- 21 Temmuz 2018
- 7.119
- 21.388
- 348
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #2.901
Bende döviz vardı onu bozdurup altın aldım. Eğer endeks düşerse altını bozdurur borsaya yatırırımEvet benim de cikiyor. 2024 ikinci donemde emtialar degerlenecek ve gumus altindan da cok getiri saglayacak diyorlar.
Ben 248lerden almıştım. Diğer zararlarımın yanında doas yine az kalıyoSizde de var mı doas inş zarar çok değildir
Gümüş çok değerlenecek diyorlar ama
Kafalar karışıkBende döviz vardı onu bozdurup altın aldım. Eğer endeks düşerse altını bozdurur borsaya yatırırım
Evet öyle diyolar ama çok hakim değilim gümüş konusuna. Fiziki mi alınmalı acaba, eğer fiziki alınırsa elden çıkarmak altın kadar kolay olur mu filan bilememiyorum. Ama şimdi almam da 2024te çok değerlenirse kendime çok kızarımEvet benim de cikiyor. 2024 ikinci donemde emtialar degerlenecek ve gumus altindan da cok getiri saglayacak diyorlar.
Evet bende de var. zararim cok degil maliyetim 125 ti sonra 275 ten ekleme yapmistim yon yukari diye.Sizde de var mı doas inş zarar çok değildir
Gümüş çok değerlenecek diyorlar ama
Fiziki saklanmasi zor diye okumustum. Alirsam bankadan alirim.Evet öyle diyolar ama çok hakim değilim gümüş konusuna. Fiziki mi alınmalı acaba, eğer fiziki alınırsa elden çıkarmak altın kadar kolay olur mu filan bilememiyorum. Ama şimdi almam da 2024te çok değerlenirse kendime çok kızarım
Ben de öyle yapıcam galiba bakalımFiziki saklanmasi zor diye okumustum. Alirsam bankadan alirim.
Su kadar kardayiz mesajlarimizi da goruruz insallahthyo ,bim,investco dışında dizime kadar zarardayım
bucim ve ntgaz süründürdü beni geçen haftalarda kara bile geçmişti az da olsa keşke elden çıkarsaydım.niyetim diğer uvlere ekleme yapmaktı bu iki hisseyi satıp az daha bekleyeyim dedim.neyse artıkSu kadar kardayiz mesajlarimizi da goruruz insallah
arkayı dörtleyelimBana da oradan zarar yazabilir misiniz acaba hahahahahah
arkayı dörtleyelimFistiklicikileta yesada geldi zararla
incin top oynuyor hacimsizlikten.bunca yatırımcı faize yönelmiş olamaz değilmi
Bi coin aldım sattim oradan az kazandım gerisi tirt
Neyse klasik laflar etcem şimdi hazır mısınız
Ben zaten uzun vadeciyim hahahha
Ben sirketime guveniyorum
yaptığımız en güzel şey beklemek.gözümün önünde eriyorlarPara yok alamıyorlar
Hisseler çok ucuz bu fiyata satmak da istemiyorlar
Bekliyoruz mecbur yabancı yatirimciyi :)
X te bir borsaci ,2 ay boyunca yavas yavas dusurecekler demisti. Hakliymis ,adambucim ve ntgaz süründürdü beni geçen haftalarda kara bile geçmişti az da olsa keşke elden çıkarsaydım.niyetim diğer uvlere ekleme yapmaktı bu iki hisseyi satıp az daha bekleyeyim dedim.neyse artık
Yok formasyon tamamlaniyormus. 1 ay i bekliyoruz. Bu arada yinr haftalik macd de bence donus bekleniyor. Bu hafta kapanisi onemli.incin top oynuyor hacimsizlikten.bunca yatırımcı faize yönelmiş olamaz değilmi
Evett yeni hikayemiz yabanci yatirimci ,bekliyoruz onlari gelmek uzerelerPara yok alamıyorlar
Hisseler çok ucuz bu fiyata satmak da istemiyorlar
Bekliyoruz mecbur yabancı yatirimciyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?