Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Ay kabus canim aksa hissemi kisa sureligine lot artirmak icin sattim. Tavan kapatmis🥲
Hic de al sat yapmazdim oysaki😒
Tavana yakin olan yunsa hissemi de satmadim ,eksiye dondu en son sanirim😌
Edit: oh son anda satis yemis biraz . Dussunde geri alayim 🤭

Son düzenleme:
Tam da bu yuzden dusunmustum🤭

Eklentiler

• 1000106082.webp
    1000106082.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 27
Ay kabus canim aksa hissemi kisa sureligine lot artirmak icin sattim. Tavan kapatmis🥲
Hic de al sat yapmazdim oysaki😒
Tavana yakin olan yunsa hissemi de satmadim ,eksiye dondu en son sanirim😌
Edit: oh son anda satis yemis biraz . Dussunde geri alayim 🤭
Sattigim aksalarimi geri aldim😊
Eskiden 1 2 lira dususu cok bulmazdim . Artik bakacagim. Cok olmasada lotu mu artirdim.

Ya bist 100 de dusen kirilinca umitlerim artmisti. Bu geri cekilme de , dip olarak, son alim firsati diyorlar.
Neyse artik eklemeye devam . Ben altin pek almiyorum. Alinmali aslinda ama fiyatlar dusukken hisse almak daha mantikli geliyor.
Bu arada ihtiyac halinde ,Allah korusun, altinci anneme guveniyorum😬😬 ihtiyac olmasin da
Yüzümüz ne zaman gülecek artık 😬😐

Yüzümüz ne zaman gülecek artık 😬😐
Onceden olaylari birsa onceden fiyatlarmis. Yani faiz indirimi bekleniyor. Bu kadar susmeai normal degil diyorlar. Ama bir yandan bilancolar kotu gelkyor , normal diyorlar.
Bir suru yatirim uzmani dinliyorum. Yilin ikinci yarisi bekliyor.
Ama yilin sonunu da buldurabilirlwr,deyip kesin konusamiyorlar.

Gercekten cok bunlatici bir surec . Ogrenmeye calisiyorum bir yandan ama yazik ettiler onca yatirimciya.

Duser de ,bu kadar duser mi?

hisselern neler ?
elimde suan tüpraş var az ama 138 maliyetli kozaa aldım 77 maliyetli.
Ay cok hissem var ya , (en buyuk hatam) ve yenilebilir enerji agirlikli. Umarim haziran sonrasi yukselis baslar.o zamana kadar biraz daha eklerim.sonrasinda dususleri firsat bilip eklemeye devam ederim
Aksa, ttrak,enkai,kozal(koza daha iyi diyorlar ama dusuk maliyetli ve az miktar duruyor)
Eupwr,cwene, sayas,kontr, yeotk,miatk🙈
Egpro,goknur
Bile bile lades dedim, bu kadar cok dususu sanirim kimse beklemiyordu.
Arada kar al yaptim. Ama cok nadir.

Ay cok hissem var ya , (en buyuk hatam) ve yenilebilir enerji agirlikli. Umarim haziran sonrasi yukselis baslar.o zamana kadar biraz daha eklerim.sonrasinda dususleri firsat bilip eklemeye devam ederim
Aksa, ttrak,enkai,kozal(koza daha iyi diyorlar ama dusuk maliyetli ve az miktar duruyor)
Eupwr,cwene, sayas,kontr, yeotk,miatk🙈
Egpro,goknur
Bile bile lades dedim, bu kadar cok dususu sanirim kimse beklemiyordu.
Arada kar al yaptim. Ama cok nadir.
Yunsa ve bioen de varmis🙈

Back
X