• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Kozalı takip edemedim neler olmuş zarardayım, göknura girmiştim yeni geldi hisseler, astor dan alacağımı aldım çıksam mı diye düşünüyorum 🤨 akfye var ona girecek var mı?

Kozal, ben de var. Ama maliyetim düşük ve miktar az. 12 13 liralara düşmesi bekleniyormus. Ben onu uzun vadeli aldim şimdilik benim için sıkıntı yok.
Astor çok iyi firma , istersen bir miktarında kar al , sen bilirsin tabiki .

Merhabalar...
Nasılsınız? Ufak ufak alımlara devam ediyorum. Portföyüme Tekfen'i de kattım.
Ereğli temettü bu sene vermeyeceğini açıkladı, sağlık olsun. Düşecek ve ben de düştükçe lot sayımı arttırmaya devam edeceğim.

Merhabalar...
Nasılsınız? Ufak ufak alımlara devam ediyorum. Portföyüme Tekfen'i de kattım.
Ereğli temettü bu sene vermeyeceğini açıkladı, sağlık olsun. Düşecek ve ben de düştükçe lot sayımı arttırmaya devam edeceğim.
Merhaba iyiyiz çok şükür sen nasılsın ablacım.
Ereğli ve işdemir e çok üzüldüm. Çünkü uzun vade ve temettusu için almıştım. Pek bir şey farketmedi diyorlar, hatta ilerisi için iyi bile olabilir ama işte beklenmiyordu. Sonucunda olumsuz algılandı.
Uzun zamandır yataydi ve portföyünün çoğu bunlarda. Kismet bakalim.

Ereğli ve işdemir e çok üzüldüm. Çünkü uzun vade ve temettusu için almıştım. Pek bir şey farketmedi diyorlar, hatta ilerisi için iyi bile olabilir ama işte beklenmiyordu. Sonucunda olumsuz algılandı.
Çok şükür ben de iyiyim.
Ereğli'nin kararı ilerisi için bence daha iyi.
Borsa yeniden şunu hatirlatti:
Portföyü tek bir hisseden oluşturmayın, sağlam ve cesitlilik önemli.
İki gün sonra lazım olacak parayı da borsaya koymayın. 🤷

Bende aynı seyleri okudum. Uzun vade için fırsat bile diyorlar Ereğli için

Çok şükür ben de iyiyim.
Ereğli'nin kararı ilerisi için bence daha iyi.
Borsa yeniden şunu hatirlatti:
Portföyü tek bir hisseden oluşturmayın, sağlam ve cesitlilik önemli.
İki gün sonra lazım olacak parayı da borsaya koymayın. 🤷
Tek hisse değil ama uzun vade düşünüyordum. Yerinde sayıyor ve temettü de vermiyor diye üzüldüm.
Para da lazım değil ama beklenti dışında olunca moralim bozuldu😊 bakalim bir şeyler arastiriyorum

Merhaba kızlar benim de borsada bir miktar lotum var. Astor vardı sattım. Çok hızlı yükseliş korkuttu. Biraz sadeleşme biraz sektörel dağılım yapmaliyim.

Ben de ttrak ve tüpraş var. Temettu yarın geçecek hesaba ama beklenenden fazla düşüş oldu..Ttrak bir an evvel zarardan kurtulursa Astor a geçmeyi planlıyorum tabi o zamana astor iyice yükselmezse...

Pazartesi Astor yorumumdan sonra Astor uçmuş gitmiş. Benum hisseler hiç iç acıcı değil bakalım önümüzdeki.haftalar ne olacak
Evet çok iyi firma ama çok çıktı Astor, ama cok yükseldi insan tedirgin oluyor.
Alım firsati verir inş.
Çoğu hisse iç açıcı değil şuan . Biraz teknik analiz ogrendim
Hisselerim de çoğu günlükte satta Olmasina rağmen, haftalık ala geçmek üzere.
Sanki kıvılcım bekliyorlar.

Herkese merhabalar. Yurtdisinda yasiyorum, Euro kazaniyorum. Ufak bir meblag ile baslayarak, birikimimi degerlendirmek istiyorum. Hayatimda hic borsa oynamadim, altin alip satmadan, kisaca, Para nasil cogalir, hicbir fikrim/tecrubem yok.
Her turlu oneriye acigim

Merhaba borsa da sirketlere ortak oluyorsunuz. Yaptığı yatırımlara inanarak siz de yatırım yapıyorsunuz.
Baslangic olarak bist 30 hisselerine bakarak baslayarabilirsiniz. Koç şirketleri de bana göre daha güvenilir.
Ama burdan hisse tavsiyesinde bulunamıyor. Hissenin kendiniz arastiracaksiniz.

Back