- 12 Nisan 2012
- 4.791
- 7.182
- 358
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
- #3.841
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sattigim aksalarimi geri aldimAy kabus canim aksa hissemi kisa sureligine lot artirmak icin sattim. Tavan kapatmis
Hic de al sat yapmazdim oysaki
Tavana yakin olan yunsa hissemi de satmadim ,eksiye dondu en son sanirim
Edit: oh son anda satis yemis biraz . Dussunde geri alayim![]()
Hic bilginiz yoksa girilmez.Kızlar bu hisselerde kar nasıl oluyor biraz birikmişim var bende girmeyi düşünüyorum ama hiç bilgim yok
Yüzümüz ne zaman gülecek artıkYa bist 100 de dusen kirilinca umitlerim artmisti. Bu geri cekilme de , dip olarak, son alim firsati diyorlar.
Neyse artik eklemeye devam . Ben altin pek almiyorum. Alinmali aslinda ama fiyatlar dusukken hisse almak daha mantikli geliyor.
Bu arada ihtiyac halinde ,Allah korusun, altinci anneme guveniyorumihtiyac olmasin da
Onceden olaylari birsa onceden fiyatlarmis. Yani faiz indirimi bekleniyor. Bu kadar susmeai normal degil diyorlar. Ama bir yandan bilancolar kotu gelkyor , normal diyorlar.Yüzümüz ne zaman gülecek artık![]()
Yavas yavas girmek icin tam zamani gibiBorsaya gelesim var bu aralarç
Ufak ufak almaya başladım
hisselern neler ?Yavas yavas girmek icin tam zamani gibi
Insallah oyledir
Ben hep burdayim ,devam. Aci tecrube , bir dahaki dongude,cikipta girerim umarim![]()
Ay cok hissem var ya , (en buyuk hatam) ve yenilebilir enerji agirlikli. Umarim haziran sonrasi yukselis baslar.o zamana kadar biraz daha eklerim.sonrasinda dususleri firsat bilip eklemeye devam ederimhisselern neler ?
elimde suan tüpraş var az ama 138 maliyetli kozaa aldım 77 maliyetli.
Yunsa ve bioen de varmisAy cok hissem var ya , (en buyuk hatam) ve yenilebilir enerji agirlikli. Umarim haziran sonrasi yukselis baslar.o zamana kadar biraz daha eklerim.sonrasinda dususleri firsat bilip eklemeye devam ederim
Aksa, ttrak,enkai,kozal(koza daha iyi diyorlar ama dusuk maliyetli ve az miktar duruyor)
Eupwr,cwene, sayas,kontr, yeotk,miatk
Egpro,goknur
Bile bile lades dedim, bu kadar cok dususu sanirim kimse beklemiyordu.
Arada kar al yaptim. Ama cok nadir.