- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #1.461
Yarin bankayla görüşücem muhakkak yazarım sonucu burdanİş bankasinda kumbara hesabı açmıştım yıllar önce altın hesabı tanımlayarak çocuğun adına. Başka bsnkalarda ya da borsa hesabında varmı bilmiyorum bulutsan bizede bilgi verirmisin
Hmm ben direkt banka yatırım hesabı istiyorum bakalım yarın netlesecekBen Osmanlı yatırımdan 3 ve 12 yasındaki çocuklarıma açmıştım. Bankalarda oluyor mu hiçbir bilgim yok.
Osmanlı yatırımı telefonla aramıştım müşteri temsilcisi belgeleri mail attı. Doldurup gerekli evraklarla geri kargoladim. O şekilde açmıştım
Kızlar acil yardıma ihtiyacım var yatırım hesabı açmak istiyorum kendime açtım vakıf onlinedan ama çocuklarımın adına da açmak istiyorum bu mümkün mü yani kendi hesabimdan onlar içinde yatırım hesabı oluşturmak için napmam gerek
Yarin bankayla görüşücem muhakkak yazarım sonucu burdan
Hmm ben direkt banka yatırım hesabı istiyorum bakalım yarın netlesecek
Hangi bankaKızlar çocuklar için şubeye gitmek gerekiyormuş eşim bugün gidip actiricak anca haber verebildim sizlerede
Vakıfbank ama çocuklar için hesap ücreti istiyor 250 TL diğer bankalar da aynı mı bilmiormHangi banka
Haftaya bende gidip sorayım bakayim. Teşekkürler azVakıfbank ama çocuklar için hesap ücreti istiyor 250 TL diğer bankalar da aynı mı bilmiorm
Yatirim hesabi mi ? Bazı hesaplar 18 yaşına kadar dokunulmuyor diye duymuştum. O şekilde mi? Al sat yapabiliyor muyuz?Vakıfbank ama çocuklar için hesap ücreti istiyor 250 TL diğer bankalar da aynı mı bilmiorm
Vakıfbank ama çocuklar için hesap ücreti istiyor 250 TL diğer bankalar da aynı mı bilmiorm
EuropowerUzun zamandır beklenen halka arzımız hayırlı olsun
şimdi açıklandı bülten
Uzun vadeli düşündüğümde bende devlet bankalarına daha sıcak bakıyorumOsmanlı yatırım diyorum ben kesinlikle bu nedir ya
Uzun vadeli düşündüğümde bende devlet bankalarına daha sıcak bakıyorum
Kopol 35 lot, cvkmd 15 lot başvurdum. Halka arzları kaçırmamKoza polyester ve cvk maden halka arzına giren varmı?Ne kadar tutarla girdiniz?Ben dün koza polyestere 800tl ile başvurdumCvk madenede mi girsem acaba?
Koza polyester ve cvk maden halka arzına giren varmı?Ne kadar tutarla girdiniz?Ben dün koza polyestere 800tl ile başvurdumCvk madenede mi girsem acaba?
İkisine de girdim . 27 lot koza , 5 lot cvkKoza polyester ve cvk maden halka arzına giren varmı?Ne kadar tutarla girdiniz?Ben dün koza polyestere 800tl ile başvurdumCvk madenede mi girsem acaba?
Kopol 35 lot, cvkmd 15 lot başvurdum. Halka arzları kaçırmam
Bende 33 lot ve 9 lot olarak başvurdumIkisine de girdim
6 lot
36 lot olarak
halkbank bir şart istemeden açıyor çocuk için hesap sadece kimliği ile gidebilirsiniz şubeye. ben 2 gün önce açtırdım sorunsuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?