabilir

İş bankasinda kumbara hesabı açmıştım yıllar önce altın hesabı tanımlayarak çocuğun adına. Başka bsnkalarda ya da borsa hesabında varmı bilmiyorum bulutsan bizede bilgi verirmisin

Ben Osmanlı yatırımdan 3 ve 12 yasındaki çocuklarıma açmıştım. Bankalarda oluyor mu hiçbir bilgim yok.
Osmanlı yatırımı telefonla aramıştım müşteri temsilcisi belgeleri mail attı. Doldurup gerekli evraklarla geri kargoladim. O şekilde açmıştım

Back