• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Selamlar...🙋
Uzun zamandır bildirim gelmeyince konu aktifligini yitirdi sandım. Öylesine baktım, sevindim...🥰

İş yerimizden oğlan kâr dagitinca hemen üçe böldüm. Bir payı ile döviz aldım, bir payı ile banka hesabından altın, bir payını da usul usul borsaya gömdüm. Maasimdan zaten düzenli alımlara devam ediyorum. Mavi, yayla gıda ve Petkim'i de portföyüme ekledim.

Eşim ev idaresinden, para pul işlerinden çok sıkıldığını söyledi, artık benim idare etmemi istedi. Baktım gercekten bıkkın görünüyor, dedim hiç karismayacaksan tamam. Ama karistigin anda bırakırım.

Anlaştık bakalım, şimdilik sıkıntı yok.
Herkes halinden memnun...🤭

Selamlar...🙋
Uzun zamandır bildirim gelmeyince konu aktifligini yitirdi sandım. Öylesine baktım, sevindim...🥰

İş yerimizden oğlan kâr dagitinca hemen üçe böldüm. Bir payı ile döviz aldım, bir payı ile banka hesabından altın, bir payını da usul usul borsaya gömdüm. Maasimdan zaten düzenli alımlara devam ediyorum. Mavi, yayla gıda ve Petkim'i de portföyüme ekledim.

Eşim ev idaresinden, para pul işlerinden çok sıkıldığını söyledi, artık benim idare etmemi istedi. Baktım gercekten bıkkın görünüyor, dedim hiç karismayacaksan tamam. Ama karistigin anda bırakırım.

Anlaştık bakalım, şimdilik sıkıntı yok.
Herkes halinden memnun...🤭
A.s😊 yok aktifim de canımız sikkin🤣 düşüşten kurtulabilirsek daha iyi olacak.
Ekleme yapabilseydim yine mutlu olurdum😅 neyse eğitimlere bakarak ,bir şeyler yapıyorum ben de.
Biz de de ev ekonomisi ben de . Kadın işini daha bilir😉
Hayırlı olsun ,bereketli olsun aldıkların. Hepsi cok iyi masallah🌺

A.s😊 yok aktifim de canımız sikkin🤣 düşüşten kurtulabilirsek daha iyi olacak.
Ekleme yapabilseydim yine mutlu olurdum😅 neyse eğitimlere bakarak ,bir şeyler yapıyorum ben de.
Biz de de ev ekonomisi ben de . Kadın işini daha bilir😉
Hayırlı olsun ,bereketli olsun aldıkların. Hepsi cok iyi masallah🌺
Benim eşim çok iyi becerir, yılların esnafi ama adam bıkmış. 🤭Kendisini herşeyden emekli etti. 😁Ben de para yönetiminde iyiyimdir. Ailece hesabımızı biliriz çok şükür...

Riski dağıtma açısından portföyü geniş tutmak iyi olacak. Bu düşüşün illa çıkışı olacak. Yeter ki bacalar tütsün...🤲

Hisselerimde değişiklik yaptım biraz , yapmak için de araştırmaya devam ediyorum.
Ereğli ve isdemir beni çok üzdü 1 senedir neredeyse aynı yerdeler.Basta iyiler ve donguseller biliyorum ama uzun vade diye sıkıntı yapmamıştım. Bu enflasyonda beklemesi zormuş.

Benim eşim çok iyi becerir, yılların esnafi ama adam bıkmış. 🤭Kendisini herşeyden emekli etti. 😁Ben de para yönetiminde iyiyimdir. Ailece hesabımızı biliriz çok şükür...

Riski dağıtma açısından portföyü geniş tutmak iyi olacak. Bu düşüşün illa çıkışı olacak. Yeter ki bacalar tütsün...🤲
Aynen borsada iyi şirketlerde yön hep yukarı😊

Hisselerimde değişiklik yaptım biraz , yapmak için de araştırmaya devam ediyorum.
Ereğli ve isdemir beni çok üzdü 1 senedir neredeyse aynı yerdeler.Basta iyiler ve donguseller biliyorum ama uzun vade diye sıkıntı yapmamıştım. Bu enflasyonda beklemesi zormuş.
Nasıl değişiklikler yaptın, hayırlı olsun inşaallah...❤️

Nasıl değişiklikler yaptın, hayırlı olsun inşaallah...❤️
Cemtas ve yeotek hisselerime ağırlık verdim biraz.
Odas aldim . Ucuzladı ve bist 30 diye aldim ama emin değilim pek🤣
Hedefimde yunsa, qua granit ve miatek var şuan.
Ereğli nin bir kısmını satıp, bunlardan 2000 liralık almayı planlıyorum ama karar veremedim alış ve satış zamanına.

Cemtas ve yeotek hisselerime ağırlık verdim biraz.
Odas aldim . Ucuzladı ve bist 30 diye aldim ama emin değilim pek🤣
Hedefimde yunsa, qua granit ve miatek var şuan.
Ereğli nin bir kısmını satıp, bunlardan 2000 liralık almayı planlıyorum ama karar veremedim alış ve satış zamanına.
Instagramda borsa terzisi diye bir hesap var, kendi tecrubelerini paylaşıyor.
Odas ters köşe yapti ama belli olmaz o işler. 😊
Hayırlısı olsun. Doğru zamanda, doğru hamleler yapalım inşallah...🌸

Ereğli dipte malum. Döndü, dönecek gibi duruyor. Ben satarsam kesin cikacak😅 onu bekliyorum diğer hisselere geçiş için. Onunla beraber onlarda gidebilir tabi🙈
Egpro var elimde çok kararsız kaldığım. Bakıyorum oyle

Instagramda borsa terzisi diye bir hesap var, kendi tecrubelerini paylaşıyor.
Odas ters köşe yapti ama belli olmaz o işler. 😊
Hayırlısı olsun. Doğru zamanda, doğru hamleler yapalım inşallah...🌸
Evet bir kaç takip ettiğim ,güvendiğim hesap , odası paylaştığı için etkilendim acikcasi🙈 fiyat olacakta yüzde 50 düştüğü için aldim . Bakalim burdan daha da düşmez sanirim🤭 belli de olmaz ama

Evet bir kaç takip ettiğim ,güvendiğim hesap , odası paylaştığı için etkilendim acikcasi🙈 fiyat olacakta yüzde 50 düştüğü için aldim . Bakalim burdan daha da düşmez sanirim🤭 belli de olmaz ama
Eşim odas'i tavan şimdi, yapma etme desem de 12,46 'dan aldı. Adamın kanayan yarası oldu. Çıkar yeniden ama, kurdeşen dokturecek belli. 🤭

Nakit olsaydı bana gore alınacak yerledeydi.. Bakalim ilerleyen günlerde ne olacak. Ben de yeşillenen hisse pek yok. Ama şöyle düşünürüm harcasam o parayı hiç olmazdi😂
Ben de ayninsekilde dusunuyorum . Almasam harcarım. 100 lira nedir , onunla bile aliyorum harcamış sayiyorum😊
Ben de buraların dip olduğunu düşünüyorum. Kendi hisselerim açısından çoğu donecek gibi duruyor haftaya🙏

Back