- 12 Nisan 2012
- 4.577
- 6.878
- 358
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #2.881
Katilmamistim onlara ama ziraatte hep en son gozukuyorAynen kullanıcı hatası asdfg
Bu arada en son Skymd, Cates, Begyo lot dağıtımı olmuş ama ben de görünmüyor sizin görünüyor mu?
Mwga metal iyi diye biliyorum simdilik ,digerlerine bakamadimBen de hepsine katılıp sonra Sur tatil evlerini satarım muhtemelen. Diğer ikisini de tanımıyorum, araştırıp kalıp kalmamalarına karar veririm :)
Benim kardan zararda olduklarım da var direkt zararda olduklarımda var. Mesela bucim gözümün önünde eriyor resmenCok zarardayim ,kardan ama insanin cani sikiliyor yaa neyse guzel gunleri bekleyelim. 1 bucuk ay, dedi x te bir yorumcu, bakalim
Benimde aynı şekilde bi taraftan düştükçe ekliyorum ama can sıkmaya başladı doas ı görmek bile istemiyorumBenim kardan zararda olduklarım da var direkt zararda olduklarımda var. Mesela bucim gözümün önünde eriyor resmenHepsi bu kadar düşünce de bi şeyler eklemek istiyorum sürekli. Ama aldıktan sonra da keşke bunu değil de başka bi hisseyi alsaydım düşüncesiyle iyice canım sıkılıyo. Düzelsek artık iyi olacak
Aglanacak.halimize gulelim bariBenim kardan zararda olduklarım da var direkt zararda olduklarımda var. Mesela bucim gözümün önünde eriyor resmenHepsi bu kadar düşünce de bi şeyler eklemek istiyorum sürekli. Ama aldıktan sonra da keşke bunu değil de başka bi hisseyi alsaydım düşüncesiyle iyice canım sıkılıyo. Düzelsek artık iyi olacak
Doas valla iyi dustu. 4. Bilaco sonrasi 700 olmazsa pes artik diceeemmmBenimde aynı şekilde bi taraftan düştükçe ekliyorum ama can sıkmaya başladı doas ı görmek bile istemiyorumne zaman düzelecek bu endeks düzelsin artık
199 a düşecek diye okudum ama o kadarda düşmez heralde, düşmesin yani tamam eklemelerimizi yaptık bitti herkes aldı bekliyor artık yeteer çıkDoas valla iyi dustu. 4. Bilaco sonrasi 700 olmazsa pes artik diceeemmm
222 de tutunamazsa 197 gozukuyor199 a düşecek diye okudum ama o kadarda düşmez heralde, düşmesin yani tamam eklemelerimizi yaptık bitti herkes aldı bekliyor artık yeteer çık
700 zor gözüküyor ya
Bi taraftan seviniyorum bi taraftan üzülüyorum. Artık bekleyip göreceğiz para kaptirmaya niyetli değiliz222 de tutunamazsa 197 gozukuyorama bu kadar dususun cikisi da hizli olur , alima cok firsat vermez diyorlar. Iste biz de yasayip gorecegiz
Ahahahah aynen para lazım paraEndeks 7150 ye gelirse biri bana borc para versinorasi dipten donus diyolarrr
Ah doas üzümlü kekimBenimde aynı şekilde bi taraftan düştükçe ekliyorum ama can sıkmaya başladı doas ı görmek bile istemiyorumne zaman düzelecek bu endeks düzelsin artık
Ekliyebilsem uzulmemde , ekliyemiyorumBi taraftan seviniyorum bi taraftan üzülüyorum. Artık bekleyip göreceğiz para kaptirmaya niyetli değiliz
7150 ye gelirse ben de altin bozayim ne yapayim. Cok yok ama akmasada damlarAhahahah aynen para lazım parabu ay altına ayırdığım bütçeyi de borsada kullanıcam galiba
Bir de bu ara sürekli gümüş yatırımı çıkıyo karşıma bi de ona kapılırsam nasıl yetişcem bilmiyorum7150 ye gelirse ben de altin bozayim ne yapayim. Cok yok ama akmasada damlar
Evet benim de cikiyor. 2024 ikinci donemde emtialar degerlenecek ve gumus altindan da cok getiri saglayacak diyorlar.Bir de bu ara sürekli gümüş yatırımı çıkıyo karşıma bi de ona kapılırsam nasıl yetişcem bilmiyorum
Sizde de var mı doas inş zarar çok değildirAh doas üzümlü kekimBeni de çok üzüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?