- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #1.421
Bereketli olsundun 3 hesapla gırdım
Merhaba iyiyiz çok şükür sen nasılsın ablacım.Merhabalar...
Nasılsınız? Ufak ufak alımlara devam ediyorum. Portföyüme Tekfen'i de kattım.
Ereğli temettü bu sene vermeyeceğini açıkladı, sağlık olsun. Düşecek ve ben de düştükçe lot sayımı arttırmaya devam edeceğim.
Çok şükür ben de iyiyim.Merhaba iyiyiz çok şükür sen nasılsın ablacım.
Ereğli ve işdemir e çok üzüldüm. Çünkü uzun vade ve temettusu için almıştım. Pek bir şey farketmedi diyorlar, hatta ilerisi için iyi bile olabilir ama işte beklenmiyordu. Sonucunda olumsuz algılandı.
Uzun zamandır yataydi ve portföyünün çoğu bunlarda. Kismet bakalim.
Bende aynı seyleri okudum. Uzun vade için fırsat bile diyorlar Ereğli içinMerhaba iyiyiz çok şükür sen nasılsın ablacım.
Ereğli ve işdemir e çok üzüldüm. Çünkü uzun vade ve temettusu için almıştım. Pek bir şey farketmedi diyorlar, hatta ilerisi için iyi bile olabilir ama işte beklenmiyordu. Sonucunda olumsuz algılandı.
Uzun zamandır yataydi ve portföyünün çoğu bunlarda. Kismet bakalim.
Kesinlikle yaşatarak ogretiyorÇok şükür ben de iyiyim.
Ereğli'nin kararı ilerisi için bence daha iyi.
Borsa yeniden şunu hatirlatti:
Portföyü tek bir hisseden oluşturmayın, sağlam ve cesitlilik önemli.
İki gün sonra lazım olacak parayı da borsaya koymayın.
Tek hisse değil ama uzun vade düşünüyordum. Yerinde sayıyor ve temettü de vermiyor diye üzüldüm.Çok şükür ben de iyiyim.
Ereğli'nin kararı ilerisi için bence daha iyi.
Borsa yeniden şunu hatirlatti:
Portföyü tek bir hisseden oluşturmayın, sağlam ve cesitlilik önemli.
İki gün sonra lazım olacak parayı da borsaya koymayın.
Söylediklerim hepimizeydi, borsa tekrardan hatırlattı...Tek hisse değil ama uzun vade düşünüyordum. Yerinde sayıyor ve temettü de vermiyor diye üzüldüm.
Para da lazım değil ama beklenti dışında olunca moralim bozuldubakalim bir şeyler arastiriyorum
Ay aynen bende ama yine ileride alırım dediğim hisselerden. Ben temettüden ziyada bu sene param çoğalsın istiyorum da bakalım nasipBen çıktım Ereğli'den. Astor'a ağırlıklı olmak üzere diğer hisselere ekleme yaptım.
dun 3 hesapla gırdım
Evet çok iyi firma ama çok çıktı Astor, ama cok yükseldi insan tedirgin oluyor.Pazartesi Astor yorumumdan sonra Astor uçmuş gitmiş. Benum hisseler hiç iç acıcı değil bakalım önümüzdeki.haftalar ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?